Sıkıntınızı içinize atmayın.Kayınvalidenize güzel bir dille şikayetçi olduğunuz yönlerini söyleyebilirsiniz.Hatta eşinize söyleyin o söylesin.Çocuk olmadığınızı ve nerde ne yapmanız gerektiğini bildiğinizi söyleyin.Eşiniz söylerse size kırılmamış olur.Çünkü anneler evlatlarına darılmaz ama gelinlerine darılırlar.
canım defalarca söylendi, hele yeni evlendiğimizde ne beklentiler istekler yaptı, istediği gibi olmadıgını görünce beni aileme de şikayet etti, annem babam bile konuştu bize mudahale etmemesi için. Hele annem hatta kızdı konuştu ama kaynanamın bilerek yaptıgına kanaat getirdim artık, eşim pasif kaldı hep ağız ucuyla konuşuyor oda konuşursa, eşimden korkmuyor, benden biraz çekinmesi için resmi şekilde yaklaşıyorum o yuzden. Ama eşiminde bi kaç kez söylediğini biliyorum ,bile bile kasten yapıyor, huzurumu bozmak beni sinirlendirip beni cevap vermeye yöneltmek için, bende o sinirle konuşursam ağır konuşacağım için susuyorum yine mumkun oldugunca, ama onun yapmaya çalıştıgı bu.
Araba arkasında bile bile beni sıkıştırırken dedim ama eşim daha en son geldiğinde dedesine gitmiştiki zaten dedim. Gitmişmiydi dedi salağa yatarak. Çok sinir bozucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?