KAYNANAM HADDINI ASTI

ne yapmaliyim?

• yardim

OY: 5 23,8%
  • akil

OY: 17 81,0%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
A
öncelikle bekara karı boşamak kolay diye bi laf var hangi şartrlar hangi psikoloji altında kaçtı bilmiyoruz ki bence kendi düşen ağlamaz gibi sert olmayın düşmez kalkmaz bir Allah . Kardeşim annen eninde sonunda affedecek seni biraz sabırlı ol sadece anne ile evlat arasındaki bağ asla kopmaz bak kocan sana Allah korusun bişey yapsın o küs anne nasıl panter kesiliyo. Ayrıca
Anlayisin icin sagol

öncelikle bekara karı boşamak kolay diye bi laf var hangi şartrlar hangi psikoloji altında kaçtı bilmiyoruz ki bence kendi düşen ağlamaz gibi sert olmayın düşmez kalkmaz bir Allah . Kardeşim annen eninde sonunda affedecek seni biraz sabırlı ol sadece anne ile evlat arasındaki bağ asla kopmaz bak kocan sana Allah korusun bişey yapsın o küs anne nasıl panter kesiliyo. Ayrıca
Arkadaşa katılıyorum ...

Sen kalk kendi anana babana saygi duyma kac elin herifine
Sonra kaynanana saygi duy
Kocanin arkanda durmamasina neden sasirdin?
Yil olmus 2016 hala kacarak evlenen var yahu
Bir kiz da desin ki ailem beni okutmadi ama ben okumak icin evden kactim ,nerdeeee
Koca olsun nefes alsin yeter

İyi düşün doğru karar ver sürekli de kendini suçlayıp durma derim ben psikolojin bozulur sinir krizi falan diyosun . Olan olmuş bu saatten sonra ileriye bak napsam daha iyi olur diye hayatını güzelleştirmek adına kendini suçlayıp çok pişmanım gibi şeylerle kendine yüklenmek sadece seni yıpratır okulunu bitirmeye çalış bence :)

Eşinden ayrıl,evine dön,okulunu bitir ve dengin birisiyle evlen.Çok net söylüyorum.
Daha 23 yaşındasın,önünde uzun bir hayat var.Kimler neler yaşıyor,sen de bu sayfayı geçmişteki bir hata olarak kapatırsın.

Cicim ayların bitmiş,hayatın gerçeklerine dönmüşsün ve gözün açılmış.Bu kadar süre bu ilişki için yeter de artar bile.
Zararın neresinden dönsen kardır.Hatanı kabul edip telafi aşamasına geçebilirsin.Henüz geç değil.

Bi de kardeşin falan varsa o ailenle aranda irtibat kurmak için iyi bir insan hem kardeş candır :) Annenle arayı yapmak sana çok iyi gelecektir emin ol :)

Eşinden ayrıl,evine dön,okulunu bitir ve dengin birisiyle evlen.Çok net söylüyorum.
Daha 23 yaşındasın,önünde uzun bir hayat var.Kimler neler yaşıyor,sen de bu sayfayı geçmişteki bir hata olarak kapatırsın.

Cicim ayların bitmiş,hayatın gerçeklerine dönmüşsün ve gözün açılmış.Bu kadar süre bu ilişki için yeter de artar bile.
Zararın neresinden dönsen kardır.Hatanı kabul edip telafi aşamasına geçebilirsin.Henüz geç değil.
Haklisin bu evlilik yurumez boyle

Allah yardımcın olsun umarım keşke demezsin.kocan pek savunmayacak biri sanırım

Demekki kacmani gerektirecek büyüklükte bir aşk yokmuş ortada eşinden soğuduğuna gore. Niye okulunun bitmesini beklemesinisana hhayırevlenme diyen annen ddüşmanınddeğil ki elbette senin iyiliğini dusunecek. Bir de 23 yasindasiniz yanı.

Ah be canım keşke okulunu bitirip, ailenin rızasını alarak evlenseydin. Tabi olmuşla ölmüşe çare yoktur ama sana diyeceğim tek şey kendini ezdirme, asla ama asla bir yere giderken eşinden başka kimseye haber verme. Ayrıca evlendim, kaçtım diyip okulunu tamamen bırakma. Nerde bıraktıysan oradan devam etmeye çalış. Gayret et ve okulunu bitir ki, bir dayanağın olsun.

Bak ben ailemin rızasını alarak evlendim okulum henüz bitmemişti fakat evlendikten sonra asla okulumu ihmal etmedim, bitirmeye çalıştım. Ne olur sende okulunu bitir, asla pes etme.

Allah yar ve yardımcın olsun

Saol canim inan sabahtan beri senin gibi dusunen cok az insan cikti gercekten yazdiklarin iyi geldi bnde oyle y
apacagim

Aileni dinlemeliydin. Hata etmişsin. Ben bu kucuk yasta evlilik merakini anlamiyorum arkadas!
Başin da goğe ermemis yazdigin kadariyla...
Bizim elimizden bir şey gelmez. Kolay gelsin.

Bu nasil bir yazis seklidir.
Ne noktalama isareti var.Ne yazdiklariniz anlasiliyor.
Anne baba rizasi olmadan kacanin sonu ne olacakti ki baska? Kendi dusen aglamaz ne diyelim.

Saol canim inan sabahtan beri senin gibi dusunen cok az insan cikti gercekten yazdiklarin iyi geldi bnde oyle y
apacagim
Sende sağol canım. Dediğim gibi artık bundan sonra neden böyle yaptım demenin hiçbir yararı yok. Tamam yaptığın yanlış olmuş ama bundan sonra hem ailene sahip çık, hemde onların gönlünü almaya çalış, hemde mutlaka okulunu Bitir. Asıl bir güzel derslerine ki güçlü ol, ayakta dur. Yıkılmadım ben de kocanın ailesine.

Okulunu bitir.
Benim gozumde calisan kadin guclu kadin.
Ekonomik bagimliligi olmayan kadin guclu kadin.
Ve bunlar icin ugrasan kadin guclu kadin.
Saygimdan sustum askimdan oldum diyen degil.

Back
X