• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam odama daldı, çok utandım...

uzun süredir giremiyordum vajinismusu tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim saygfasına yazıyordum bi ara orayada bakamadım ama sonunda geldim. kilit yaptırdık odaya sağlam bi kavga ettik ama sonuna tatlıya bağlandı olay. iyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim. cinselliğin utanılacak bir durum olmadığını düşünüyorum. leylek masalına inanmadığımıza göre normal karşılamak lazım. burada ne saçma sapan konular paylaşılıyor. bu mesele annemle arkadaşımla konuşulacak bir konu olmadığına göre buradan daha uygun bir ortam olamaz paylaşmak için. utanılası olduğunu düşünen insanlar lütfen girip okumasın bile.Allah kimselere yaşatmasın yaşadıklarımı.

Hiç de utanılacak durum değil zaten seninki canım, olayları birşeylere benzetmekte (otobüste de mi gelse olacaktı vs gibi yorumları) kabul etmiyor bünyem...
ılişki gece olacak gündüz olacak diye birşey yok, insana kalmış birşey bu.
Ayrıca yatak odası mahremiyettir, kimsenin dalması kabul edilemez...

:kızgın:

Hiç de utanılacak durum değil zaten seninki canım, olayları birşeylere benzetmekte (otobüste de mi gelse olacaktı vs gibi yorumları) kabul etmiyor bünyem...
İlişki gece olacak gündüz olacak diye birşey yok, insana kalmış birşey bu.
Ayrıca yatak odası mahremiyettir, kimsenin dalması kabul edilemez...

:kızgın:

Zaten bunun aksini kimse idda etmedi canim...tabikide iliskinin gecesi gündüzü olmaz lakin bazi kisilere göre buna bende dahilim evde misafir yada herhangi baska kisiler varken ve bu kisiler icerde otururken o malum isi yapmak ters....:delphin:

Insanin bazen dalginligna gelebiliyor...tuvalete giderken bile kapiyi kitlemeyi unutabiliyorsun....o anda iceriye biri daldigi vakit hatatli senimi olursun yoksa o kisimi?:kahve:

Diyeceksinki orasi yatak odasi....mahrem bir yer...evet dogru...fakat Kaynana hanim icerde misafir varken gelini ile oglunu o halde görecegini düsünmemistir....belki dalginligna gelmistir, unutmustur....hemen kötü niyet aramamak lazim.:hulya:

Kimse kimseyi o halde görmeye merakli degildir kanimca.:1no2:
Kaynana ile ayni evi paylasip kendi evinin rahatini istemek olmuyor iste....malesef:kahve:

Çok geçmiş olsun diyorum...
Vajinusmusu yendiniz inşallah bir an önce ev sorununuzu da halledersiniz arkadaşım...

Zaten bunun aksini kimse idda etmedi canim...tabikide iliskinin gecesi gündüzü olmaz lakin bazi kisilere göre buna bende dahilim evde misafir yada herhangi baska kisiler varken ve bu kisiler icerde otururken o malum isi yapmak ters....:delphin:

Insanin bazen dalginligna gelebiliyor...tuvalete giderken bile kapiyi kitlemeyi unutabiliyorsun....o anda iceriye biri daldigi vakit hatatli senimi olursun yoksa o kisimi?:kahve:

Diyeceksinki orasi yatak odasi....mahrem bir yer...evet dogru...fakat Kaynana hanim icerde misafir varken gelini ile oglunu o halde görecegini düsünmemistir....belki dalginligna gelmistir, unutmustur....hemen kötü niyet aramamak lazim.:hulya:

Kimse kimseyi o halde görmeye merakli degildir kanimca.:1no2:
Kaynana ile ayni evi paylasip kendi evinin rahatini istemek olmuyor iste....malesef:kahve:

