kaynanam hala face den laf atıyor

aysel35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
28
0
0
İzmir
Slm kızlar şimdi neden engellemıyorsun dıyeceksınız bılıyorum ama zaten engelledım ama eşim kendı facebook unda göruyor o engelleyemıyor engelleyınce otomatıkman sılınme oluyor. Neyse kaynanamın yeni paylaşımları enteresan bense ssuskunlugumu ve dinginliğimi hala sürdürüyorum. ama giderek doluyorum ne kadar önemsememeye çalıssam da bu paylasımlarda bulundugun gunden beri aramıyorum hıc konusmadık yılbası gununden bu yana. sorun yılbasında erken gidip temizlik yemegını yapamamıs olmamdı hatırlarsınız belkı eskı konuda da belırtmıstım. Nedenım de kaynanam aklından böyle bir plan yapmıs yılbası sabahı ona gıdıp temızlık ve yemek yaparım sanmıs halbukı benım planım calısan bır ınsan olarak ve pzt. salı tatıl bırı olarak pzt olan yılbasında kendı evımı temızledıgım için bu tripleri cekmem. Ayrıca kv. min kendı aklında kurdugu planlara bılmeden uymamıs olmam sorun bunlar yazılanlara bakın.

"İntihar köprüsü gibiyim , bugunlerde gözumden de gönlumden de düşen düşene"

"Keske demektense inceldiği yerden kopsun demeyi tercih ederim"

"Pili bitmiş bir fotograf makınası gibiyim kimseyi çekemem artık"

"Ben bir insanım yeri gelir susarım yeri gelir sabrederim yeri gelir kahrederim yeri gelir affederim, ama yeri de gelir mahvederim"

"zannetmeyin gücüm bitti yorgunum Zannetmeyin suskunum Zannetmeyin artık yokum Fırtınalar öncesi hep böyle durgunum"

Bunlar yalnızca bırkacı arkadaslar daha cok var malesef. Sanırım kayınvalıdemın psikolojısı bozuk . cidden hasta oldugunu düşünüyorum artık. umarım caresı vardır yoksa bıze cok cektırecek .

Son düzenleme:
Kaynanaya bak be :D Kusura bakma gülüyorum, vallahi alem bir kadınmış. Allah sabır versin.

Kaynanaya bak be :D Kusura bakma gülüyorum, vallahi alem bir kadınmış. Allah sabır versin.

Bencede Allah bana sabır versın sabrede sabrede bunun sonu pek selamet olmayacak gibi zaten ben biliyorum bunlara hıc tepkı vermıyorum ama yınede kavga cıkartmak ıstıyor muhatap oldugum ılk an Adım gıbı emınım olay cıkartacagına mutlaka bır sorun bulur.

Slm kızlar şimdi neden engellemıyorsun dıyeceksınız bılıyorum ama zaten engelledım ama eşim kendı facebook unda göruyor o engelleyemıyor engelleyınce otomatıkman sılınme oluyor. Neyse kaynanamın yeni paylaşımları enteresan bense ssuskunlugumu ve dinginliğimi hala sürdürüyorum. ama giderek doluyorum ne kadar önemsememeye çalıssam da bu paylasımlarda bulundugun gunden beri aramıyorum hıc konusmadık yılbası gununden bu yana. sorun yılbasında erken gidip temizlik yemegını yapamamıs olmamdı hatırlarsınız belkı eskı konuda da belırtmıstım. Nedenım de kaynanam aklından böyle bir plan yapmıs yılbası sabahı ona gıdıp temızlık ve yemek yaparım sanmıs halbukı benım planım calısan bır ınsan olarak ve pzt. salı tatıl bırı olarak pzt olan yılbasında kendı evımı temızledıgım için bu tripleri cekmem. Ayrıca kv. min kendı aklında kurdugu planlara bılmeden uymamıs olmam sorun bunlar yazılanlara bakın.

"İntihar köprüsü gibiyim , bugunlerde gözumden de gönlumden de düşen düşene"

"Keske demektense inceldiği yerden kopsun demeyi tercih ederim"

"Pili bitmiş bir fotograf makınası gibiyim kimseyi çekemem artık"

"Ben bir insanım yeri gelir susarım yeri gelir sabrederim yeri gelir kahrederim yeri gelir affederim, ama yeri de gelir mahvederim"

"zannetmeyin gücüm bitti yorgunum Zannetmeyin suskunum Zannetmeyin artık yokum Fırtınalar öncesi hep böyle durgunum"

Bunlar yalnızca bırkacı arkadaslar daha cok var malesef. Sanırım kayınvalıdemın psikolojısı bozuk . cidden hasta oldugunu düşünüyorum artık. umarım caresı vardır yoksa bıze cok cektırecek .

:D:D ay tehdit de ediyor :) kaynanatör :) boşver bence hayatı ve kaynanayı ti ye almayı öğrenmelisin.

:D:D ay tehdit de ediyor :) kaynanatör :) boşver bence hayatı ve kaynanayı ti ye almayı öğrenmelisin.

sorun şu ki ti ye aldıgım cok oldu ancak her türlü o kavgayı yapacak aramıyorum ararsam sorun cıkartıcak bılıyorum ters ters konusacak aramazsam da esıme dıyecek kı bak benı hıc arayıp sormuyorum ne bıcım evlat bu demekkı benı annesı gıbı görmuyor dıyor artık benıde kendı gıbı takıntılı yapmaya basladı körle yatan sası kalkar kendı psikoljısı gıbı bizimkini de bozmak istiyor. Ama artık napsam dıye dusunuyorum cunku artık triplerinden küsmelerinden kavgalarından cok ama cok sıkıldım. tehdıtleri ve imaları var süreklı yapmacık davranısları kendınden nefret ettırdı ıyıce artık.

