KAYNANAM.! Çok sinirliyim kızlar.

oğlunun yuvasını bozuyor s....k kadın işte böyle olacağını bildiğim için kaynanama hiç cevap vermiyorum allahım sana havale ediyorum sen bilirsin diyorum keşke sende öyle yapsaydın birlikte oturmuyorsanız misafirse alttan alıp allaha havale edip çekip gidene kadar sussaydın zor ama mecburuz yuvamız için.

Kızı konusunda birşey diyemem, kızıdır işine gelmiyordur görmek. Kendinizi görümcenizle kıyaslamayın bence üzülen siz olursunuz.
Diğer konuda arkadaşlarla aynı fikirdeyim sizde aynını yapın bence eşinizin yanında. Göz boyuyor kayınvalideniz eşinize anlatsanız annem sana iyi davranıyor der çıkar işin içinden siz kötü olursunuz.
Hep sizde kalmayacak sonuçta değilmi? Kötü gelin durumuna düşürmesine izin vermeyin sizi.
Kolaylıklar dilerim.

Kızlar bütün gece oturdum ağladım.duştan çıktı defoldu yattı.Bende yatağina not bıtaktım.Benim kafamı ezcekmişsin he ? Yarın annemi arıycam gel beni al diycem dedim.Bana sürekli bana itaat edeceksin diyor.Kaynanam bi geldi afedersiniz evimi b*k götürüyor ki bentitizlik hastası biriyim.Dışarda soğan kalmış bunu dolaba koy diye ısrar etti.Bende annen çıkarmış o koysun dedim.koy şunu bana itaat etmek zorundasin dedi.Ben seni dövsemde aileni arayamazsin diyor.Ama durun.Yarin anasi gidiyor.Elime kalcak af diliycek.Asla ve asla yüzüne bakmıycam.Bayramda da anneme gidicem.Bu kadar ailesnden korkan birini görmedim ben !!

iyi de canım o kızı, sen neden kızına yaptığı muameleyi sana da yapsın istiyorsun ki, hayatın gerçeği, çoğu kaynana gelinine kızı gözüyle bakmaz, zaten bakmasıda mantıksız, ama sana karşı saygılı olmalı

ayrıca öyledir zaten senin annen seni savununca kötü olur, erkekler ve kaynanalar, gelinin arkadasında kimse olmasın sahipsiz kalsın ki parmağımızda oynatalım diye düşünür, ama yok öyle yağma

Eşin yokken sana davranışlarını sey kaydı al telefonunla, gerekirse eşine dinletirsin. Sonra sende ikili davran. Gelin kötü olunca neden kötü davrandı oluyor, ama mecbur bırakıyorlar insanı.

Canım sen benim görümcemi bir görsen.İnsan demezsin.Çok samimiyim.Ben eşimle ilk tanıştığımda kardesi hakkında bana insan değil o demişti.Evlendikten sonra koskoca kızla yatakta canım cicim diye boğustuklarını görünce şok olmuştum.O zaman daha yeni evliydim.Tamam kardeşini sevebilir canı ciğeri ama o kadar ahlaksız biri ki.Anlat anlat bitmez.Kayinvalideme hayvan pislik azica s.... Diyen bir kız bu..Ona rağmen bu kız el üstünde tutuluyor.Benim dedikodum yapılıyor.Yoruldum itinayla yapmacık davranmaktan.Her yaptığım gözlerine batıyor.Birde aramızda bir uaş var o yarım akillıyla.Bu hiç adil değil.

Napıcaksın canım bazı insanlar aynen dediğin gibi ikiyüzlü, sen onlar ne yapmış ne etmiş boşver takma bakma hiç, evinin huzuuruna bak, mesafe koymaya bak, böyle sitem etme kaynanan falan, sanki onun sevgisine şevkatine ihtiyacın varmış gibi,
onların ne iyi durumları ne kötü durumları umrunda olmasın

Çok iki yüzlüler canımm coook.Al işte şimdide toz bezini eline almış temizlik yapıyor.Gülsem mi ağlasam mi bilemedim..