Haklısın ama şöyle bir durum var:
Kaynanaların bazıları çok meraklı oluyor...
akannehir
Hatta laf edenleri bile duydum... :1no2:
ınsan bazen yeni evli olduğunda kanı deli akabilir işte...
kaydirigubbakcemile3

kayınvalidemle birlikte yaşıyoruz ve şu an çıkma imkanımız yok. evlendikten 1 yıl sonra kira ödemeyelim diye kayınvalidemin yanına taşındık kaynım evlenince. bende vajinismus illeti vardı yeni atlattım. bu nedenle her fırsatı değerlendiriyoruz.
pazar öğlen gibi duştan çıkmıştım odamda kurulanırken eşim yanıma geldi. o sırada eltim ve kaynım geldiler. kayınvalidem onlarla ilgilenir bizi duymazlar diye koklaşmaya başladık işte. sonra tam birleşme olacağı sırada kayınvalidem eşime seslendi ve seslenmesiyle birlikte kapıya vurmadan pat diye daldı içeri. toparlnamadım bile eşim açma anne diye bağırdı ama çok kötü oldum. yüzümü kapattım görmeyim diye allahtan içeri girmedi ama anlaması bile yetti.hemen giyindik dışarı çıktık.
çok utandım yaaa hem de çok sinirlendim. :delphin:

Bu konu sahibinin ilk mesaji....kira ödemesin diye kaynanasi ile oturmaya evet dediyse bazi seylerdende taviz verecek .....herseyin bir bedeli var vesselam.:delphin:

kayınvalide düşüncesizlik etmiş kasıtlı değilse ki bu olayda değil gibi,o halde dalgınlığına gelmiş hiç aklına gelmemiş demek ki gündüz öyle olabileceğiniz
ama gece duş alma diyerek özel hayatınıza müdahale etmesi de hoş değil
biran önce ayrı eve çıksanız iyi edersiniz
ve kendi evinizde de olsanız eğer evde bebek hariç,yürüyebilen bir kişi dahi olsa odanızı kilitli tutmayı alışkanlık edinin
kimse çocuğunun da kendisini öyle görmesini istemez mesela

allahim bu kaynanalara akil fikir versin hemi...
sen niye utanuiyorsun kaynanan utansin insan bir kapiya vurmazmi ya.. bu durum sana bir avantaj esini ikna et kapiya kilit yaptirsin de esine bak kapi kilitli olsaydi bunlar olmazdi falan... allhim ne insalar var yarabbim ya

ben misafir varken ki hergün gelen misafir olmaz,yatmalarına takılmadım hiç,
olur noolmuş,çook acayip bişeymiş gibi,aaa yapmam beeen,kitabımda yazmaz diyenlerede inanmıyorum.
yapanıda kınamak çok saçma,ki vajinusmusu yeni yenmiş,ben ı sıkıntıyı yaşamadığım halde anlıyabiliyorum,
yapacaklar tabi.otobüste olmaz merak etmeyin böylede abuk yaklaşımlarda olmuş.
oyüzden, kapıya kilitte yapılmış konu hallolmuş bence..
yok gündüzdü, yok evde misafir vardı gibi konuyu dağıtmaya gerek yok bence..
fantazi olarak bakın yaa..geniş,geniş,biraz geniş ve hoşgörülü düşünün..

KATILIYORUM ARKADAŞIMvereliniortak

Konu hakkında çok iyi bilgi sahibiyim. Tüm sayfaları okursan zamanında bu konuyu tartışanlardan biriyim. Yani en ince detayına kadar biliyorum.
Ayrıca her gün gelen kişiler olsa bile, güpegündüz evde birileri varken ilişkiye girmek benim kitabımda yazmaz. Evet vajinismus falan olmadım, nasıl bir illettir bilmiyorum ama bu konuda büyük konuşup öyle olsam bile evde her gün gelen birileri olsa bile odama gidip bu işi yapmaya kalkmazdım. Daha doğrusu benim kitabımda bu yazmaz.
Haaa yapanlar varsa benide ilgilendirmez. Ama yaşım itibariyle kayınvalidenin de benim gibi düşündüğünü sanıyorum. Kaldı ki, zaten kayınvalidenin odaya kapıyı vurmadan girmesinin ne kadar ayıp olduğunu zaten söyledik ama onun yaptığı ne kadar ayıpsa, bu işi uygunsuz zamanda (tabiki benim için uygunsuz zaman) yapmak da o kadar hatalıdır.
Düşüncelerine saygısızlık olarak değerlendirmişsin yazdıklarımı, senin fikrin saygı duyarım ama bana ters geldiyse bunu söylemek ve mecaz yapmakta hakkım diye düşünüyorum.
Saygısızlık olarak değerlendirdiysen bunada saygı duyarım senin fikrindir.
Allah yolunu açık etsin.

