KAYNANAM.! Çok sinirliyim kızlar.

Ben olsam açardım telefonun ses kaydını her yalniz kalısimızda
sonra esime dinletirdim bi güzel.Ohhh canıma cincon

Çok güzel bir fikir tatlım.Babamda öyle diyor ama kadın dengesiz.Ne zaman nerde ne diyeceği belli olmuyor ki

Şimdi haklısın mozzy ancak bir şeyi kızı yaptığında göz yumup, gelinine çatıyorsa art niyet vardır.
Kadin haklı demedim ki canim ben kızı onun problemi kişisel bir durum var ortada onu dahil etmesi yanlıs ha kadının ikiyüzlülugu ayri başlı başına bir problem onuda eşiyle konusup cozmeli

bu kaynanaların uğraşıcak başka bişeyi yokmu ya ne gelinmiş ne oğulmuş ben anlamadım gitti arkadaş ben evli değilim ama etrafımda evli olan hanımların tek derdi kaynanaları eşleriyle hiç bi sorunları yok ama bu cadılarla sürekli tartışma içindeler tabi cadılardan fırsat gelirse kocalarda belki arıza ooff evlilikten soğuyorum kızzlaaarrr amaaa.Allah sabır versin hepinize bacılarım cadılarla uğraşıcak güç nasip etsin amiinn benim henüz tuzum kuru

Ben olsam onu kendi silahiyla vururdum! Esimin yaninda canim bebegiim ne istersinn annecimm esim gittikten sonra agzini paylardim devamli mesajim şu olurdu resmen akilli ol aklini alirim

Biarkadasin dedigi gibi telefona ses knydi yapin, elbet yakalarsiniz, sonrada dursun kenarda, esinizin yaninda yine canim cicimli olunca, ben arkadaslarin aksine bozun diyecegim, yani abartmadan saygisiz olmadan, aaa anne neden x yaninha bana melek gibi davraniyorsun ama o olmayinca tam tersi, diye yapistirin lafi, tabii ki itiraz edecek ozamanda esinize ses kaydini dinletin, ama onun yaninda degil o bilmesin, burdaki amac esiniz gercekleri görsün, onada tatli dille deyin, bak iste bu böyle ben yinede saygimda kusur etmiycem ama sende beni koru ve gercek ne bil...

akşam eşin gelince ve kaynanan canımlı cicimli konuşunca deki aaa annecim sabah canıma okuyordunuz bitanecik annem ne oldu den

Sen istediğin kadar ikili oyna, uğraş dur, insana görmek istemediğini görmez, eşin de görmeyecektir. Gözü senden farklı bir şey görcek, kulakları farklı bir şey duyacaktır. Görümcen de asla kötü olmayacak. Bunu kabullen. Eşin bir gün ışığı görür mü ki deyip de bekleme. Kendi ağırlığını koy ilişkilerinize, söyleme de söyletme de. Biraz soğuk olursan, bu kadar üstüne gelemez, ama kocan yokken bir şey dersen ellerine koz verirsin. Başında sallandırır da dururlar.

Annesiyle beni yüzleştircekmiş.Bende hayır sen anneni karşıma getir bende kendi annemi ararım dedim.beni dövmekle tehdt etti.Duşa girdi şimdi.çıksın alcam oğlumu gidicem

Yok artik daha neler ya. Ben de olsam o sinirle dusunu bile beklemem bana guvenmiyorsan boyle kucuk duruma dusuruyorsan bence hic konusmaya gerek yok der çıkardım ama simfi bir yandan da dusunuyorum da cikip gitmen kayinvalideni iyice hakli cikarmasin? Bak sucunu biliyo kacti der cirkef belli ki. Kal ve karsisinda dimdik hic uslubunu bozmadan sesini yukseltmeden ve mumkunse aglamadan savun kendini. Seni ancak kendin aklayabilirsin suanda. Bidahakine de basbasayken ses kaydını ac anne neden öyle yaptın diye ac konuyu sesini kaydet esine al asil yuzlestirme bu, seni gerçeklerle yuzlestiriyorum dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…