• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum vicdan azabı çekiyorum

şimdi buraya yazan arkadaşla dün yaşananları anlatmak istiyorum...
ben uyuduktan sonra telefonumu almış incelemiş ve şifresini açmamı istemesi bahanesiyle uyandırdı beni açtım şifreyi ve bana kimlere daha söyledin dedi yani ben zaten özürleri seni seviyorum demelerinin sebebi elalem ne der diye yaptığını anladım.
şimdi ailesinin bilmediğini düşünüyordum ailesine söylemiş aile biz görüşelim konuşalım demiş oda demiş ki siz onu ne zaman dikkate aldınız ki o sizi dinlesin kimse konuşmasın aramasın yüzümü görememezsiniz demiş ailesine 3 kasıma kadar ben burdayım 3 kasımdan sonra sen göreceksin dedi kafamdaki soru 3 kasıma kadar vazgeçersem mi diye öyle dedi yoksa seni süründürcem diye mi bilmiyorum hiç gücüm yok kaosa

Avukat tutun, işi yokuşa sürmeye çalışıyor, bir tanıdığımın da eşi boşanmayı kabul edip protokolü imzaladı sonra boşanmayacağım sana çektireceğim demeye başladı, bir gün çocukları bahane etti bir gün seni seviyorum demeye başladı, ağladı sızladı, tanıdığım bu iş böyle olmayacak avukat tutuyorum deyip adamın karşısına avukatı dikince adam tıpış tıpış anlaşmalı boşanma davasına katılıp tek celsede boşandı.
Benim demek istediğim de buydu avukatsız zor bu işler

Avukat tutun, işi yokuşa sürmeye çalışıyor, bir tanıdığımın da eşi boşanmayı kabul edip protokolü imzaladı sonra boşanmayacağım sana çektireceğim demeye başladı, bir gün çocukları bahane etti bir gün seni seviyorum demeye başladı, ağladı sızladı, tanıdığım bu iş böyle olmayacak avukat tutuyorum deyip adamın karşısına avukatı dikince adam tıpış tıpış anlaşmalı boşanma davasına katılıp tek celsede boşandı.
Benim demek istediğim de buydu avukatsız zor bu
şimdi buraya yazan arkadaşla dün yaşananları anlatmak istiyorum...
ben uyuduktan sonra telefonumu almış incelemiş ve şifresini açmamı istemesi bahanesiyle uyandırdı beni açtım şifreyi ve bana kimlere daha söyledin dedi yani ben zaten özürleri seni seviyorum demelerinin sebebi elalem ne der diye yaptığını anladım.
şimdi ailesinin bilmediğini düşünüyordum ailesine söylemiş aile biz görüşelim konuşalım demiş oda demiş ki siz onu ne zaman dikkate aldınız ki o sizi dinlesin kimse konuşmasın aramasın yüzümü görememezsiniz demiş ailesine 3 kasıma kadar ben burdayım 3 kasımdan sonra sen göreceksin dedi kafamdaki soru 3 kasıma kadar vazgeçersem mi diye öyle dedi yoksa seni süründürcem diye mi bilmiyorum hiç gücüm yok kaosa
Narsist ve psikopat işte birşey yapacağı yok madem o kadar kendinden emin şimdi gitsin değil mi hiç bunlara takılmayın birde neden aynı evde yaşıyorsunuz ki
Ama siz şunu duymak istiyorsunuz galiba yaş ne tatlı ailesine karşı seni savunmuş senden taraf olmuş bu adam.seni kaybetmek istemiyor çok seviyor
Ailesi biliyordur ama gelmek istediklerini kesinlikle zannetmiyorum
Siz bosanmak istemiyorsunuz belki korkuyorsunuz haklısınız korkularınız olabilir
O zaman evliliğinizi iki yabancı gibi devam ettirin madem
Türkiye de çoğu kadın imkanı ve desteği olmadığı için devam ediyor
Ama siz hem mutsuzum derken hemde 2 çocuk yapıyorsunuz üstelik çalışan meslek sahibi biri iken
Eşiniz ne iş yapıyor mesela ne kadar katkı sağladı hayatınıza