Neden bakıyorsun ki paylaştıklarına, eşinin face ine bakma...

K.validen facebook daki özlü sözler ile laf sokma hummasına tutulanlardan. Boşver, aldırma...

Ne yapabilir ki...

Ve kesinlikle sende de takıntı halini almaya başlamış...

Son düzenleme:
Face kaynanaları da esir aldı.
Artık daha güçlüler :ssz:
Silahlarına bir yenisi eklendi:facebook :26:

Neden bakıyorsun ki paylaştıklarına, eşinin face ine bakma...

K.validen facebook daki özlü sözler ile laf sokma hummasına tutulanlardan. Boşver, aldırma...

Ne yapabilir ki...

Ve kesinlikle sende de takıntı halini almaya başlamış...

Face deki paylasımlarına bakıp neden moralını bozasın kı dıye dusnuyorsun ancak eskıden önemsemıyordum ama her bu fecdekı yazıların ardında evımde bır huzursuzluk oluyor nedenı de kaynanam bu yazıların ardından olay cıkartıyor esımı tel.ile arıyor olay olay ustune tasınacagını söyluyor eşimi üzmek isterken tehdıt etmıs oluyor baska sehıre yanı memleketlerıne tasınacaklarını söyluyor . her yaptıgı sonucu yıne kendı aleyhıne cevırıyor. haksızken haklı duruma geciyor ve sonuc bız de anlıyoruzkı onun her dedıgı harfe bırebır uymazsak bu kavgaları göguslemeye hazır olmalıyız. en ufak bır istedıgı yapılmadıgında kavga gürültü bagırıyor cagırıyor ustume gelıyor sabredemeyıp cewap verırsemde olay buyuyor. öle ıste cnm yanı benım üstüme gelıyor burdan basarmazsa yanı burdan cewap yazmadıgımda ilk yuzyuze görusmemızde kavga cıkarıyor.

gerçekten hasta olduğunu düşünüyorsan eminim kendisiyle sorunları olduğu tek insan sen değilsindir.neden üstüne alınıyorsun ki?

gerçekten hasta olduğunu düşünüyorsan eminim kendisiyle sorunları olduğu tek insan sen değilsindir.neden üstüne alınıyorsun ki?

Zaten hem bana hem eltime hemde ıkı ogluna da triplı davranıyordu en son görusmemızde(yılbasında) Üstüme alınmama gerek yok cunku özellıkle bana yazdıgına emınım. Çunku unları daha önce de yapmıstı. kavga ettıgımızın ertesı gunu yapıyor huyu bu bu kez kavga etmedık trip attı surat astı ters davrandı ve ertesı gun işte bu yazılar. Mesela kaynanam erkek kardesıyle kavga ettıgı gun hemen yıne böyle seyler paylasıyor face de. Haaaaa eger sadece o gun surat asıp ertesı gun bunları paylasıyorsa bil ki senle kavga etmek ıstıyor ve beklemede ılk yuzyuze gelısmızde patlayacak emınım. hep böle yapıyor .

iyi de bu paylaşımları oğluda görüyor verdiği bir tepki var mı...ben bir kayınvalide adayı olarak kendi adıma diyeceğim o ki, yapmam da varsayalım yaptım bu gibi paylaşımlarda bulundum, benim oğlum o paylaşımları görünce '' Anne sen şakamısın, nesin... kime, neye bu triplerin'' der ve bir güzelde engeli koyar...:20:

kaldı ki oğlum evlendiğinde gelinim istemediği sürece arkadaşlarım listemde yer almayacaktır...gençlerin özel alanları özel kalmalı...:49:
demokraside çareler tükenmez, bir süreliğine facesiz kalıp huzurunuzu kaçıran paylaşımlardan uzak kalabilirsiniz, ki faceden önce de hayat vardı ve de çok da yaşanılasıydı...:kkk:

Son düzenleme:
bu ne beee..
ergen ergen mesajlar...
hiiiiç takma yada gülücük koy altına..

Geçen de okumuştum çok komik bulmuştum, hala aynı görüşteyim
Ama görmemek için engellerken eşinizin face inden neden baktığınızı anlamıyorum..

Kayınvalideniz onun bu sözlerini ciddiye aldığınızın farkında ve bu yüzden paylaşmaya da devam eder bence
Ben olsam bakmam görmem, görsem bile bu kadar takmam cidden
Komik ve çocukça..

aman engeli kaldır kendininkinden altına da kızdırmayın anneciğimi hepinizi kahreder yazın.Yada sizi kim üzdü böyle anneciğim yazın ama kesinlikle üstünüze alınmayın.Çünkü şu dünyada salak ayağına yatan insanlar çooookkk mutlu oluyorlar.

teknolojiyi kullanan yeni nesil kaynanalarda böyle oluyor demekki:-)))) allahtan bizimkinin bırak bilgisayarın nasıl açıldığını okuma yazması bile yok,hatta aynı dili bile konuşmuyoruz:-)))) it ürür kervan yürür diye boşa dememişler sıkma canını....bekle gör bakalım daha neeler paylaşacak...eşin ne diyor kaynananın yazdıklarına ,alınıyor mu üstüne???

kaynanan kopmus ! çok guldum yazdiklarina ya çocuk gibi... bence sen de git o yazdiklarini begen iyice kopsun :))

ay koptum ya:-)))))) bencede beğen :-))) kk dan daha ne fikirler çıkacak merakla bekliyorum:-))))

Back
X