Kaynanam normal mi ben mi abartıyorum

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
İyi akşamlar kızlar.. Yazacağınız şeyler benim için çok önemli. Çünkü artık ben mi abartıyorum kadın mı anormal ben anlamadım. Kayınvalidem altmış yaşında sürekli facebook da geziniyor ve gördüğü herşey yorum yazıyor... Gel gelelim asıl beni ilgilendiren tarafına konunun farzedelim ki eşimle olan bir resmimizi altına yorumlar sıralıyor eşim bi çiçek alsa özel bir günümüzün resmi olsa hemen yorumlar yazıyor oğlunu övücü şeyler.. Daha sonra beni arıyor onu yeni mi aldınız vs. Eve herhangi bi şey alsak resimlerini istiyor bakıyor. Bana çok abartı geliyor saçma değil mi sizce de

İyi akşamlar kızlar.. Yazacağınız şeyler benim için çok önemli. Çünkü artık ben mi abartıyorum kadın mı anormal ben anlamadım. Kayınvalidem altmış yaşında sürekli facebook da geziniyor ve gördüğü herşey yorum yazıyor... Gel gelelim asıl beni ilgilendiren tarafına konunun farzedelim ki eşimle olan bir resmimizi altına yorumlar sıralıyor eşim bi çiçek alsa özel bir günümüzün resmi olsa hemen yorumlar yazıyor oğlunu övücü şeyler.. Daha sonra beni arıyor onu yeni mi aldınız vs. Eve herhangi bi şey alsak resimlerini istiyor bakıyor. Bana çok abartı geliyor saçma değil mi sizce de
belki de sizi kiskaniyor..

Cnm bnm aslında sanırım teyzemiz geleneksel anne değil.Zamana uyum sağlayan ve anladığım kadarıyla annenizden farklı çünkü yadirgamissiniz.oradan bu kanıya vardım.bende yadirgiyorum olgun bı tarz gibi gelmiyor hani yaşlarida olunca ya bu yaşta aynı genç kız modunda diyorsun.yapicak birşey yok alışmaya calis tarzı bu demekki

Sil kaynananı diyeceğim de sonu facia olabilir valla benim de silesim var bazılarını bari orda rahat olsun insan.her yerde takip her yerde baskı

Cnm bnm aslında sanırım teyzemiz geleneksel anne değil.Zamana uyum sağlayan ve anladığım kadarıyla annenizden farklı çünkü yadirgamissiniz.oradan bu kanıya vardım.bende yadirgiyorum olgun bı tarz gibi gelmiyor hani yaşlarida olunca ya bu yaşta aynı genç kız modunda diyorsun.yapicak birşey yok alışmaya calis tarzı bu demekki
Canım şöyle yaşlı olduğu için facebook û kullanmasını yadırgamıyorum. Yadırgadığım herkesi takip etmesi özellikle bizi her yere bişey yazması. Yoksa herkes kullanabilir bunu yadırgamıyorum

Benim görümcem böyle
Her gönderimi havada kapıyor
Kendisinin 3 yıldır hiçbirseyini begenmedim o ısrarla herseyımı begeniyor
Her paylasımıma yorum yazıyor
Sanki onun için paylastım!
Kendisnin özel günleri olur, cocuklarının özel günleri olur hiçbirseye yorum yapmam
O da beni rahat bıraksın diye ama asla bırakmıyor
Mesela tatile giidyoruz eşimle, o gün illa anasayfama düşüyor bizim gttiğimiz oteli begenmiş:D
Her sene her gttiğimiz oteli beğeniyor
Kendisi ile farklı sehirdeyiz
eşimle yasadıgımız sitenin sayfasını begenmiş
Benim calıstıgım firmanın face sayfasını begenmiş
Eşim 2 yıl evvel iş değiştirdi, eşimin şirketinin sayfasını da begenmiş
Orda birde fuara katılan adamları, sunum yapan beyleri bayanları falan begeniyor
Hiç tanımadıgı insanların
Bazen benim arkadaslarımın sayfasındaki gönderileri paylasıyor
Görümcemle samimi değilim
Hayatımda 3/4 kere gördüm ama böyle manyak bi tip
Beni silsin diye beklıyorum ama daha coo beklerim

Kaynananız benim görümcenin bi iki tık aşagısında
Normal değil bana göre

Benim görümcem böyle
Her gönderimi havada kapıyor
Kendisinin 3 yıldır hiçbirseyini begenmedim o ısrarla herseyımı begeniyor
Her paylasımıma yorum yazıyor
Sanki onun için paylastım!
Kendisnin özel günleri olur, cocuklarının özel günleri olur hiçbirseye yorum yapmam
O da beni rahat bıraksın diye ama asla bırakmıyor
Mesela tatile giidyoruz eşimle, o gün illa anasayfama düşüyor bizim gttiğimiz oteli begenmiş:KK70:
Her sene her gttiğimiz oteli beğeniyor
Kendisi ile farklı sehirdeyiz
eşimle yasadıgımız sitenin sayfasını begenmiş
Benim calıstıgım firmanın face sayfasını begenmiş
Eşim 2 yıl evvel iş değiştirdi, eşimin şirketinin sayfasını da begenmiş
Orda birde fuara katılan adamları, sunum yapan beyleri bayanları falan begeniyor
Hiç tanımadıgı insanların
Bazen benim arkadaslarımın sayfasındaki gönderileri paylasıyor
Görümcemle samimi değilim
Hayatımda 3/4 kere gördüm ama böyle manyak bi tip
Beni silsin diye beklıyorum ama daha coo beklerim

Kaynananız benim görümcenin bi iki tık aşagısında
Normal değil bana göre
İşte tam da böyle tam böyle aşağısında değil hatta bayağı üzerinde yöresel reklamlara mağaza paylaşımlarına yemeklere ve herşeye yazıyor

Back
X