Son düzenleme:
avukatlara para vermektense diye düşünerek yol aldım açıkcası
Çocuklar konusunda tavsiyeleri dinlemezseniz başınızı çok vurursunuz taşlara. Babaları ihmal ettikçe, ihtiyaçları eksik kalınca sizi suçlayacaklar. Ayrıca çocukları ihtiyaçlarından mahrum bırakmaya kimsenin hakkı yok. Bu adam boşanmak istemiyor ve siz vazgeçersiniz diye he he yapıyor. Olur da 3 kasımda hiç bir şey talep etmeden boşanırsanız çoluk çocuğu perişan edersiniz. Adam mükemmel baba değil, öyle olsa bizim sorunlarımızdan etkilenmesinler diyip olaysız boşanırdı. Çocuklarımız için en doğrusu neyse onu yapalım, eğitim sağlık yeme içme sosyalleşmeleri için ne gerekiyorsa bütçemizi ona göre ayarlayalım derdi. Avukatlar sizin düşünemedikleriniz, bilmedikleriniz için var. Siz ve çocuklarınız adına en iyisini almak için görev yapıyorlar. 4 Kasım gününden itibaren bu çocukların her giderini siz karşılayabilecek misiniz? Mecburiyet yoksa keyfiyet varsa işler asla düzenli sabit yürümez. Adam keyfi yerindeyse para verir, canı sıkkınsa vermez mesela.

Benim demek istediğim de buydu avukatsız zor bu işler
Adam ortak kararla anlaşmalı boşanmayı kabul etmişse fikrinden de vazgeçmemişse, protokol hazırlarken hak kaybı yaşamamak için avukattan danışmanlık alınır alınmalı da ama anlaşmalı boşanmaya illa avukatla gitmek gerekmez lakin önce anlaşmalıya yanaşıp sonra yan çizerse mutlaka avukatla girilmeli davaya.
Çocuklar konusunda tavsiyeleri dinlemezseniz başınızı çok vurursunuz taşlara. Babaları ihmal ettikçe, ihtiyaçları eksik kalınca sizi suçlayacaklar. Ayrıca çocukları ihtiyaçlarından mahrum bırakmaya kimsenin hakkı yok. Bu adam boşanmak istemiyor ve siz vazgeçersiniz diye he he yapıyor. Olur da 3 kasımda hiç bir şey talep etmeden boşanırsanız çoluk çocuğu perişan edersiniz. Adam mükemmel baba değil, öyle olsa bizim sorunlarımızdan etkilenmesinler diyip olaysız boşanırdı. Çocuklarımız için en doğrusu neyse onu yapalım, eğitim sağlık yeme içme sosyalleşmeleri için ne gerekiyorsa bütçemizi ona göre ayarlayalım derdi. Avukatlar sizin düşünemedikleriniz, bilmedikleriniz için var. Siz ve çocuklarınız adına en iyisini almak için görev yapıyorlar. 4 Kasım gününden itibaren bu çocukların her giderini siz karşılayabilecek misiniz? Mecburiyet yoksa keyfiyet varsa işler asla düzenli sabit yürümez. Adam keyfi yerindeyse para verir, canı sıkkınsa vermez mesela.
Katılıyorum, kendisi için nafaka talep etmeyebilir ama çocuklar için nafaka almalı, ki bunu kadının teklif etmesine bile gerek yok, çocuklar adamın da çocuğu ama maalesef anlaşmalı boşanmalarda bile erkekler çocukları için belirlenen nafakayı ödememek için direniyorlar.

Konuda bahsettiğim tanıdığımın 2 tane okul çağında çocuğu vardı, adam küçük olan çocuğuna bile ödemek istemiyordu, çocuklara nafaka ödemezse eski karısının masraflara yetişemeyeceğini sürüne sürüne kendisine geri döneceğini iddia ediyordu, büyüğü 18 yaşında üniversite öğrencisiydi kazık kadar adama nafaka vermem diyordu, ki bu çocuk okuyordu sonuçta üniversiteye giden babasına dava açtı kazandı, baktı pabuç pahalı çocuklara nafaka vermezse mahkemeye veriliyor, tıpış tıpış ödedi nafakayı.

2 çocuk var ortada, konu sahibi onları baba evinden getirmedi, bu çocukların ihtiyaçları var giderleri her geçen gün artacak, babaysa babalığını yapsın çocuklarına maddi manevi sahip çıksın.

Back
X