Gercekten psikolojim bozulmus durumda iyi degilim hepinizde dediklerinizde haklisiniz ama ben onun ailesine karsi bi saygisizlik yapmadim gidip geliyordum da ama onlar saldirdi anneme gidecegim dedim diye
Bak oncelikle ailenle arani duzelt, okuluna orgun egitim olarak devam et. Disardan okuyorum ne demek ya, evlendin diye evemi hapsettiler seni ? Okulu bitir bir meslek sahibi ol ki kendine verdigin zarari ve ailene yasattigin utanci biraz olsun minimuma indir. Su kv gorumce kp islerinden de uzak dur, gerekirse gitme gorme, muhatap olma benim okulum var okuyacagim dersen zaten hergun en azindan okulda olursun.
Bastan sacmalamissin ama simdi duzeltme zamani, bosanip eski hayatina donmeyeceksen, simdiki mahvolmus hayatindan birsey yapmak istiyorsan UNIVERSITEYE GERI DON, OKULUNU BITIR, VE MESLEK SAHIBI OL. son olarak
SAKIN SAKIN SAKIN HAMILE KALMA.....
bak kizsamda sana yardimci olmaya calisiyorum kendine sahip cik ne o kocadan nede ailesinde sana dost olmaz ailen bile yarim yamalak arkanda durur kendine sahip cik kendini kurtar yoksa yok olmus bir hayat olur onundeki yillar.
Evde koca derdi kp kv derdi ceken 3-4 cocuklu bir kadin olmak o eziyet hor gorulmeyi asagilanmayi ailenden ve esinin ailesinden dislanmayi omur boyu cekmek istemiyorsan hayatini duzelt.
Zaten kocan denen adam iyi bir insan evladi akli basinda biri ve senide zerre kadar dusunen bir insan olsaydi seni okulunu biraktirip kacirip eve kapatip bu yasta karisi yapmazdi.
Bak bu dediklerim kulagina kupe olsun o kocam diye sarildigin adam senin hayatini bitiren insan olmus ama kalan omrunude mahveden kalan gunlerinide calan insan olmasin.