Kaynanam gorumcem ve çekilmez tavirlari

Siz de bir nevi bakıcısınız bu durumda , ortak para toplansın bakıcı tutulsun , ikna olmayacak bişey Yok , siz de el kızı bakıcı da
Bakicilari olduk zaten... esimlee tartismaktan bıktım usandım artık eşimi seviyorum ama artık annesine katlanamiyorum

Eltiler birlesip yatili yardimci kadin icin konusacaksiniz gene sizler gidersiniz yemek yaparsiniz kontrol sizde olur ama Allah razi olsun demeyenede bakilmaz.
Allah razı olsun demeyi bırakın bi kenara begenilmiyor bile canımızı disimize takip yaptiklarimiz... ama eslerimiz ikna olacak gibi değiller mecbumecburuz diyip duruyoar

Napcan mecbur İdare edecen huyunu biliyorsunuz ne diyeceksiniz kadın zaten hasta ve yaşlı :işsiz:

Vallahi kimse yanlış anlamasin hepimizin annesi babası var herseyden önce bizde yaşlancaz ama boylede olmamak lazım biliyorlar ki ogullari onları sokağa atmaz o yüzden hayatı zindan ediyorlar bize
Vallahi kimse yanlış anlamasın,Allah da düşürmesin ama bakmam,kendime bile ileride profesyoneller baksın diye önlemimi almaya çalışıyorum.
Sizdeki sabır ve merhamete de hayran kaldım.
Yok bende onlardan, halden anlamayana ve şükürü olmayana.

Napcan mecbur İdare edecen huyunu biliyorsunuz ne diyeceksiniz kadın zaten hasta ve yaşlı :işsiz:
Katlaniyoruz bizde zaten. Ama bizdede akıl sağlığı kalmadı artık sayesinde rabbim bize dayanma gücü
Vallahi kimse yanlış anlamasın,Allah da düşürmesin ama bakmam,kendime bile ileride profesyoneller baksın diye önlemimi almaya çalışıyorum.
Sizdeki sabır ve merhamete de hayran kaldım.
Yok bende onlardan, halden anlamayana ve şükürü olmayana.
Ben allahtan korkuyorum insanın basina gelince bakmak zorunda kalıyor ışte böyle eminim senin de basina gelse sende bakarsın cunki kimse ortada bırakmaz bence /tabi vicdan sahibi olanlar için konuşuyorum sabr etmek zorundayız malesef

Başlıktaki görümce konunun neresinde

Görümce var o bakmıyor mu

Yaşlı ve hastaların çoğu sizin dediğiniz gibi memnuniyetsiz

Inanki tek derdimiz kaynanamizkaynanamiz hepimiz hayatlarimizdan feragat edip ona bakmaya çalışıyoruz benim daha çocuğun yok ama eltilerimçocuklarıyla birlikte geliyor ve kaynanam torunlarindan bile rahatsız olduğunu onların seslerini bile kaldırmadığını her seferinden baba söylüyor benim çocuğum olmadığı için rahatça söylüyor ne yapacağımızı sasirdik bakıcı konusunda eşlerimizi ikna edemiyoruz 4 oğlu var neden annemize bakıcı baksın diyorlar onlarda kendince haklı :skandal:

madem oğulları öyle diyor o zaman onlar baksın
eşlerinin başlarına atmislar
ama adı oğlu bakıyor oluyor
bence en güzeli bakici six de haftada 2 3 ziyaret edersiniz yrter

madem oğulları öyle diyor o zaman onlar baksın
eşlerinin başlarına atmislar
ama adı oğlu bakıyor oluyor
bence en güzeli bakici six de haftada 2 3 ziyaret edersiniz yrter
Bende öyle diyorum bakıcı konusunda bizimkiler elalem ne der derdindee

sizin gibi düşünceli olmayan onca insan varken kaynananız bulduğunu bile beğenmiyor. hastalık durumundan dolayı onunda sinirleri yıpranmıştır ama durduk yere ortam germeye, manasız laflar sokmaya gerek yok. eşleriniz bir şey demiyorsa kusura bakmasın kimse de onlar bakıversin kolaysa. Allah size yardımcı olsun.

Back
X