- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
merhabalr.Daha önce kaynanamın doğumumda yaptığı saçmalıklar hakkında konu açmıştım.Bayramda gelecek demiştim.Bayramdan önce geldi malesef.Ve yine son derece ikili oynuyor.Eşimin yanında canımdı cicimdi.O gidince laf sokuyor saçma sapan tavırlara giriyor.Benim benden bir yaş küçük bir görümcem var.Bu arada 23 yaşındayım.Onu bebek gibi nazlamar telefonda aşkım bebeğim demeler.Her yaptığı hatayı ört bas etmeler.Ama bana gelince iş değişiyor.Her yaptığım hata.Sürekki beni gözetlemelerinden çok sıkıldım artık.Eşimle huzurum kalmadı.! Bugün anne ona müsemma gösteriyorsan bana da gösterebilirsin.Her yaptığım neden gözüne batıyor dedim.Kızımla o doye konuşamazsın dedi bana !! Daha sonra da eşimin yanında canım cicim die yağcılıklara başladı.Ne yapsam nerelere gitsem bilemiyorum.Benim annem kız8nı savununca suçlu oluyor.Ama kaynanam kızının rezilliklerini görmüyor süreklî gözü benim üstümde.Psikolojimi bozdular artık.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum !
iyi de canım o kızı, sen neden kızına yaptığı muameleyi sana da yapsın istiyorsun ki, hayatın gerçeği, çoğu kaynana gelinine kızı gözüyle bakmaz, zaten bakmasıda mantıksız, ama sana karşı saygılı olmalı
ayrıca öyledir zaten senin annen seni savununca kötü olur, erkekler ve kaynanalar, gelinin arkadasında kimse olmasın sahipsiz kalsın ki parmağımızda oynatalım diye düşünür, ama yok öyle yağma
Canım sen benim görümcemi bir görsen.İnsan demezsin.Çok samimiyim.Ben eşimle ilk tanıştığımda kardesi hakkında bana insan değil o demişti.Evlendikten sonra koskoca kızla yatakta canım cicim diye boğustuklarını görünce şok olmuştum.O zaman daha yeni evliydim.Tamam kardeşini sevebilir canı ciğeri ama o kadar ahlaksız biri ki.Anlat anlat bitmez.Kayinvalideme hayvan pislik azica s.... Diyen bir kız bu..Ona rağmen bu kız el üstünde tutuluyor.Benim dedikodum yapılıyor.Yoruldum itinayla yapmacık davranmaktan.Her yaptığım gözlerine batıyor.Birde aramızda bir uaş var o yarım akillıyla.Bu hiç adil değil.
Napıcaksın canım bazı insanlar aynen dediğin gibi ikiyüzlü, sen onlar ne yapmış ne etmiş boşver takma bakma hiç, evinin huzuuruna bak, mesafe koymaya bak, böyle sitem etme kaynanan falan, sanki onun sevgisine şevkatine ihtiyacın varmış gibi,
onların ne iyi durumları ne kötü durumları umrunda olmasın
merhabalr.Daha önce kaynanamın doğumumda yaptığı saçmalıklar hakkında konu açmıştım.Bayramda gelecek demiştim.Bayramdan önce geldi malesef.Ve yine son derece ikili oynuyor.Eşimin yanında canımdı cicimdi.O gidince laf sokuyor saçma sapan tavırlara giriyor.Benim benden bir yaş küçük bir görümcem var.Bu arada 23 yaşındayım.Onu bebek gibi nazlamar telefonda aşkım bebeğim demeler.Her yaptığı hatayı ört bas etmeler.Ama bana gelince iş değişiyor.Her yaptığım hata.Sürekki beni gözetlemelerinden çok sıkıldım artık.Eşimle huzurum kalmadı.! Bugün anne ona müsemma gösteriyorsan bana da gösterebilirsin.Her yaptığım neden gözüne batıyor dedim.Kızımla o doye konuşamazsın dedi bana !! Daha sonra da eşimin yanında canım cicim die yağcılıklara başladı.Ne yapsam nerelere gitsem bilemiyorum.Benim annem kız8nı savununca suçlu oluyor.Ama kaynanam kızının rezilliklerini görmüyor süreklî gözü benim üstümde.Psikolojimi bozdular artık.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum !
Çok iki yüzlüler canımm coook.Al işte şimdide toz bezini eline almış temizlik yapıyor.Gülsem mi ağlasam mi bilemedim..
