Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insan yeri geliyor küçük çocuğunun odasına girerken bile kapıyı çalıyor. Kaynananın yaptığı hiç hoş değil.
Ama siz de evde misafir varken - ister hergün gördüğünüz ister az gelen - ev kalabalıkken, odanıza çekilip de en özel halinizi kapı kitli bile değilken yaşamak isterseniz, sorumluluk biraz da sizdedir. insan kimi zaman dalgın olabilir, ya da eve bir çocuk gelmiş ve kapınızı pat diye o açmış da olabilirdi.
ben de iki tarafın ortaya çıkan neticeden utanması ve ders alması gerektiğini düşünüyorum.
Ben en çokta şuna takıldım, acaba bu arkadaş hangi kapıyı kilitleyecek, olmayan kilidimi. Kadın zaten kilit taktırmıyor odaya. Kilitleyebiliyorsanız, kilitleyin. Bu durumda sorumluluk diye birşey yok.
Valla aynı evde yaşıyorsanız ( ki şimdi herkes buna katlanmak zorunda diyecek, bana göre katlanmak zorunda değil,madem kaynana da aynı evde oturmayı kabul etmiş, o zaman ortak yaşama kurallarına uyması gerekenlerden biri de kaynana) hergün gelen aynı kişileri evde beklemek ve hazır olda durmak zorunda değilsiniz. Aynılarını benim kızkardeşim yaşıyor, ne yapsın kız hergün hergün aynı kişiler, onları mı bekleyip dursun. Canı isterse istediği saatte istediğini yaşar, ODASINDA.
Kayınvalidenizin kapıyı çalmadan,izin almadan odaya girmek istemesi hoş olmamış cidden..
Ama bence siz de biraz dikkat edin,eve misafir gelince sizi salona çağırmaları da normal..Yani eltilerinizin geldiğini duymuşsunuz sonuçta...
Anlıyorum,kanınız kaynıyor ama işte başkasının evindeyken yaşam şeklimiz daha farklı olmalı bence..