- 30 Ekim 2019
- 9
- -28
- 3
- 35
- Konu Sahibi Pembefiyonklu
-
Asgari ucret 3. Cocuk? Yazik vallahi billahi yazik ya.Kizlqr kaynanam hep eltimi kayiriyor. Eltim doğru dürüst yapamaz yemeği falan hep ona övgüler dizer ben beş çeşit yaparim burun kivirir tuzu eksik bilmem ne diye. Eltim ilk çocuğuna hamile. Kaynanam hep ona yemek götürüyor elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Ben tüm hamileliklerimde temizlik de yaptım misafir de ağırladım. Eltime kaynanam 300 liralık hastane çıkışı takımı almış. Saten lohusa geceliği falqn almış. Bir de eltimin kocası mühendis bizimki askeri ücretli. Bana daha önce hiç öyle bir şey almamışlardı her şeyimi kendim yaptım. Ben de şu anda üçüncü çocuğuma hamileyim 7 aylık. Bana niye alınmadı deyince kaynanam güldü sen her sene doğuruyorsun diye. Çok kötüyüm kızlar napsam bilemiyorum. Beş yıllık evliyim bıktım.
Ayni seyleri bende okurken sorguladim. Belliki kv gozunde siz ikiniz esit degilsiniz. Bunun sebebide eslerinizin esit olmamasi. Ben sizin yerinizde olsam tavir koyar gorusmem eskisi gibi yaptigi hem ayip hem gunah. 1 veya 3 farketmez sizde eltinizle ayni durumdasiniz ikinizde hamilesiniz ya ikinize almaliydi ya da size icinden gelmiyorsa bile bunu sakli yapsaydi bariBeş yıllık evlilikte 3.çocuk hem de asgari ücretle. Ağzım açık kaldı. Kv haklı. Her sene doğuruyorsunuz.
Canım hiç sorma ya daha 25 yaşındayım ama 40 yaşında gibi hissediyorum sayelerinde kendimiAyni seyleri bende okurken sorguladim. Belliki kv gozunde siz ikiniz esit degilsiniz. Bunun sebebide eslerinizin esit olmamasi. Ben sizin yerinizde olsam tavir koyar gorusmem eskisi gibi yaptigi hem ayip hem gunah. 1 veya 3 farketmez sizde eltinizle ayni durumdasiniz ikinizde hamilesiniz ya ikinize almaliydi ya da size icinden gelmiyorsa bile bunu sakli yapsaydi bari
Erkek doğarsa ayrı ev ne alaka?Ya bu beklenmedik bir bebekti. Korunuyorduk da ama. İki kızım var bu erkek olacak eşim de erkek çocuk seviyor. Belki bu erkek doğarsa ayrı eve çıkarız
Eşim erkek çocuk çok seviyor erkek olursa ayrı eve çıkalım çocuk rahat rahat büyüsün demiştiErkek doğarsa ayrı ev ne alaka?
Hee kız olursa nasıl büyürse büyüsün, erkek olursa rahat büyüsün. Kocanız dururken, elti mi dert oldu size?Eşim erkek çocuk çok seviyor erkek olursa ayrı eve çıkalım çocuk rahat rahat büyüsün demişti
Kusura bakmayin 2 de cok 1 de. asgari ucretle tek insan gecinemiyor. Siz hala eltinin bilmem nesini konusuyosunuz. Hayat boyledir. Parasi olan saygi gorur. Cocuk yapmakla ugrasmak yerine bi ise girip kendinizi gelistirseydiniz keske. Cocuklar ne yeyip ne icecek ne giyinecek off cok uzuluyorum siz eltiyi bosverin cocuklariniz icin endiselenin ve hemen bi ise girip kendinizi gelistirin dil ogrenin artik internet elinizin altinda elti dedikodusundan daha faydali olurYa bu beklenmedik bir bebekti. Korunuyorduk da ama. İki kızım var bu erkek olacak eşim de erkek çocuk seviyor. Belki bu erkek doğarsa ayrı eve çıkarız
İnşallah troll dür. Sabah sabah bu ne ya?biraz daha gerçekçi yazın
Hoşbuldukbiraz daha gerçekçi yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?