Ben annesine yasattigini hicbirsekilde onaylamiorm.yada kacmayida onaylamiorm hicbirsekilde. Ama bir hata olmus anne affetmis bizim burda oturup kadini yargilamamiz asagalamamiz nekadar dogru sizce?bizim kizlarimda yapabilir kimin ne olacagi belli degilki kimse asla dedigi seyleri yapmadimi? Ama olan olmus onun uzerinde ezmeye gerek yok. Annesine gecen naz elin kadinina gecermi? Annenin affediciligi gbi kv affedici olurmu? Tabiki nasl daveanicagni bilmemesi normal saten sucluluk duygusu var kactigi icin ama bu kactin geberene kdr hakettin sana mustehak gbi tavirlar yanlis.sonucta genc bir kadin karsimizdaki biraz daha olaylara gaddarca bakmanin manasi yok bence
Ben yargılamadım
Hayat onun hayatı
Lakin uni.de okurken kocaya kaçmayı da kimse tutup iyi halt yedin diye onayacak degil ama iyi ama kötü bir şekilde buraya yazmış ve millet fikir beyan ediyor..
Farkında mısınız bilmem kimse onun burada kötülügünü istemez
Bir derdi olsa yazsa şuraya yine de el atar buradaki kadınlar
Ama korkusundan ses çıkaramamayı bari saygı olarak nitelemesin kimse.
Gördügün üzere gayet iyi kavga edebilecek potansiyelde..
Ola ki evliligi yürümezse bir gün ki ALLAH korusun mutlu olsun isterim lakin derdini anlatacagı zaman ben bu adama ailemi arkama alarak kaçtım diye başladıgında yine üzülecek olan kendisi.
Bir insan ne ederse kendine eder..
Ailesi evlatlarıdır affetmiştir ama aile bu yahu deger mi bir koca için arkanı dönüp gitmeye.
Peki hadi gittin bari okulunu yarıda bırakma
El oglu bu kimin garantisi var boşanmayacagının..
Kolunda altın bilezigi olacakken yarıda bırakıp gitmek ne kadar mantıklıca soruyorum size ?
Kayınvalidesi daha annesine gitmesine bile izin vermiyor konu sahibesinin..
Uni.'yi bitirmesine sizce izin verir mi ?