Sana gelince iş tabiki değişicek o kızı sen gelinisin.
İstesen de aynı olamazsınız.

Kayınvaliden de tam bir iki yüzlüymüş.
Allah kolaylık versin ne diyim.
Eşin yokken kayınvaliden laf sokmaya başlayınca ses kaydı yap eşine dinlet :)

Çok iki yüzlüler canımm coook.Al işte şimdide toz bezini eline almış temizlik yapıyor.Gülsem mi ağlasam mi bilemedim..

yaaa böyle içten pazarlıklı oyuncu insanlarla başetmek hiç kolay değil.
eşin de klasik bir şekilde ailesini tutuyor.
görümceni görmemezlikten geleceksin yok sayacvaksın ona yapacağın bişey yok.
annesi zaptetsin onu.sonuçta ergeç zararını görecektir kv.
ancak kv ile aleni münakaşalara girmesen,eşin yokken sen de sitemlerini alttan alta yapsan,söylesen geçsen.
eşine anlatıp ta ondan seni herseferinde haklı bulmasını bekleme.
bir kısmını kendin sessizce halledeceksin.
ama yaşın genç işte.
ben daha bu yaşımda becerebiliyorum bunu.
eşim yokken gayet güzel hesaplaşıyorum kv kp ile.
söylediklerimle hop oturup hop kalkıyorlar.
ama sen toysun işte.
ben kendimi ezdirmeyecek kadar tecrübeyi yeni edindim diyeyim:))

Ah bu kaynanalar .... Çok iyileri de var ama bize denk gelmezler sanırım. Henüz evli değilim ama kuzenim çok çekti biliyorum o yüzden.. Kaynanadan ne kadar uzak o kadar iyi.. Allah yardımcın olsun aynı durumu benim kuzenimde yaşadı. Eşiyle konuştuğunda eşi ona inanmadı tam bir ana kuzusuydu kendisi... Şimdi akıllanmaya başladı geç oldu tabi. Sanırım böyle bir durumda yapılacak bir şey yok. Tepkinizi sert koyun boş verin. Eşinizle aranız bozulmasın kaynananızın istediği zaten bu. Farkında olmadan onun istediği şeyi yapıyorsunuz.. Eşinize daha sıcak olun hatta kaynananız başaramadığını fark etsin ve yenilgiye uğrasın :)

sen de eşinin yanında canım cicim de, yağla balla. eşine de annesini ne kadar sevdiğini filan söyle. yalnız kalınca yap yapacağını. böylesine böylesi gerek :)

benim amcamın bir ortağı var. önceki ortakları erkek olurdu ve aynı branşı okuduğum için bütün ödevlerimi filan yaparlardı seve seve. bu seferki bayan. ve bayanların şerrinden Allah'a sığınırım :) bir daha getirme bizim işimiz yoğun dedi amcamdan gizli, kötü davrandı. bir daha da bir şey götürmedim. tesadüfen ordan geçince amcama göstermelik olsun diye çağırıyor ve canımlar cicimler özlettin kendini demeler. oynuyor resmen. ben de inadına yeni bir şeyimi götüreceğim aynı onun yaptığı gibi. amcamı aradm başkasına güvenemiyorum sana getirebilir miyim dedim tabi dedi. gidince daha bir şey diyemez kadın çünkü amcamın yanında özlediğini söylemişti. keser döner sap döner bunları aynı taktikle sıkıştıracaksın demek ki

