• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNANAM HADDINI ASTI

ne yapmaliyim?

• yardim

OY: 5 23,8%
  • akil

OY: 17 81,0%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Lanet olsun şu kk klasikleri hiç degişmiyor :)
Önce dert anlatıyor
Sonra bir bakıyorsun aslan kesiliyor felan :)
Anam bunlar seni beni yer çiğ çiğ
Bence biz yazalım onlar bize akıl versin hehehe
Hayır kendi de farkında aslında
Sonradan dank etti belki ama işte saygı dedigi korkusundan ses çıkaramamayı edepten sanarak bize yedirmesi bile ayrı alem.

Benim de eşimle evlenmemi ailem istemedi ama üniversiteyi bırakıp niye kaçayım. Kimden kaçıyorum. Canilerin elinden kaçılır. Okudum çalıştım ailemi ikna ettim evlendim.

Bide koca için aileni terket. Ailenin Yıllarca verdikleri emekleri çöpe at okulu bırak. Sonra kv bana bunu dedi eşim bişey demedi. Hep te kendi ailenize cengaver sıniz.

Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.
Saygından sesini çıkarmazsan daha da ileriye giderler. Kesin ve net tavrını ortaya koy ki bidaha böyle bi saygısızlık yapamasınlar... Eşinle de net konuşmalısın ki oda annesine karşı bi duruş sergilresin ne hakla annenle görüşmeni engelleyebilirler hadsiz kadın.... Kendi oğlu görüşmrsin bakalım annesiyle nasıl oluyomuş... Sabır diliyorum size

Kendi anasını hiçe sayıp kaçan kişinin terbiye konusunda buradakilere ders verebilecegini sanmıyorum
Neden mi ?

Yahu anne bu anne ..

Kayınvalidesine karşı saygıda kusur etmeyorsa anasının ne gunahı vardı da kadın bu sebebten ötürü yüzünden başı öne egildi ?

Hoş birşey mi sizce ?

Neyse yahu koca onun kayınvalide onun banane :)
Ben annesine yasattigini hicbirsekilde onaylamiorm.yada kacmayida onaylamiorm hicbirsekilde. Ama bir hata olmus anne affetmis bizim burda oturup kadini yargilamamiz asagalamamiz nekadar dogru sizce?bizim kizlarimda yapabilir kimin ne olacagi belli degilki kimse asla dedigi seyleri yapmadimi? Ama olan olmus onun uzerinde ezmeye gerek yok. Annesine gecen naz elin kadinina gecermi? Annenin affediciligi gbi kv affedici olurmu? Tabiki nasl daveanicagni bilmemesi normal saten sucluluk duygusu var kactigi icin ama bu kactin geberene kdr hakettin sana mustehak gbi tavirlar yanlis.sonucta genc bir kadin karsimizdaki biraz daha olaylara gaddarca bakmanin manasi yok bence

Lanet olsun şu kk klasikleri hiç degişmiyor :)
Önce dert anlatıyor
Sonra bir bakıyorsun aslan kesiliyor felan :)
Anam bunlar seni beni yer çiğ çiğ
Bence biz yazalım onlar bize akıl versin hehehe
Hayır kendi de farkında aslında
Sonradan dank etti belki ama işte saygı dedigi korkusundan ses çıkaramamayı edepten sanarak bize yedirmesi bile ayrı alem.
Pof pofla bak senden iyisi olmuyor. Vah ben Anama ne ettim değil de derdi kv bık bık yapıyor muş. Bak iyi terbiye öğren kendilerinden :)

Ben annesine yasattigini hicbirsekilde onaylamiorm.yada kacmayida onaylamiorm hicbirsekilde. Ama bir hata olmus anne affetmis bizim burda oturup kadini yargilamamiz asagalamamiz nekadar dogru sizce?bizim kizlarimda yapabilir kimin ne olacagi belli degilki kimse asla dedigi seyleri yapmadimi? Ama olan olmus onun uzerinde ezmeye gerek yok. Annesine gecen naz elin kadinina gecermi? Annenin affediciligi gbi kv affedici olurmu? Tabiki nasl daveanicagni bilmemesi normal saten sucluluk duygusu var kactigi icin ama bu kactin geberene kdr hakettin sana mustehak gbi tavirlar yanlis.sonucta genc bir kadin karsimizdaki biraz daha olaylara gaddarca bakmanin manasi yok bence
Ben yargılamadım
Hayat onun hayatı
Lakin uni.de okurken kocaya kaçmayı da kimse tutup iyi halt yedin diye onayacak degil ama iyi ama kötü bir şekilde buraya yazmış ve millet fikir beyan ediyor..
Farkında mısınız bilmem kimse onun burada kötülügünü istemez
Bir derdi olsa yazsa şuraya yine de el atar buradaki kadınlar
Ama korkusundan ses çıkaramamayı bari saygı olarak nitelemesin kimse.
Gördügün üzere gayet iyi kavga edebilecek potansiyelde..
Ola ki evliligi yürümezse bir gün ki ALLAH korusun mutlu olsun isterim lakin derdini anlatacagı zaman ben bu adama ailemi arkama alarak kaçtım diye başladıgında yine üzülecek olan kendisi.
Bir insan ne ederse kendine eder..
Ailesi evlatlarıdır affetmiştir ama aile bu yahu deger mi bir koca için arkanı dönüp gitmeye.
Peki hadi gittin bari okulunu yarıda bırakma
El oglu bu kimin garantisi var boşanmayacagının..
Kolunda altın bilezigi olacakken yarıda bırakıp gitmek ne kadar mantıklıca soruyorum size ?
Kayınvalidesi daha annesine gitmesine bile izin vermiyor konu sahibesinin..
Uni.'yi bitirmesine sizce izin verir mi ?

