• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam, eşimi eski sevgilisiyle arasını yapmaya çalışıyomuş

size hiç boşver moşver diyemeyeceğim çünkü ortadaki olay öyle boşverilecek cinsden değil. hayır, bu olaya sussanız konuşmanız için ne olması gerekiyor merak ediyorum yani. bunu size değil size sus, huzurunu kaçırma diyenlere soruyorum. bir kaynana gelinine daha kötü ne yapabilir ki zaten yuvasını böyle kasıtlı olarak yıkmaya çalışmaktan başka? kadın, oğlunun evlenmesine engel olduğu kızla 8 sene sonra karşılaşıp numarasını alıyor, bir de oğluna iletmeye kalkıyor.

size lafı aktaran kadının niyeti hakkında bir şey söylemek zor ama kötü niyetli de olabilir iyiniyetli de. burada önemli olan tek şey sizin yuvanız ve öyle görünüyor ki bunları koruyacak tek kişi de sizsiniz. iş başa düşmüş yani. o yüzden kaynananızla yüzleşin. ama bunu ağırbaşlı bir şekilde yapmayın ortalığı ayağa kaldırın, terör estirin kısacası. zaten seviye yeterince düşmüş olduğu için hiçbir sakıncası yok bence böyle davranmanızın, herkesle anladığı dilden konuşmak lazım. bu sayede belki sonsuza dek ondan kurtulma imkanı da bulmuş olursunuz. evli barklı adama eski sevgiliyi ayarlamaya çalışmak nedir ya, ellerim titriyor yazamıyorum. herkese normal mi gelmiş bu olay, inanamıyorum ya.

o o.... da evli miymiş, bekar mıymış anlamadım ama eğer evliyse kocasını da haberdar edin. ahlaksızlık sarmış her yeri, Allah bildiği gibi yapsın bunları. sizin anneniz size evli olduğunuz halde yeni bir kısmet ayarlamaya kalkışsa adınız neye çıkardı düşündünüz mü? kocanız bir tekmeyle kapının önüne koymaz mıydı sizi? kaynananız tepenize binmez miydi? yani diyeceğim o ki, bu olayı sakın normal karşılamayın, zira bunu yapan her şeyi yapar, eğer şimdi cevabını vermezseniz tepenize ileride birgün ama mutlaka çıkar.

size hiç boşver moşver diyemeyeceğim çünkü ortadaki olay öyle boşverilecek cinsden değil. hayır, bu olaya sussanız konuşmanız için ne olması gerekiyor merak ediyorum yani. bunu size değil size sus, huzurunu kaçırma diyenlere soruyorum. bir kaynana gelinine daha kötü ne yapabilir ki zaten yuvasını böyle kasıtlı olarak yıkmaya çalışmaktan başka? kadın, oğlunun evlenmesine engel olduğu kızla 8 sene sonra karşılaşıp numarasını alıyor, bir de oğluna iletmeye kalkıyor.

size lafı aktaran kadının niyeti hakkında bir şey söylemek zor ama kötü niyetli de olabilir iyiniyetli de. burada önemli olan tek şey sizin yuvanız ve öyle görünüyor ki bunları koruyacak tek kişi de sizsiniz. iş başa düşmüş yani. o yüzden kaynananızla yüzleşin. ama bunu ağırbaşlı bir şekilde yapmayın ortalığı ayağa kaldırın, terör estirin kısacası. zaten seviye yeterince düşmüş olduğu için hiçbir sakıncası yok bence böyle davranmanızın, herkesle anladığı dilden konuşmak lazım. bu sayede belki sonsuza dek ondan kurtulma imkanı da bulmuş olursunuz. evli barklı adama eski sevgiliyi ayarlamaya çalışmak nedir ya, ellerim titriyor yazamıyorum. herkese normal mi gelmiş bu olay, inanamıyorum ya.

o o.... da evli miymiş, bekar mıymış anlamadım ama eğer evliyse kocasını da haberdar edin. ahlaksızlık sarmış her yeri, Allah bildiği gibi yapsın bunları. sizin anneniz size evli olduğunuz halde yeni bir kısmet ayarlamaya kalkışsa adınız neye çıkardı düşündünüz mü? kocanız bir tekmeyle kapının önüne koymaz mıydı sizi? kaynananız tepenize binmez miydi? yani diyeceğim o ki, bu olayı sakın normal karşılamayın, zira bunu yapan her şeyi yapar, eğer şimdi cevabını vermezseniz tepenize ileride birgün ama mutlaka çıkar.