Ah canım benim hepsi aynı benim eşim evlenmeden önce kız kardeşi için ve ettim için onlardan uzak dur bak kardeşim ama girdiği ortamlar ortam ortam değil şöyle böyle birsürü laf ederdi bende öyle deme kardeşin diyince heh bak kardeşim ve ben abisi olarak uzak dur diyorum dedi. Bir kere kardeşiyle kuaföre gittik sinir Küpün döndü niye onla gidiyorsun uyardım dedi. Anne side ne var oğlum ne zarar gelcek kardeşinden diyince annesine çıkışti bırak sanki bilmiyorsun kızını diye. Sen görümcemi bilsen öpüp kendininkini başına koyarsın. Ama düğünden sonra bizimkide kardeşçi oldu. En son kardeşi yüzünden çok büyük kavga ettik sadece rabbim sen büyük yardım et dedim 2 gün geçmedi inan hepsi birbirine düştü kaç aydır konuşmuyorlar. Oğlumun sünnet ine bile çağırmadı. Ama hala kendisine derim büyük büyük konuşma karşımda bit bakmışsın yine o haklı ben haksız sana güvenmiyorum derim. Senin tek yapacağın kV denin yaptığını yapmak ve kızı hakkında konuşmamak olduk eşin anne yada kardeşini yada kV kızı yada oğlunu çekişitiriyor lütfen bana anlatmayın bu sizin aile sorununuz diyeceksin. Ozaman mesafe koymuş olacaksın arana. Mesela o kavgada görünce kV Me demişki abim karısına laf geçiremiyor anca bize bağırıp çağırıyor. KV bunu eşime söylemiş bu art niyetli bir laf aslında eşimi fişekliyor. Sonra kV eşim bu olayların arasında tartışıp küstü. KV sünnet için geldi bize ve eşim hiç olmadık bir nedenden öyle bir bağardıki bana 6 yıllık evliyim bu hiddetle hiç sesini yükseltmemişti. Ben ses çikarmadım kV dede ayyy iyiki sustum ne sinirli olmuş falan diye ağzımı arıyor bende yoo biz bize ken hiç bağırmak şimdi size şov yapıyor dedim. Aaaa bana niye şov yapçak. Kimse şov içi n karısına falan bağarmasın benim yanımda falan ağazları yaptı. Bende valla 1 yapar iki yapar bigün de totosuna basarım oğlunun tekmeyi ozaman kime şov yaparsa yapsın dedim. Gık dedi kaldı kV.

Kayınvalidenle ilgili problemlerine görümceni karıştırmamalısın.Onunla kendini kıyas etmemelisin.Varsa problemin kendisine söyle.Eşinin yanında da anne sabah böyle davranmıyordun bana noldu de.

ben sizi haklı buldum şöyle böyle yap diye de fikrimi verdim yalnız şu aklıma takıldı..Şimdi duşta ama çıksın oğlumu da alıp gitçem ,ya da defoldu yattı ama yarın annemi çağırcam gelsin beni alsın, ya da beni anneme götür ne demek ?? Yani biri bana diyecek ki senin kafanı ezerim ben de hımmmmmmm sen bi banyodan çık gör bak nasıl gidiyorum mu dicem ? O anda basar giderim ya da o gider ..Ki aslında ben gitmem o anasıyla defolup gider ama o anda ...Sizin bu düşünceniz bana aslında gitmek istemiyormuşsunuz ama gideceğimi gösterirsem korkarlar gibi geldi ..

canım benim malesefki eşlerimiz annelerinin yaptıklarını hiçbir zaman kabul etmiyorlar ve bize daha kotu davranıyorlar bence sende kayınvalidem gibi yap yalnızken istediğini soyle akşam eşin gelince annecim annecim yap eşine söylerse aaa annecim ne zaman dedim de Allah yardımcın olsun canım

Ah canımm benim.Ailelerle uğraşmak çok ama çok zor grçekten.Ya onların ki bulunmaz hint kumaşı bizim canımız patlıycan evet.Neymiş kızına o diue hitap edemezmişim.Senin kızın bana ne küfürler etti.ne şaklabanlıklar yaptı.sözde şakayla karışık.Ya 3 yıl önce düğünüme superman kıyafetyle geldi bu kız.bi tane abisi var !!! Resmen rezil oldum herkese.bu adamın kardeşi ne böyle diye herkes sordu.Ah ahh nefret ediyorum herkesten artık.bunaldım nefes alamıyorum.

ne yaptın cnm eşinle aranı düzelttinmi?

Haklısın tatlımda gece yarısı nereye gideyim.Elim kolum bağli.Ama bir planım var.yarın annesi gidiyor.o zaman elime kalcak.yagcılıklara baslayacak.bende yapacağımı iyi biliyorum ona !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…