- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynana sonuna kadar haklii .. op ellerini basina koy ..
aklın varsa satmazsın o altınlar senin.esinin ailesi .eşin önemsemiyorsa var sende önemseme.bu gibi konularada ben olsam girmem ve erkek mevzusu bunlar beni aşar der susarım.eşinle konusunlar ve sakın olaki altınlarını asla satma onlar senin geleceğin.arsa senin üstüne olmayacak nede olsa allah korusun ilerde bişey olsa ne o arsa sana kalır nede baska bişey.sakın ola benden sana tavsiye asla birileri sussun diye bişey yapma.zaten arsa alınmış .boşver otur sen eşin umursamıyorsa sende umursama.slm canlarım ....Konum şöyle benim 9 tane burma bileziğim var 35 gram bi tane kaynanam takti 40 gram ...esimin abileri kaynımlar sağolsunlar bi arsa almışlar 4 de pay etmek istediler ... bizim durum pek yok esimin eline geldikcede gönderiyordu neyseki esimin işi kışın yok varsa yazin vardir ve yazin ne kazanacaksa kazanır ...bi kaynim durumu cok iyi esimin yerinede ödedi sonra bana verir diye ama adama esim kac aydır bir sey veremiyor geçen kaynimla konuştum bense kardeşimle aynı isi yaptim zamanında ama bn ev aldim kardesim hala bir yere gelmiş degil evinin eşyaları adam akilli yok ne olacak böyle dedi bnde sınır oldum beni biliyorsunuz ve kardesin senin gibi değildi o hep kazandığını evlenmeden once kumara içkiye eğlenceye harcamış geleceği benimle evlendikten sonra düzene koydu yapacak insallah dedim sustuk....konu işte burda başlıyo
acaba satsammi altınlarımı kaynimin parasini veririz kurtuluruz hem boşada gitmez arsaya gidiyor deyip eşime soyledim kabul etti kaynanam asla olmaz oğlum çalışsın ödesin mecbur altınların senindir ve bozdurmam dedi ....kaynanam haklimi. .
slm canlarım ....Konum şöyle benim 9 tane burma bileziğim var 35 gram bi tane kaynanam takti 40 gram ...esimin abileri kaynımlar sağolsunlar bi arsa almışlar 4 de pay etmek istediler ... bizim durum pek yok esimin eline geldikcede gönderiyordu neyseki esimin işi kışın yok varsa yazin vardir ve yazin ne kazanacaksa kazanır ...bi kaynim durumu cok iyi esimin yerinede ödedi sonra bana verir diye ama adama esim kac aydır bir sey veremiyor geçen kaynimla konuştum bense kardeşimle aynı isi yaptim zamanında ama bn ev aldim kardesim hala bir yere gelmiş degil evinin eşyaları adam akilli yok ne olacak böyle dedi bnde sınır oldum beni biliyorsunuz ve kardesin senin gibi değildi o hep kazandığını evlenmeden once kumara içkiye eğlenceye harcamış geleceği benimle evlendikten sonra düzene koydu yapacak insallah dedim sustuk....konu işte burda başlıyo
acaba satsammi altınlarımı kaynimin parasini veririz kurtuluruz hem boşada gitmez arsaya gidiyor deyip eşime soyledim kabul etti kaynanam asla olmaz oğlum çalışsın ödesin mecbur altınların senindir ve bozdurmam dedi ....kaynanam haklimi. .