beni anlayan birinin çıkmasına sevindim.evli 2 çocuklu ama aklı hala eşimde.eskiler aklına geliyormuş.

ben anlamayanları anlayamadım, gayet açık seçik ortada ciddi bir durum

bakın kesinlikle bu olayın peşini bırakmayın, dedim ya aynısı sizin cephenizden olsa eşiniz ya size güle güle derdi ya da o eski sevgiliyi iyi bir benzetirdi ya da her ikisini birden yapardı. kanıtlarınızı bir güzel toplayın, kafanızda oturtun ve o kadının kocasına (nasıl ulaşılır bilmiyorum ama) mutlaka durumu bildirin, sonra o düşünsün artık gerisini. haysisetsiz o....

o kaynanaya da haddini bildirin, bu ne ya yap yap denize at. eskiden iyilik yapılır denize atılırdı, şimdi artık kötülük. nasıl olsa kimse bir şey demiyor diye.

öncelikle siz duyduklarınızı, size anlatan 3. bir şahıstan duymuşsunuz. bu durumda size tüm anlatılanların doğruluğuna bu kadar inanmanız çok yersiz.

ikincisi velev ki kadın eşinizin peşinde olsun. eşiniz istemedikten sonra ne yapabilir ki? neyden korkuyorsunuz?

öncelikle siz duyduklarınızı, size anlatan 3. bir şahıstan duymuşsunuz. bu durumda size tüm anlatılanların doğruluğuna bu kadar inanmanız çok yersiz.

ikincisi velev ki kadın eşinizin peşinde olsun. eşiniz istemedikten sonra ne yapabilir ki? neyden korkuyorsunuz?

korkum yok.beni kendi yerinize koyarsanız anlarsınız hissettiklerimi.ben 3 şahıstan önce duyduklarım gördüklerim var.bu son anlatılanı da duyuncada tamamen emin oldum.

peki arkadaşlar 2. şahısları bırakın kenara.siz bu durumla karşılaşsanız.sizde kaynananızın telefon no sun 8 sene sonra alsa görüşse.ne tepki verirsiniz.o kızdan selam getirse.kız kaynananıza eşinizi sorsa bunu da kaynanınz eşinizin yanınında seni soruyor dese.gercekten güvenilir bir ağızdan kaynanan kocanın numarasını vermekistemiş dese.ne düşürsünüz

2 sene sonra söyledıyse eger zamanında söylemedıyse korkmustur belkıde basıma öyle bır olay geldı cok samımı dostum dediğim insanın sevgılısını baska kızla gördüm ama sevgılı nıyetınde deilde cok samımıydı yanı bunu dostuma söylemedım üzülecek dıye hanı dostlar acı söylerdı ya normalde ama kıyamadım ona mutluluguna benım yuzumden olsun istemedım ayrılıgı sonra 2 sene sonra ayrıldılar aradan zaman gectı söyledım önce bana ınanmadı sonra samımıyetıme inanmadı aramız zedelendı ama onu söyeleyene kdr akla karayı sectım belkı size söyleyende o nıyetle zamanında sölememiştir . he kayınvalıdem bana bunu yapsaydı agzının payını verırdım kocamın bilgisinde yapardım bunu haksız duruma düşmemek için...

Kardess sen kendini hirpaliyorsun
esinin seninle evlenmeden önce bu bayanla arkadasligi olmus
ayrilmislar seninle evlenmis yuva kurmus coluk cocuk sahibi olmus
aradan 10 sene gecmis durulan ates varsa kurcalayip yenidenmi alevlendirmek istiyorsun ?

en iyisi o sana haber getiren kim ise kaale bile alma
seni düsünse sana anlatmaz seni tedirgin etmek istemezz
kaynanana gelince demekki araniz iyi degil tedbirli davran sen o konulari
onunla konusma konuyu acsa bile anne gecmisten bahs edip huzurumu bozamam
siz özel zamanlarinizda ne yapmak istiyorsaniz yapin de
kaynanan isterse esinin eski arkadasiyla gidip cay icsin telefonlassin arkadas olsun
senin umurunda bile olmasin evine kocana bak kocanla
bu meseleleri konusup huzurunu bozmaa ...
birde her ailede bunlar olabilir eski arkadaslar eski sevgililer iste böyleee
gönül isterki olmasin ama modern hayattt neyse huzurunu bozma bozdurtma kimseye
Allah kolaylik versin sana yazini okudugum icin cevap yazdim selamlar...

