Merhaba hep okuyucu oldum ama suan cok kotuyum icimdekileri yazmak istiyorum bir oglum var allaha hamd olsun guzel bir aileyiz annemler ve kayinvalidemler yakin oturuyor sik sik gorusuyoruz. Persembe gunu kaynanam bize geldi oglumu ozledigi icin vakit gecirdik esim bir iki gundur tuhafti normalde aramiz cok iyi her Neyse bugun tekrar gittik ama evde cok isimiz var oglumunda dersi vardi kahvalti yaptik dersine gidicez durmadi agladi disarida babanne babaanne diye inletti ortaligi esim durmadan yurudu gitti (ders aldigi yer yakin kayinvalidemlere oglum bu arada 4) goturemedik derse kisacasi bende eve gidiyoruz dedim kriz gecirdi arabaya bindiremedik babanne diye agladi bende esim arabaya bindiremedigi icin ben bindirmeye calistim az iki kez yavas vurdum durmasi icin ordan bagirdi dovmeyinn daha 4 yasinda sen normal degilsin felan cocuk firladi gidiyor esimde aldi kucagina bana git dedi kaynanamda normal degilsin bagirmaa git git diyor resmen kovuldum cocugumu esimden kostum aldim Arabada sakinlesti ve ucumuZ eve gittik bende o sira mudahale etme dedim herseue karisiyorsun karisma mudahale etme git dedim
cok asiri ilgili yedigini ictigini cookk soru sorar kaynanam asiri yani en az 3 kez sorar nasil gittiniz neyle gittiniz nezaman gittiniz inanmaz esime tekrar sorar benden dinler bide ona anlattirir yedirme dedigimi yedirir ay bunaldim ve cok kotuyum ben bohle kavga gurultuye gelemem ogluyla napiyosa yapsin ama cocuguma degmesin zor cocuk sahibi olduk ve ikinci olmuyor 3 dusuk gecirdim pskolojim alt ust 6 hafta once bi dusuk daha gecirdim
Esimle suan konusmuyoruz ben saygisizlik etmisim o benim aileme yapiyomuymus ya bir dedigine iki etmem kaynanami el ustunde tuttim simdiye kadar sanki tetikte bekliyolarmis gibi oldu bidaha nasil gorusecem isin kotu yani oglum cok seviyo inanki kiskanclik degil sevsin ama herseye karisiyor sanki annesi o ben degilim bu benim icin cok fazla cunki ogluma duskunum tek evladim ve zorluklarla geldi bana
cok asiri ilgili yedigini ictigini cookk soru sorar kaynanam asiri yani en az 3 kez sorar nasil gittiniz neyle gittiniz nezaman gittiniz inanmaz esime tekrar sorar benden dinler bide ona anlattirir yedirme dedigimi yedirir ay bunaldim ve cok kotuyum ben bohle kavga gurultuye gelemem ogluyla napiyosa yapsin ama cocuguma degmesin zor cocuk sahibi olduk ve ikinci olmuyor 3 dusuk gecirdim pskolojim alt ust 6 hafta once bi dusuk daha gecirdim
Esimle suan konusmuyoruz ben saygisizlik etmisim o benim aileme yapiyomuymus ya bir dedigine iki etmem kaynanami el ustunde tuttim simdiye kadar sanki tetikte bekliyolarmis gibi oldu bidaha nasil gorusecem isin kotu yani oglum cok seviyo inanki kiskanclik degil sevsin ama herseye karisiyor sanki annesi o ben degilim bu benim icin cok fazla cunki ogluma duskunum tek evladim ve zorluklarla geldi bana