tüm sayfaları okumadım ama şu cümleni görünce de yazmadan geçemedim
yazık vajinusmus hastası olmadığın için böyle fütursuzca atıp tutmuşsun nasıl bi illettir insanın bütüün hayatını nasıl etkiler gerçekten tahmin bile edemezsin ne diyeyim Allah sana yaşatmasınyerimseniben.kimsenin başına vermesin
sabretmesi zor bi durum 9 ay çektim,konu sahibi arkadaş geçmiş olsun diyorum:lepi:

tüm sayfaları okumadım ama şu cümleni görünce de yazmadan geçemedim
yazık vajinusmus hastası olmadığın için böyle fütursuzca atıp tutmuşsun nasıl bi illettir insanın bütüün hayatını nasıl etkiler gerçekten tahmin bile edemezsin ne diyeyim Allah sana yaşatmasınyerimseniben.kimsenin başına vermesin
sabretmesi zor bi durum 9 ay çektim,konu sahibi arkadaş geçmiş olsun diyorum:lepi:

,
saol canım yaa bu arada biz vajinismusu tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim bölümünde hala bu derdi yaşayanlarla paylaşımlarda bulunuyoruz. seni de bekleriz.

kayınvalidemle birlikte yaşıyoruz ve şu an çıkma imkanımız yok. evlendikten 1 yıl sonra kira ödemeyelim diye kayınvalidemin yanına taşındık kaynım evlenince. bende vajinismus illeti vardı yeni atlattım. bu nedenle her fırsatı değerlendiriyoruz.
pazar öğlen gibi duştan çıkmıştım odamda kurulanırken eşim yanıma geldi. o sırada eltim ve kaynım geldiler. kayınvalidem onlarla ilgilenir bizi duymazlar diye koklaşmaya başladık işte. sonra tam birleşme olacağı sırada kayınvalidem eşime seslendi ve seslenmesiyle birlikte kapıya vurmadan pat diye daldı içeri. toparlnamadım bile eşim açma anne diye bağırdı ama çok kötü oldum. yüzümü kapattım görmeyim diye allahtan içeri girmedi ama anlaması bile yetti.hemen giyindik dışarı çıktık.
çok utandım yaaa hem de çok sinirlendim. :delphin:

şimdi bişe dicem olmıcak,çalsa olmaz kapıyı düşüncesiz :kızgın:

uzun süredir giremiyordum vajinismusu tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim saygfasına yazıyordum bi ara orayada bakamadım ama sonunda geldim. kilit yaptırdık odaya sağlam bi kavga ettik ama sonuna tatlıya bağlandı olay. iyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim. cinselliğin utanılacak bir durum olmadığını düşünüyorum. leylek masalına inanmadığımıza göre normal karşılamak lazım. burada ne saçma sapan konular paylaşılıyor. bu mesele annemle arkadaşımla konuşulacak bir konu olmadığına göre buradan daha uygun bir ortam olamaz paylaşmak için. utanılası olduğunu düşünen insanlar lütfen girip okumasın bile.Allah kimselere yaşatmasın yaşadıklarımı.

Hem kapımı açtı çok utandım başlığında kendiniz konu açmışsınız,
hem de 'utanılası durum olduğunu düşünenler okumasın bile' demişsiniz.
Yorum yapmıyorum.
Sadece ilginç buldum.:kahve:

Kaynanalr öyledir canım..
sen odanı kilitle öyle zamanlarda için rahat olsun
oyy kıyamam utanmış da..

bu iş böyle kitabımda yazmazla falan ifade edilcek bişi deil..yeni yaşıyolar bazı şeyleri sağlık sorunu yüzünden üstelik yeni evliler ve koklaşcaklar tabi.bu işin zamanı mı olur? tecrübeli deilim henüz ama bu vajinusmus denilen olay zaten baskı altında veya kendni hazır hissetmedğin zamnlrda birlşmeye kalkarsan kendini gösterir genellikle ve bu kalıcı olur işte.yani kızcağız bundan sonra da mı korkarak kasıntı bi şekilde beraber olsun eşiyle..mutlaka rahat bi ortam olmalı ve kapı mutlaka kitli olsun..sadece bu iş için deil sizin özel bi hayatınız var.artık yeni bi ailesnz kaynanaın dışında bi hayatınz var.kilit konusana karışma hakkı yok lütfen cevabını ver her konuda kırmadan.her şeye susan gelinlerden olmayalım lütfen susmak saygı deildirrr yaaaaa....

