Kaynanam gorumcem ve çekilmez tavirlari

sizin gibi düşünceli olmayan onca insan varken kaynananız bulduğunu bile beğenmiyor. hastalık durumundan dolayı onunda sinirleri yıpranmıştır ama durduk yere ortam germeye, manasız laflar sokmaya gerek yok. eşleriniz bir şey demiyorsa kusura bakmasın kimse de onlar bakıversin kolaysa. Allah size yardımcı olsun.
Sag ol canım inşallah rabbim sabır verir. Dediğin gibi sabr etmek zor ama yapacak birsey de yok bakalim

Allah razı olsun demeyi bırakın bi kenara begenilmiyor bile canımızı disimize takip yaptiklarimiz... ama eslerimiz ikna olacak gibi değiller mecbumecburuz diyip duruyoar
Onlar mecbur siz degilsiniz bunun farkindalardir umarim.
Maddi ozgurlugunuz varsa tutun bir kadin emrivaki yapin eslerinin mutlu oldugunu goren dahada mutlu olur normalde.

Kotu akil vermek istemezdim ama ben olsam korkuturdum kaynanayi gelmem yedirmem icirmem agzindan bir hayirli kelime ciksin raziyiz diye :olamaz:
Herkes ektigini bicer.
Allah iyiligini versin o kadın korkmaz canım direk kocasina şikayet eder ben rezil olurum ona birşey olmaz öyle bir kıymetli ki hanimimiz laf söylenmez ona aaa :işsiz:

Allah iyiligini versin o kadın korkmaz canım direk kocasina şikayet eder ben rezil olurum ona birşey olmaz öyle bir kıymetli ki hanimimiz laf söylenmez ona aaa :işsiz:
Kocasidami var ay ben bir yemek yapar cikar gelirdim ki oturdugu yerden yemek yapanlar bile var sizinki eziyeti seviyor.

4 kişi bir araya gelip bir yardımcının ücretini karşılayabilirsiniz. Sanırım yatılı olmasına gerek olmaz,sabah gelip akşam gidecek biri olabilir. Sizler de tabi ki yalnız birakmazsiniz, yine bi sorumluluk sırası belirlenir, gerektiği sıklıkta gidilir.

Bizimki eziyeti seviyor canım dediğiniz gibi rahatsızlık vermeye bayiliyor zaten eşi olmasa haninimizin bu kadar sesi gür çıkmazdı dimi :63:

Back
X