Slm kızlar şimdi neden engellemıyorsun dıyeceksınız bılıyorum ama zaten engelledım ama eşim kendı facebook unda göruyor o engelleyemıyor engelleyınce otomatıkman sılınme oluyor. Neyse kaynanamın yeni paylaşımları enteresan bense ssuskunlugumu ve dinginliğimi hala sürdürüyorum. ama giderek doluyorum ne kadar önemsememeye çalıssam da bu paylasımlarda bulundugun gunden beri aramıyorum hıc konusmadık yılbası gununden bu yana. sorun yılbasında erken gidip temizlik yemegını yapamamıs olmamdı hatırlarsınız belkı eskı konuda da belırtmıstım. Nedenım de kaynanam aklından böyle bir plan yapmıs yılbası sabahı ona gıdıp temızlık ve yemek yaparım sanmıs halbukı benım planım calısan bır ınsan olarak ve pzt. salı tatıl bırı olarak pzt olan yılbasında kendı evımı temızledıgım için bu tripleri cekmem. Ayrıca kv. min kendı aklında kurdugu planlara bılmeden uymamıs olmam sorun bunlar yazılanlara bakın.
"İntihar köprüsü gibiyim , bugunlerde gözumden de gönlumden de düşen düşene"
"Keske demektense inceldiği yerden kopsun demeyi tercih ederim"
"Pili bitmiş bir fotograf makınası gibiyim kimseyi çekemem artık"
"Ben bir insanım yeri gelir susarım yeri gelir sabrederim yeri gelir kahrederim yeri gelir affederim, ama yeri de gelir mahvederim"
"zannetmeyin gücüm bitti yorgunum Zannetmeyin suskunum Zannetmeyin artık yokum Fırtınalar öncesi hep böyle durgunum"
Bunlar yalnızca bırkacı arkadaslar daha cok var malesef. Sanırım kayınvalıdemın psikolojısı bozuk . cidden hasta oldugunu düşünüyorum artık. umarım caresı vardır yoksa bıze cok cektırecek .
"İntihar köprüsü gibiyim , bugunlerde gözumden de gönlumden de düşen düşene"
"Keske demektense inceldiği yerden kopsun demeyi tercih ederim"
"Pili bitmiş bir fotograf makınası gibiyim kimseyi çekemem artık"
"Ben bir insanım yeri gelir susarım yeri gelir sabrederim yeri gelir kahrederim yeri gelir affederim, ama yeri de gelir mahvederim"
"zannetmeyin gücüm bitti yorgunum Zannetmeyin suskunum Zannetmeyin artık yokum Fırtınalar öncesi hep böyle durgunum"
Bunlar yalnızca bırkacı arkadaslar daha cok var malesef. Sanırım kayınvalıdemın psikolojısı bozuk . cidden hasta oldugunu düşünüyorum artık. umarım caresı vardır yoksa bıze cok cektırecek .
Son düzenleme: