KAYNANAM HADDINI ASTI

ne yapmaliyim?

• yardim

OY: 5 23,8%
  • akil

OY: 17 81,0%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Gercekten cocuk istiyordum ama su an gercekten istemiyorum cocuk elimi ayagimi baglar evet beni kactim die yargiliyorlar evet haklilar belki ama bak kotu gelince isteyerekte olsa bitiyor Rabbim yardimcin olsun

Amin cnm Allah razi olsun seninde yardımcın olsun

Iste hep guvendigimiz icin bunlar basimiza geliyor insallah evlatlarini alirsin

Amin cnm Allah razi olsun inşallah inşallah daha çok küçükler 1yasindalar herkes alamaz diyor ama insan korkuyor yinede evlat büyük sorumluluk insanin içinde kocaman bi ateş hic sonmuyor

aşktan gözü kör olmak durumu sizinki.. eşiniz hep arkanda olacak demiş peki neden okulu bıraktınız.. nasıl arkada olmak bu? biraz mantıklı düşünün..
bak arkadaşım evet herkes hata yapar ama yaptığı hatayı farkedince de döner.. belliki çok eziyet çekeceksin bu aileyle ve dediğim gibi kocaya kaçmış kız imajın asla değişmeyecek onların gözünde..
hayatını ziyan etmeden boşan okulunu bitir yeni bir hayat kur kendine..
Size katılıyorum çünkü benim eşim beni 6 yıl bekledi okulum bitsin diye beklemek ,sevmek budur .Adamlara inanıp okulunu insan bırakıp neden kaçarki seven adam öyle de böyle de bekler zaten

Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.

Hafi kaçarak evlendin
Eyvallah
Neden okulu bırakıyorsun?
Neden yahu?

Okurken kocaya kaçmışsın...

Ya ne olacağıdı?

Ya haklisiniz bende yanlis yaptigimin farkina sonradan vardim esim hep arkanda olacagim demisti guveniyordum ona su an istesem bosanip okuluma donebilirim her insan hata yapar beni yargilamaniz icin degil dertlesmeniz icin burayi sectim kaynanam ogluna iki agliyor ailevi degerlerden vuruyor esime ben dun gece cok sasirdim cok kisitlaniyorum ablama gidecegim diyorum istemiyor gitmemi bende huzum bozulmasin die sustum ama artik dayanamiyorum

Sizi aklım almıyor
Neden okula dönmek için boşanmanız gerekiyor?
Aynı anda okuyup evlenen onlarca insan var

Erkekler sevgi ile ve kaçırmadan da evlense hep annelerini savunurlar , kaynanayı umursamadan annene gideceksin ,
eşinin haberi olduktan sonra onun müdahale etme hakkı yok ,
kaçmanı onaylamadın , okuluna geri dön , büyük hata okulu bırakman

Okulu bırakmak ne demek hem de bir adam için.
değmez ki asla değmez. ne bekliyordun ki seni hep pamuklara saracaklarını mı sanıyordun.
ne eşin ne ailesi bu yaptığını fedakarlık veya feragat olarak görmezlerdi.görmemişler de
yazık etmişssin kendine.
ne yap et okulunu bitir.
ezdirme kendini.
evlilik hayatı zordur,gerçek hayat filmlere benzemez.
annesini babasını dinlemeyen kızlarımıza ibret olsun.
kendinizi harcamayın harcatmayın.
kaçıp gittiğiniz ailede el üstünde tutulacağınızı takdir göreceğinizi filan da düşünmeyin.

öncelikle bekara karı boşamak kolay diye bi laf var hangi şartrlar hangi psikoloji altında kaçtı bilmiyoruz ki bence kendi düşen ağlamaz gibi sert olmayın düşmez kalkmaz bir Allah . Kardeşim annen eninde sonunda affedecek seni biraz sabırlı ol sadece anne ile evlat arasındaki bağ asla kopmaz bak kocan sana Allah korusun bişey yapsın o küs anne nasıl panter kesiliyo. Ayrıca

Ya haklisiniz bende yanlis yaptigimin farkina sonradan vardim esim hep arkanda olacagim demisti guveniyordum ona su an istesem bosanip okuluma donebilirim her insan hata yapar beni yargilamaniz icin degil dertlesmeniz icin burayi sectim kaynanam ogluna iki agliyor ailevi degerlerden vuruyor esime ben dun gece cok sasirdim cok kisitlaniyorum ablama gidecegim diyorum istemiyor gitmemi bende huzum bozulmasin die sustum ama artik dayanamiyorum

Oku artvinde ben elazigda yim

Okuluna dönüp eğitimini tamamlamalısın . Eşinin eğitim durumu ne bu yüzden mi okulu bırakıp kaçtın .

öncelikle bekara karı boşamak kolay diye bi laf var hangi şartrlar hangi psikoloji altında kaçtı bilmiyoruz ki bence kendi düşen ağlamaz gibi sert olmayın düşmez kalkmaz bir Allah . Kardeşim annen eninde sonunda affedecek seni biraz sabırlı ol sadece anne ile evlat arasındaki bağ asla kopmaz bak kocan sana Allah korusun bişey yapsın o küs anne nasıl panter kesiliyo. Ayrıca
Esime karsi cok sogudum beni susturdu ama beni annesine karsi savunmadi dun gece sinir krizi gecrdim bacaklarim falan tutmadi cok agirima gidiyor bisey yapmam sart dayanamiyorum kaynamam yakin die hergun bana gel dio, ders calisacaksan kitabini getr burada calis dio

Esime karsi cok sogudum beni susturdu ama beni annesine karsi savunmadi dun gece sinir krizi gecrdim bacaklarim falan tutmadi cok agirima gidiyor bisey yapmam sart dayanamiyorum kaynamam yakin die hergun bana gel dio, ders calisacaksan kitabini getr burada calis dio
okurken ailenle mi birlikte yaşıyordun.
ailevi sorunların mı seni buna itti.yani bu acele evlilik kararına
savunmazlar kolay kolay malesef.
ne yap et oku.meslek sahibi ol kendini kurtar

Kayınvalidenin kabahati ne?
Korkup hemen kaçan sensin.
İstediklerini söylerler. Kaçtığın adamı tanımadan bu yola çıkmasaydın .
Demek ki bundan sonra hep böyle olacak. Geçmiş olsun

Back
X