peki arkadaşlar 2. şahısları bırakın kenara.siz bu durumla karşılaşsanız.sizde kaynananızın telefon no sun 8 sene sonra alsa görüşse.ne tepki verirsiniz.o kızdan selam getirse.kız kaynananıza eşinizi sorsa bunu da kaynanınz eşinizin yanınında seni soruyor dese.gercekten güvenilir bir ağızdan kaynanan kocanın numarasını vermekistemiş dese.ne düşürsünüz

ben eşime güvendikten sonra değil kaynana, dünya o kızla eşimin arasını yapmaya çalışsa, güler geçerim..

isterse kadın kendini parçalasın, eşiniz istemedikten sonra ne önemi var?

kaldı ki kadın evli barklı 2 çocuk sahibiymiş.. o kadar da ortaya düşecek değil.. ya da eşiniz onu umursayacak değil.. o birşeyler yapsa, eşiniz daha fazla nefret eder hepsi bu..

kaynana ile araya mesafenizi koyarsınız, ki anlattığınız kadarıyla zaten yakın bir ilişkiniz yok..

ben eşime güvendikten sonra değil kaynana, dünya o kızla eşimin arasını yapmaya çalışsa, güler geçerim..

isterse kadın kendini parçalasın, eşiniz istemedikten sonra ne önemi var?

kaldı ki kadın evli barklı 2 çocuk sahibiymiş.. o kadar da ortaya düşecek değil.. ya da eşiniz onu umursayacak değil.. o birşeyler yapsa, eşiniz daha fazla nefret eder hepsi bu..

kaynana ile araya mesafenizi koyarsınız, ki anlattığınız kadarıyla zaten yakın bir ilişkiniz yok..

2 çocuklu kadın ortaya düşmüş işte telefon numarasını kayanama vermiş.belki eşim, arar diye umut etmiş.halada bekliyor belkide.kocası bilse acaba ne düşünür merak ediyorum.acaba oda normal karşılamak zorundamı kalır bilemiyorum.

Canım öyle elalemin söylediklerine de pek inanma
Bugün onun lafını yapan yarın seni keser etrafa
Madem kendine güvenemiyor neden anlatıyor
Sırmış bunun sırrı mı olur canım
Resmen laf taşıyıcılığı yaparak,senin bilmediklerini sana anlatarak arabozuculuk yapıyor
Sende kadına kayınvaliden hakkında bişey söylememişsindir umarım
Yokssa üzülen olursun canım
O kadın bana pek güven verici gelmedi

Canım öyle elalemin söylediklerine de pek inanma
Bugün onun lafını yapan yarın seni keser etrafa
Madem kendine güvenemiyor neden anlatıyor
Sırmış bunun sırrı mı olur canım
Resmen laf taşıyıcılığı yaparak,senin bilmediklerini sana anlatarak arabozuculuk yapıyor
Sende kadına kayınvaliden hakkında bişey söylememişsindir umarım
Yokssa üzülen olursun canım
O kadın bana pek güven verici gelmedi

kadın yemin etti anlatığının doğru olduğuna.ama ne olur beni ağıza verme dedi.DİKKATLİ OLMAM İÇİN BENİ UYARDI.kendide kaynanamın yaptığı hareketlerinden memnun değil.akraba ilişkilerinde hep dedikodu var.hergün telefonda şu şunu dedi bu bunu dedi.ayaklı gazete gibi heryerden haberi var.kim ne yapmış kim ne etmiş hepsini biliyor kaynanam.

Son düzenleyen: Moderatör:
büyük çoğunluk aynı fikirdeyiz size bu olayı anlatana güvenmemeniz konusunda ama siz kayınvalidenizi dar ağacında sallandırmaya kesin kararlısınız bundan sonra diyecek pek birşey kalmıyor..

bana anlatan kişide bunu yeni duymuş.kaynanam muhabbetin arasında 2 sene önce ben böyle birşey yapmak istedim diye kadına anlatmış.

kaynanan ne kadar saf biriymiş,yaptığını gidip başkalarına anlatmış:27:üstelik aradan 2 yıl geçmiş.hiç bir şey olmamış.kafanıza takmanıza gerek yok.üstelik eşiniz kendisini koruyabilir değil mi:26:yoksa şüpheniz mi var:34:

bu kaynanalar iyice isi abartti. Allah akil fikir versin. Sende canim bosuna esinle arani bozma, kadini sevindirme.

Back
X