Kaynanam dedikodumu yapıyor

Ayrı eve en yakın zamanda cikcaz insallh o yüzden sabrediyorum

Geçen sene eşimin köyüne gittik. Kp ve KV çok yakın bir arkadaşı geldi kızları filan. Bir ara odadan çıktım oğluma bakmak için. Tekrar odaya girdim herkes birden sustu. " Hayırdır kızlar benim dedikodumu mu yapıyorsunuz? Dedim gülerek.
" Ay çocuklarınla ne güzel ilgileniyorsun" dedi KV arkadaşı. Teşekkür ederim dedim. Kapının önündeydim beni görecekleri mesafedeydim. Ben aldırmam böyle şeyleri banana herkesin kendi kesesi, kendi doldurur.

Bende eşime söyledim annen böyle yaptı diye , benim annem senin hakkında kötü konuşmaz dedim. Üstelik anneci bir adam değildir.

Siz aynı evde yaşıyorsunuz. Üstelik ev kp üstüne eşiniz ses çıkartmaz. Ama eşinizi siz daha bilirsiniz. Tepkisini daha iyi bilirsiniz.

Keşke ses kaydı almasaydiniz. Kaynana bu İşleri gelinleri kötülemek. Umursamayin çünkü hiç bişey degismicek. Evinizi ayırın.

Neden kaynananla yuzlezmiyirsun ,arkamdan xedimodumu yapiyorsun bunlari bu lari demissin de

kayinvalidene herseyini anlatma ve güvenme dedikodunu yapacak elinede malzeme vs verme güvenini sarsmis 1 kere demek ki gercek kimligi hep oydu görmüs oldun kocana söylersen pek birsey degisirmi bilmiyorum ama ayni evdeyseniz havalar iyice gerilir bitmez tükenmez dedikodusu olursun sanki suclu senmissin gibi inanin okadar ustalarki bu konuda art niyetli insanlar tavsiye etmem

ee artik gitme vakitleri gelmis neyi bekliyorlar ?

sen de onun dedikodusunu yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…