Kaynanam gerçekten problem

çok merak ediyorum bu kaynana 60 yaşına kadar sizin çocuğunuza bakmak için mi yaşadı?
15 dk gecikince arıyormuş, hafta sonu bakmıyormuş. ay kıyamam ya. köle aldınız sanki evinize.
bi bakıcı tutun bakalım siz 15 dk gecikince napıyor o bakıcı.
koskoca kadının gezmesinden size ne?

Allah insanı nankörlerden korusun!! Hiçkimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil hanımefendi! Kimseye güvenerek yapılmıyor o çocuklar! Kadın 60 yaşında çocuğunuza bakıyor bide para bekliyorsunuz! Pes!!!! Kocanızı okutmuş meslek sahibi yapmış ona sayın harcadıklarınızı!!!

Yine cinnetlik bir konu:-) amaç sabır ölçmek falan mı? Çok nadir kayınvalideye hak veririm burada açılan konularda. Buda onlardan biri. Çok bencilsiniz. Belli bir yaşa gelmek bir şeylere hakkın olmadığı anlamına gelmez. Bence kayınvalidenizin yaşam enerjisini kıskanıyorsunuz. Sizin yapamadıklarınızı yapıyor.

Allah insanı nankörlerden korusun!! Hiçkimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil hanımefendi! Kimseye güvenerek yapılmıyor o çocuklar! Kadın 60 yaşında çocuğunuza bakıyor bide para bekliyorsunuz! Pes!!!! Kocanızı okutmuş meslek sahibi yapmış ona sayın harcadıklarınızı!!!

Ve ev vermis kadin, yetmiyor. Konu sahibi kirasiz evde oturuyor, kv'desi cocuguna aksama kadar bakiyor yine yetmiyor. Hafta sonundada konu sahibin hizmetinde olacakmis! Ve fazla geziyormus, konu sahibi bunada karar vermeli, 60 yasindaki kadinin saat kaca kadar gezdigini!!

Evlerden irak diyorum ben.

çok merak ediyorum bu kaynana 60 yaşına kadar sizin çocuğunuza bakmak için mi yaşadı?
15 dk gecikince arıyormuş, hafta sonu bakmıyormuş. ay kıyamam ya. köle aldınız sanki evinize.
bi bakıcı tutun bakalım siz 15 dk gecikince napıyor o bakıcı.
koskoca kadının gezmesinden size ne?
Resmen linc yemek icin aciyorlar sanki bazi konulari. Yazik uzuldum kayinvalideye.

Ne harcaması hanımefendi iyi okumadınız herhalde kayınvalidem geleceğini düşünmeden yaşamış evlenene kadar eşim evi geçindirmiş.Kendisi hayatını yaşamış eşimin sırtından. Biz flört ederken eşimin cebinde 5 lirası vardı ama kaynanam tatil yapıyordu o sırada. Şimdide faturalarını biz ödüyoruz geçimini biz sağlıyoruz.

neden annelerin sizin çocuğunuza bakacağına güvenerek çocuk yaptınız? 7.00 - 19.00 saatleri arası bakıyor haftasonu yok akşam yok diyorsunuz. çocuğunuzu kreşe bıraksanız veya bakıcı tutsanız aralıksız 12 saat bakacağını mı düşünüyorsunuz?

hele hele gezmesine toplantısına yemeğine kızmanız? siz çocuk yaptınız diye o da kendi hayatını bırakıp hayatını size ve çocuğunuza mı endekslemeli?

bence kadına az da olsa standart bir para vermelisiniz bırakın o paradan faturasını mı ödeyecek yemeye içmeye mi gidecek sigorta mı ödeyecek ne yaparsa yapsın. (kadın tutsanız ne verecekseniz yarısını verebilirsiniz)
veya öyle olmaz derseniz tutacaksınız bir bakıcı veya vereceksiniz kreşe. o da işe girip çalışacak.

Ne harcaması hanımefendi iyi okumadınız herhalde kayınvalidem geleceğini düşünmeden yaşamış evlenene kadar eşim evi geçindirmiş.Kendisi hayatını yaşamış eşimin sırtından. Biz flört ederken eşimin cebinde 5 lirası vardı ama kaynanam tatil yapıyordu o sırada. Şimdide faturalarını biz ödüyoruz geçimini biz sağlıyoruz.
canınızın istediği yeri cımbızla çekivermişsiniz
hadi bakalım hepimize cevap verin :D
sizin çocuğunuza bakma zorunda mı hem de 12 saat
vay efendim hafta sonuda bakmıyormuş
kendi anneniz baksa ya biraz hayattaysa tabi

Back
X