bu iş böyle kitabımda yazmazla falan ifade edilcek bişi deil..yeni yaşıyolar bazı şeyleri sağlık sorunu yüzünden üstelik yeni evliler ve koklaşcaklar tabi.bu işin zamanı mı olur? tecrübeli deilim henüz ama bu vajinusmus denilen olay zaten baskı altında veya kendni hazır hissetmedğin zamnlrda birlşmeye kalkarsan kendini gösterir genellikle ve bu kalıcı olur işte.yani kızcağız bundan sonra da mı korkarak kasıntı bi şekilde beraber olsun eşiyle..mutlaka rahat bi ortam olmalı ve kapı mutlaka kitli olsun..sadece bu iş için deil sizin özel bi hayatınız var.artık yeni bi ailesnz kaynanaın dışında bi hayatınz var.kilit konusana karışma hakkı yok lütfen cevabını ver her konuda kırmadan.her şeye susan gelinlerden olmayalım lütfen susmak saygı deildirrr yaaaaa....

saol canım yaa ne demek istediğimi çok iyi anlattın.

aslında benim durum biraz farklı kaynanam hasta oldugundan büyük şehir die oğlunun yanına dr. geldi,ne hikmetse her akşam oğlu gelceği saatte ağrıları fln başlıo ve ağzından gitme düşüncesinin d si çıkmıyor bile,hatta eşim anne burda yapcak bişe kalmadı fln demiş ama yorum bile yapmamış.
neyse dahası var benim herşeyi büyüttüğümü düşünür eşim,ben de onun vurdumduymazlığını fln yüzüne vururum,eleştiririm (yanlış biliorum)elimde olmadan genelde,annesi hakkında bisürü olumsuz şey anlatmıştı,ben bir iki söz sölesem farklı etki yapıoo o melek gibi adamda şaştım kaldım,sen ztn sevmezsin havalarında...asıl sorun şu geçen 2 gün boyunca ara ara küslük yaşadım eşimle ve hastane olaylarında fln gerginlikler oldu hafiften kendi patlamaya hazırdı sanki,neyse ben bişeye kızdım elimdeki telf masaya vurdum kükredi rsmen masanın yanına geldi,gerizekalı gerizekalı haraketler yapma dedi bana,ne diosun sen dedim çık git dedim burdan sesini azalt annen duyacak çık git dedim,bana asıl sen git,defol diye kapıyı işaret etti.(bu adam ki kadınlarla fln hiç ilgilenmeyen,merhametli fln biri,hep saygının önemini vurgular fln filan)ilk defa böyle bi söz kullandı bana ki önceden bi defa orta çapta ya da büyük bi problem yaşadık onda ben hatalıyken bile öle dememişti!gittim konuşmaya çalıştım,nasıl sinirli,kesinlikle yelkenler denize inmioo,kaç defa gittim geldim yanından,böyle olmaz diee,sonra bana ya bana insan gibi davranacaksın dedi ya da ne dedim ayrılacak mısın benden,o da öle bi niyetim olsa konuşmazdım şu an dedi.bisürü şey konuştuk ettik neyse,ben dedimki ben masaya vurma vs. gibi hareketler yapmamaya özen göstericem ama benden özür dile ve söz ver bidaha defol gibi bi söz kullanmıycana dedim,söz verdi onca sinirin üstüne ama benim kalbim kırık aslında ve şaşıyorum kendime eskiden olsa bana öle diyen adamı terkeder gidermişim gibi geliodu ama aklımdan böle bişe geçmedi bile...soruyorum size üstüne gitmiş olmam,eleştirioo olmamdan dolayı mı,annesi evde stresli fln olmasından mı böle yapmıştır yoksa acaba annesinden gizliden güç bulup bana kinlenip saldırmıştır?(ki ben annesini dr fln götürdüm,ilgilendim kadınla evde)

Back
X