Anne tabiki affeder annelik bu değil mi ana o kadının içinde ne fırtınalar kopuyor. Aileye rest çeken kv için niye binbir düşünür

Herkesin icinde bir aslan yatar saten yok diyen yalan soyler :D konu sahibininde icinde var bir disi aslan mutlaka:D ben kimsenin fikrine birsey demiorm benim haddim degil sadece takildigim okudum butun msglari cogu kisi alayci ve dalgaci konusmus fazlasiyla bu rahatsiz etti. Kayin validesini cok sevdiginden yada annesinden cok dusundugunden degil bu dert yanmalar hepimiz bunu biliyoruz degilmi? Ama El iste ve o aileye girince kendni kabullendirmek zorunda hisediyor her kacan insan gbi veya her evlenen insan gibi cok nadirdir bana kimse karisamaz kafama gore yasarim istedigimi derim yaparim kafasiyla huzurlu olan insanlar.

Ne korkmasi be iyimisiniz ALLAH' tan baska kimseden korkum yok
Ya bırak..
saygı kavramını bilen insan önce elin kadınından ziyade kendi ailesine karşı saygı duyardı.
O kadar emek ver büyüt kızın hiçe sayıp kaçıp gitsin..
Sonra dön saygı diye burada bizi ye ..
Ne saygısı yahu
Korku işte bariz..
Korkuyorsun..
Çünkü biliyorsun ki sesini çıkarırsan kendin ettin kendin buldun diyecekler.

Dilin kemigi yok her laf cikar agizdan ama laf ciktiktan sonra vezirmi oluyorsun rezilmi onemli olan o.

Ben kotulesmek istemedim iyilikle halledeyim dedim kotulukten kimseye hayir yok.
Bak sana kimse kötüleş demedi
Ama daha nereye gidecegin hususunda bile masum olan annene tavır alınıyor bilmem farkında mısın ?
Sana diyorlar ki ; Okuluna devam et bari.
En azından meslegini eline al, koluna gram altın degil meslegini bilezik olarak tak..
Sana faydası olur olmaz bilinmez ama en azından gelecegini başkalarının tayin etmesine izin verme.
Burada sana kızarken bile altında yatan iyi niyeti göremiyorsun.
Sana sence kızmakta haksız mı millet ?
Sen hiç kendine kızmadın mı ?

Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.
Çok detaylı anlatmamışsın pek anlayamadım ama eşin iki dipli oynuyor, annesini haklı mı görüyor napıyor oda sesini ckarmamıs...
Canım keşke demek iyi bişey degil ama keske kaçmasaydın insanlar normal evlendigi halde kvdeyle ne sorunlar yasıyor senin basına kalkarlar esin bile! Allah yardımcın olsun ne olursa olsn kndini ezdirme.

Ya bırak..
saygı kavramını bilen insan önce elin kadınından ziyade kendi ailesine karşı saygı duyardı.
O kadar emek ver büyüt kızın hiçe sayıp kaçıp gitsin..
Sonra dön saygı diye burada bizi ye ..
Ne saygısı yahu
Korku işte bariz..
Korkuyorsun..
Çünkü biliyorsun ki sesini çıkarırsan kendin ettin kendin buldun diyecekler.
Sen bu durumu anlayamazsin Anneme karsi asla saygisizlik yapmadim hata yapmis olabilirim anneme saygimi sen sorgulayamazsin

Sen bu durumu anlayamazsin Anneme karsi asla saygisizlik yapmadim hata yapmis olabilirim anneme saygimi sen sorgulayamazsin

Anne ol o zaman anlarsın beni.
Yaptıgın o eylem hatadan ziyade emeklerine karşı gösterdigin saygısızlık
Saygısızlık ille bagırmak çagırmak degildir.
Bazen GÖRMEZDEN gelmektir.
Bilmem anlatabiliyor muyum ?
Neyse ben gider artık bu konudan..

Bak sana kimse kötüleş demedi
Ama daha nereye gidecegin hususunda bile masum olan annene tavır alınıyor bilmem farkında mısın ?
Sana diyorlar ki ; Okuluna devam et bari.
En azından meslegini eline al, koluna gram altın degil meslegini bilezik olarak tak..
Sana faydası olur olmaz bilinmez ama en azından gelecegini başkalarının tayin etmesine izin verme.
Burada sana kızarken bile altında yatan iyi niyeti göremiyorsun.
Sana sence kızmakta haksız mı millet ?
Sen hiç kendine kızmadın mı ?
Tabiki kizdim gelecegimi kimse tayin edemez ben farkindayim ben sustukca onlar daha cok ustume gelecek

Tabiki kizdim gelecegimi kimse tayin edemez ben farkindayim ben sustukca onlar daha cok ustume gelecek
Kırdıysam kusura bakma ama dedigim gibi sonuçta o aileyle yaşayacak olan sensin.
Bari okulunu bitir.
En azından bu iyiligi kendine yap.
Bak kimse için degil kendin için !
Hadi iyi akşamlar

Back
X