Ah canım benim hepsi aynı benim eşim evlenmeden önce kız kardeşi için ve ettim için onlardan uzak dur bak kardeşim ama girdiği ortamlar ortam ortam değil şöyle böyle birsürü laf ederdi bende öyle deme kardeşin diyince heh bak kardeşim ve ben abisi olarak uzak dur diyorum dedi. Bir kere kardeşiyle kuaföre gittik sinir Küpün döndü niye onla gidiyorsun uyardım dedi. Anne side ne var oğlum ne zarar gelcek kardeşinden diyince annesine çıkışti bırak sanki bilmiyorsun kızını diye. Sen görümcemi bilsen öpüp kendininkini başına koyarsın. Ama düğünden sonra bizimkide kardeşçi oldu. En son kardeşi yüzünden çok büyük kavga ettik sadece rabbim sen büyük yardım et dedim 2 gün geçmedi inan hepsi birbirine düştü kaç aydır konuşmuyorlar. Oğlumun sünnet ine bile çağırmadı. Ama hala kendisine derim büyük büyük konuşma karşımda bit bakmışsın yine o haklı ben haksız sana güvenmiyorum derim. Senin tek yapacağın kV denin yaptığını yapmak ve kızı hakkında konuşmamak olduk eşin anne yada kardeşini yada kV kızı yada oğlunu çekişitiriyor lütfen bana anlatmayın bu sizin aile sorununuz diyeceksin. Ozaman mesafe koymuş olacaksın arana. Mesela o kavgada görünce kV Me demişki abim karısına laf geçiremiyor anca bize bağırıp çağırıyor. KV bunu eşime söylemiş bu art niyetli bir laf aslında eşimi fişekliyor. Sonra kV eşim bu olayların arasında tartışıp küstü. KV sünnet için geldi bize ve eşim hiç olmadık bir nedenden öyle bir bağardıki bana 6 yıllık evliyim bu hiddetle hiç sesini yükseltmemişti. Ben ses çikarmadım kV dede ayyy iyiki sustum ne sinirli olmuş falan diye ağzımı arıyor bende yoo biz bize ken hiç bağırmak şimdi size şov yapıyor dedim. Aaaa bana niye şov yapçak. Kimse şov içi n karısına falan bağarmasın benim yanımda falan ağazları yaptı. Bende valla 1 yapar iki yapar bigün de totosuna basarım oğlunun tekmeyi ozaman kime şov yaparsa yapsın dedim. Gık dedi kaldı kV.Canım sen benim görümcemi bir görsen.İnsan demezsin.Çok samimiyim.Ben eşimle ilk tanıştığımda kardesi hakkında bana insan değil o demişti.Evlendikten sonra koskoca kızla yatakta canım cicim diye boğustuklarını görünce şok olmuştum.O zaman daha yeni evliydim.Tamam kardeşini sevebilir canı ciğeri ama o kadar ahlaksız biri ki.Anlat anlat bitmez.Kayinvalideme hayvan pislik azica s.... Diyen bir kız bu..Ona rağmen bu kız el üstünde tutuluyor.Benim dedikodum yapılıyor.Yoruldum itinayla yapmacık davranmaktan.Her yaptığım gözlerine batıyor.Birde aramızda bir uaş var o yarım akillıyla.Bu hiç adil değil.
Kayınvalidenle ilgili problemlerine görümceni karıştırmamalısın.Onunla kendini kıyas etmemelisin.Varsa problemin kendisine söyle.Eşinin yanında da anne sabah böyle davranmıyordun bana noldu de.merhabalr.Daha önce kaynanamın doğumumda yaptığı saçmalıklar hakkında konu açmıştım.Bayramda gelecek demiştim.Bayramdan önce geldi malesef.Ve yine son derece ikili oynuyor.Eşimin yanında canımdı cicimdi.O gidince laf sokuyor saçma sapan tavırlara giriyor.Benim benden bir yaş küçük bir görümcem var.Bu arada 23 yaşındayım.Onu bebek gibi nazlamar telefonda aşkım bebeğim demeler.Her yaptığı hatayı ört bas etmeler.Ama bana gelince iş değişiyor.Her yaptığım hata.Sürekki beni gözetlemelerinden çok sıkıldım artık.Eşimle huzurum kalmadı.! Bugün anne ona müsemma gösteriyorsan bana da gösterebilirsin.Her yaptığım neden gözüne batıyor dedim.Kızımla o doye konuşamazsın dedi bana !! Daha sonra da eşimin yanında canım cicim die yağcılıklara başladı.Ne yapsam nerelere gitsem bilemiyorum.Benim annem kız8nı savununca suçlu oluyor.Ama kaynanam kızının rezilliklerini görmüyor süreklî gözü benim üstümde.Psikolojimi bozdular artık.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum !
canım benim malesefki eşlerimiz annelerinin yaptıklarını hiçbir zaman kabul etmiyorlar ve bize daha kotu davranıyorlar bence sende kayınvalidem gibi yap yalnızken istediğini soyle akşam eşin gelince annecim annecim yap eşine söylerse aaa annecim ne zaman dedim de Allah yardımcın olsun canımmerhabalr.Daha önce kaynanamın doğumumda yaptığı saçmalıklar hakkında konu açmıştım.Bayramda gelecek demiştim.Bayramdan önce geldi malesef.Ve yine son derece ikili oynuyor.Eşimin yanında canımdı cicimdi.O gidince laf sokuyor saçma sapan tavırlara giriyor.Benim benden bir yaş küçük bir görümcem var.Bu arada 23 yaşındayım.Onu bebek gibi nazlamar telefonda aşkım bebeğim demeler.Her yaptığı hatayı ört bas etmeler.Ama bana gelince iş değişiyor.Her yaptığım hata.Sürekki beni gözetlemelerinden çok sıkıldım artık.Eşimle huzurum kalmadı.! Bugün anne ona müsemma gösteriyorsan bana da gösterebilirsin.Her yaptığım neden gözüne batıyor dedim.Kızımla o doye konuşamazsın dedi bana !! Daha sonra da eşimin yanında canım cicim die yağcılıklara başladı.Ne yapsam nerelere gitsem bilemiyorum.Benim annem kız8nı savununca suçlu oluyor.Ama kaynanam kızının rezilliklerini görmüyor süreklî gözü benim üstümde.Psikolojimi bozdular artık.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum !
Ah canım benim hepsi aynı benim eşim evlenmeden önce kız kardeşi için ve ettim için onlardan uzak dur bak kardeşim ama girdiği ortamlar ortam ortam değil şöyle böyle birsürü laf ederdi bende öyle deme kardeşin diyince heh bak kardeşim ve ben abisi olarak uzak dur diyorum dedi. Bir kere kardeşiyle kuaföre gittik sinir Küpün döndü niye onla gidiyorsun uyardım dedi. Anne side ne var oğlum ne zarar gelcek kardeşinden diyince annesine çıkışti bırak sanki bilmiyorsun kızını diye. Sen görümcemi bilsen öpüp kendininkini başına koyarsın. Ama düğünden sonra bizimkide kardeşçi oldu. En son kardeşi yüzünden çok büyük kavga ettik sadece rabbim sen büyük yardım et dedim 2 gün geçmedi inan hepsi birbirine düştü kaç aydır konuşmuyorlar. Oğlumun sünnet ine bile çağırmadı. Ama hala kendisine derim büyük büyük konuşma karşımda bit bakmışsın yine o haklı ben haksız sana güvenmiyorum derim. Senin tek yapacağın kV denin yaptığını yapmak ve kızı hakkında konuşmamak olduk eşin anne yada kardeşini yada kV kızı yada oğlunu çekişitiriyor lütfen bana anlatmayın bu sizin aile sorununuz diyeceksin. Ozaman mesafe koymuş olacaksın arana. Mesela o kavgada görünce kV Me demişki abim karısına laf geçiremiyor anca bize bağırıp çağırıyor. KV bunu eşime söylemiş bu art niyetli bir laf aslında eşimi fişekliyor. Sonra kV eşim bu olayların arasında tartışıp küstü. KV sünnet için geldi bize ve eşim hiç olmadık bir nedenden öyle bir bağardıki bana 6 yıllık evliyim bu hiddetle hiç sesini yükseltmemişti. Ben ses çikarmadım kV dede ayyy iyiki sustum ne sinirli olmuş falan diye ağzımı arıyor bende yoo biz bize ken hiç bağırmak şimdi size şov yapıyor dedim. Aaaa bana niye şov yapçak. Kimse şov içi n karısına falan bağarmasın benim yanımda falan ağazları yaptı. Bende valla 1 yapar iki yapar bigün de totosuna basarım oğlunun tekmeyi ozaman kime şov yaparsa yapsın dedim. Gık dedi kaldı kV.
Ah canımm benim.Ailelerle uğraşmak çok ama çok zor grçekten.Ya onların ki bulunmaz hint kumaşı bizim canımız patlıycan evet.Neymiş kızına o diue hitap edemezmişim.Senin kızın bana ne küfürler etti.ne şaklabanlıklar yaptı.sözde şakayla karışık.Ya 3 yıl önce düğünüme superman kıyafetyle geldi bu kız.bi tane abisi var !!! Resmen rezil oldum herkese.bu adamın kardeşi ne böyle diye herkes sordu.Ah ahh nefret ediyorum herkesten artık.bunaldım nefes alamıyorum.
ben sizi haklı buldum şöyle böyle yap diye de fikrimi verdim yalnız şu aklıma takıldı..Şimdi duşta ama çıksın oğlumu da alıp gitçem ,ya da defoldu yattı ama yarın annemi çağırcam gelsin beni alsın, ya da beni anneme götür ne demek ?? Yani biri bana diyecek ki senin kafanı ezerim ben de hımmmmmmm sen bi banyodan çık gör bak nasıl gidiyorum mu dicem ? O anda basar giderim ya da o gider ..Ki aslında ben gitmem o anasıyla defolup gider ama o anda ...Sizin bu düşünceniz bana aslında gitmek istemiyormuşsunuz ama gideceğimi gösterirsem korkarlar gibi geldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?