Dinlet.Merhaba ben 3 senelik evliyim kaynanam kayinbabam ve eşimin erkek kardeşiyle aynı evde mecburi yaşıyorum kaynanm dıştan bakınca o kadar iyi gözüken biri ki bende mahalesef öyle sanmıştım bir gün dışardan gelip telefonla kızını ararken benim hakkımda konuştuğunu duydum ve içime şüphe düştü ve farkettim ki sürekli sessiz sessiz kızıyla benim o gün yaptıklarımı bni kotuleyerek anlattığını işittim eşime söyledim ama annem yapmaz dedi sonra ses kaydı açtım telefondan markete gitcektim geldiğimde eve ses kaydını açıp dinledim benim hakkımda konuştuğunu ispatladim sizce ne yapmalıyım eşime ses kaydını dinletmelimiyim
Hepsi aynı ya ispatlasan ne olacak be kuzum annesinden vaz mı geçecek sanıyorsun bence Allah’a havale et elbet karşılığını almadan kalmaz böle ve emin ol eşinle aranı bozmaya değmez ona fırsat vermiş olursun sevinirPeki ses kaydı aldım diye suclu duruma düşersem çünkü annelerine toz kondurmuyolar o kadar masum o kadar güzel rol yapıyor ki
Merhaba ben 3 senelik evliyim kaynanam kayinbabam ve eşimin erkek kardeşiyle aynı evde mecburi yaşıyorum kaynanm dıştan bakınca o kadar iyi gözüken biri ki bende mahalesef öyle sanmıştım bir gün dışardan gelip telefonla kızını ararken benim hakkımda konuştuğunu duydum ve içime şüphe düştü ve farkettim ki sürekli sessiz sessiz kızıyla benim o gün yaptıklarımı bni kotuleyerek anlattığını işittim eşime söyledim ama annem yapmaz dedi sonra ses kaydı açtım telefondan markete gitcektim geldiğimde eve ses kaydını açıp dinledim benim hakkımda konuştuğunu ispatladim sizce ne yapmalıyım eşime ses kaydını dinletmelimiyia
Annesini savunur gene siz sadece eşinizi ayrı eve çıkmaya ikna edin.Maddi durumunuz olmaz veya eşinizin anne babası yaşlı ve hasta olur beraber oturun.Ustelik erkek kardeşi de var.Nasil rahat ediyorsunuz.
dinlet ama ne değişecek ki ? Yapmayan mı v
Bende öyle düşünüyorum çünkü annesi diye hicbisey yapmaz yine ben suçlu olcam en iyi Allah'a havel etmek ama zoruma gidiyor benim hakkımda konuşması bilmiyorum sanıyor gorumcemde çok fena yüzüme gülüyor ama annesiyle sürekli dedikodumu ypiyorHepsi aynı ya ispatlasan ne olacak be kuzum annesinden vaz mı geçecek sanıyorsun bence Allah’a havale et elbet karşılığını almadan kalmaz böle ve emin ol eşinle aranı bozmaya değmez ona fırsat vermiş olursun sevinir
Dinlettin ya sonra yine o evde yaşıyacaksın önce kendi evine çıkma çaresi bul yada bunu kullan
herkes dedikodu yapar
Sende mesele yapıyorsun şuan
Yada ailenle
Eşinin tepkisi ne olur bilmem dediğim gibi o evden kurt
Birsey olmaz.Ama şikayet ettiniz diye kaynana daha çok bilenir.Esiniz birşey yapamaz.Annesi.Dedigim gibi çıkın o evden.Peki ses kaydı aldım diye suclu duruma düşersem çünkü annelerine toz kondurmuyolar o kadar masum o kadar güzel rol yapıyor ki
Olsun sen ağırlığını koy bende geçen ramazan ayında çok şey yaşadım eşim ilk günden söyledi mutlu evliliğin sırrı eşin dışındaki herkesle mesafeli olmak aynı evdeysen bile yapmaya çalış gerçekten çok işe yarıyor şu an var ya ben mesafeli durdukça değerim yükseldi bunu fark ettimBende öyle düşünüyorum çünkü annesi diye hicbisey yapmaz yine ben suçlu olcam en iyi Allah'a havel etmek ama zoruma gidiyor benim hakkımda konuşması bilmiyorum sanıyor gorumcemde çok fena yüzüme gülüyor ama annesiyle sürekli dedikodumu ypiyor
Niye ayni evde oturmayı kabul ettiniz?Aynı evde oturduğunuz surece,sürekli başınıza gelecek bunlar.Peki ses kaydı aldım diye suclu duruma düşersem çünkü annelerine toz kondurmuyolar o kadar masum o kadar güzel rol yapıyor ki
Aile içerisinde bile bazen ufak tefek dedikodular dönebiliyorken kayınvalidenizin arkanızdan konuşmasına şaşırmamak lazım
Eşinize ses kayıdını dinleterek bu durumdan rahatsızlık duyduğunuzu ve kendi evinize en yakın zamanda çıkmak istediğinizi belirten bir konuşma yapın ki dedikodu olmasa bile evli bir çift olduğunuz için uzun süreli olarak bir aile evinde kalmamalısınız mental olarak sağlığınız çöker valla...
Mesafenin her zaman daha iyi ve sağlıklı olduğunu kanıtlayan mesajlardan biri olmuşŞimdi sana çok kısa bir iki özet gecicem
Kızım oldu görümcem gile gidiyoruz sürekli bu kızın adı hn olmayacaktı da nasıl olduysa deyip duruyor eşim bahçede dediğini duymuyor
Eve gelince ablan böyle dedi diyorum ya ablam öyle demez
E ben yalan mı söylüyorum derim yok sende yalan söylemezsin ama der susar
2 gittiğimiz de aynı Şey yine yaşandı ve eşim bahçede yine abla dedim ismi ben koymadım kardeşin koydu yok inanmaz
Ve tabi yine eşime dedim ablam demez deyip gecistirdi
Neyse 3 gittiğimiz de eşimin yanında dedi
Eşimde 3 oğlan ardına bir kız doğurdun annemizi bu kadar çok seviyordun sen koysanaydin ismini dedi
Ve bana inanmaya başladı
2 olay ilk çocuğuma hamileyim uyku aseriyorum öyle böyle deil sürekli uyurum yine öyle bir günde kv gilde kaldık
sabahleyin kp kv yi çağırıyor oda bulaşık yıkıyorum diyor gelin yikamadi bulasigini ben yıkadım diyor halbuki akşam çay bulaşığı sabah kahvaltı bulaşığı ve ikisinde de bulaşıkla alakam yok çünkü 9 gibi uyur geri 9 da da kalkarım
Ha ne oldu 6 yıl geçti üstünden eşimde bende güzel bir mesafe ayarladık geçinip gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?