- 5 Mayıs 2013
- 33.874
- 41.431
- 798
- Konu Sahibi belinay 222
Sen kendine göre haklısın ama eşin de haklı. Biraz sabır göster bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yinede arkadaşlar af edersiniz eşşek gibi bakmak zorundayım başka çarem yok ne eşim için ne onlar için bakarım mecburum en azından allah rızası için bakmalıyım diyorum
Bakmak tabiri bile hos degil.yardim desek yada biraz ilgi desek.ben 10 ay hastanede yattim 3 cocugum var kayinvalidemin annesi yeni ölmüstü Buna ragmen kadin evimde cocuklarima bakti .yani esin annesi ne birazda kendi annemiz gibi bsksak.
Canım huyum kurusun asla yüz asıklığı yapamam sonuçta düşmüş muhtaç kendime yakıştıramam hernekadar haketmeselerde
seni çok iyi anlıyorum hamile olduğumu duyunca evimde kavga çıkarıp memlekete evine giden kaynanamın yaptıklarını uğradığım haksızlığı asla unutamıyorum ama şöyle düşünüyorum ben o karaktere bürünmek istemiyorum yani onun gibi zalim olamam ALLAH tan korkarım çünkü eğer benim de başıma gelenlerden dolayı birt tepki verseydim inan ömür boyu konuşmazdım kv ile çünkü onun yüzünden meleğimi düşürdüm.....bence sadece ve sadece ALLAH rızası ve eşinin rızası için katlan derim çünkü bizlerde o yaşa geleceğiz hatalarımız ve günahlarımızla kendi yaptığına utandırırdım onu.......Arkadaşlar hayatta tahammül edemediğim tek şey haksızlık ne yapsamda bazı şeyleri kabul edemiyorum çok kafama takıyorum eşimide kendimide yeyip bitiriyorum ben birinden soğudummu bir daha kolay kolay ısınamıyorum ama eşim tam tersi ne kadar haksızlığa uğrarsa uğrasın umrunda olmaz hiç kafaya takmaz ben ise tam tersi şimdi konuya gelecek olursak ben 12 yıllık evliyim zamanında kayın validem yüzünden eşimle çok birbirimize girdik yalanlarıyla eşimi yellemeleriyle ben bunlsrı unutamıyorum eşime karşıda çok haksızlık yapıldı 3 kardeşler hepsinden eşimi ayırt ettiler ben gurbetlerde doğum yaptım gelip bakmadılar çok ağır ameliyat geçirdim umurlarında olmadı bir telefonla o kadar.şimdi bu sene haziran ayında kayın babam felç geçirdi iyi kötü fizik tedaviyle yüruümeye başladı bu gün duydumki benim yanıma geleceklermiş 8 senedir gelmeyenler darda kalınca geliyorlar inanın iki tane çocuğum var birgünden bir güne arayıp sormazlar bende iyi günlerinde bir gün kapımızı çalmadılar şimdi dara düşüncemi akıllarına geldik uzun eşim ne olursa olsun annem babam diyor mecbur bskıcam diyor bir kaç ay kalır giderler diyor ama ben bir türlü kabullenemiyorum içimi bir sıkıntı kapladı eşimin üstüne çok gidersem ne yapayım anne babama gelme mi deyim diyor dahs üstüne gittim bu sefer arıycam gelmesinler ama seninkilerde bidaha gelmiycekler bende bidaha sizin eve gitmiycem sinirle saydırdıda saydırdı bu erkekler çok nankör bütün derdimde annem koşturdu yinede kendi annesiyle kıyaslaya biliyor benim annemi.gece gece dertlendim sizinle paylaşmak istedim eşim okadar çok haksızlığa uğradıki annesi babası tarafından yinede ben takmıyorum sen niye dert ediyorsun diyor
Bu kadar hijyen olmayan bir Ana babanin ogluyla niye evlendiniz.esiniz kokuyoduda sizdenmi ögrendi her temizligi,guzel kokmayi.Bide temizluğe titizliğe hiç önem veren insan değiller benim koku takıntım vsrdır terleseler farkına varmazlar kendilerine hiç dikkat etmezler ben çok dikkat edetim temizliğe bunlsrda hijyende yok valla bilmiyorumda zor bir süreç beni bekliyor