• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam odama daldı, çok utandım...

evlilik biter bunu da söyledi...sebepse onun hatalarını yüzüne vurmam ve de ona göre ufak olan şeyleri büyütmem...başka da bişe yok...ve bu adam beni sevioo ve bu adam o olaylardan,konuşmamdan fln 1 saat sonra eski haline döndü...nasıl bir iştir bu ya?annelerinin yanlarındaki varlığı erkekleri etkiler mi acaba?

serife bence bırak annesi kalsın kaldıgı kadar anne işte duyma söylediklerini takma kafana..eşinle de aranı bozma..ayrıca teli carpman da hoş değil hoş davranmazsan hoş davranışlar görmezsin..

cnm uzun süre ara vermiştim foruma ama en büyük hatan sürekli annesini çekiştirmen olmuş bu işler böyle yürümez ters tepki yapar. o annesini suçlasa bile sen olsun yaşlıdır şöyledir böyledir dersen emin ol seni daha fazla savunacak daha fazla senin yanıda olacaktır.

zaten su beraber yasamak igrenc bisey allah mecbur birakmasin...vajinusmus olman dogal tabi canim o kdr kalabalik bi evde ha simdi biri duyacak gelecek diye rahat olamaz ki insan... odada iki dakika yalniz kalsa insan butun ev bisey yapiyorlar diye dusunecek zaten.//
kayinvaliden de amma kaba ve gorgusuzmus evli bi ciftin odasina dalicak kadar allah yardimcin olsun canim

Utanması gereken bir kişi varsa o da kayınvalidenin ta kendisidir canım ...

Evli çiftin odasına girilir mi hiç öyle pat diye,kapıya gelmeye bile utanır insan bence,yüzsüzlük mü ne Çok üzgünüm çoook

aynen yani.yaşadığın insanları tanıyosan az çok e böyle bişeyi yapmadan önce bi kilitlersin kapıyı dimi canım.

Eğer odamı ayrı ise kapımı kilitleme gereği hissetmem, çünkü karşıdaki insan o odaya girmemesi gerektiği bilmek zorunda. Bu bir saygıdır. Ve dikkat ederseniz karı-koca ikiside odada, yani oda ne boş, ne de ayrı ayrı odadalar. Karı-koca odadayken insan bir düşünür özel bir durumları vardır. Hatta üstünü bile değiştiriyor olabilir, böyle bile görünsün istemez insan.

Madem çağırma gereği hissetmiş, en fazla seslenerek çağırabilir, gelip odayı açması gerekmez. Bu kadarını da mı düşünemiyor bu insanlar. Adı üstünde karı-kocanın yatak odası, o odada her türlü hal olabilir.Ve kitlemek zorunda da değilim. O odayı kitli olarak algılaması gereken ve girmemesi gereken kayınvalide.

Eğer odamı ayrı ise kapımı kilitleme gereği hissetmem, çünkü karşıdaki insan o odaya girmemesi gerektiği bilmek zorunda. Bu bir saygıdır. Ve dikkat ederseniz karı-koca ikiside odada, yani oda ne boş, ne de ayrı ayrı odadalar. Karı-koca odadayken insan bir düşünür özel bir durumları vardır. Hatta üstünü bile değiştiriyor olabilir, böyle bile görünsün istemez insan.

Madem çağırma gereği hissetmiş, en fazla seslenerek çağırabilir, gelip odayı açması gerekmez. Bu kadarını da mı düşünemiyor bu insanlar. Adı üstünde karı-kocanın yatak odası, o odada her türlü hal olabilir.Ve kitlemek zorunda da değilim. O odayı kitli olarak algılaması gereken ve girmemesi gereken kayınvalide.
[/QUOTE

ozaman kitlemesin çıplak çıplak basılsınlar.ne yani biz dalsın odayamı diyoruz,bunu düşünemiyorsa,algılayamıyorsa eğer,ya evimi ayırırım bi an önce yada şayet orda oturma zaruriyetim varsa kitlerim kapımı.o anlayana kadar inatlaşıp çıplak çıplak basılsınmı yani?

Son düzenleme:
ozaman kitlemesin çıplak çıplak basılsınlar.ne yani biz dalsın odayamı diyoruz,bunu düşünemiyorsa,algılayamıyorsa eğer,ya evimi ayırırım bi an önce yada şayet orda oturma zaruriyetim varsa kitlerim kapımı.o anlayana kadar inatlaşıp çıplak çıplak basılsınmı yani?

Tabi ki gerekiyorsa kitlenilebilir ama niye kitleyeyim. O kilidi kafasına ve düşüncelerine vurması gereken kaynana. Eğer beni çıplak görmeye dayanabilecekse gelsin görsün, ben dayanırım. Belki utanır birdahakine.

Aaaa bence kapı kilitlenmeliydi yani baştan bu tür şeyler düşünülüp kapı kesinlikle kilitlenmeliydi şayet ben öyle bir durumda asla rahat hareket edemezdim. Kaynanada ayıp etmiş tabi.

Tabi ki gerekiyorsa kitlenilebilir ama niye kitleyeyim. O kilidi kafasına ve düşüncelerine vurması gereken kaynana. Eğer beni çıplak görmeye dayanabilecekse gelsin görsün, ben dayanırım. Belki utanır birdahakine.

eğer konu başlığı "kaynanam odama daldı çok utandım" değillde "kaynanam odama daldı ama o utansın"olsaydı şayet evet o utansın derdikki normalde bi insanın o durumda basılınca utanmaması mümkün değil,o yüzdende tekrar böyle düşüncesizlikler sebebiyle utanmasın diye "kapını kitle"diyoruz arkadaşımıza..

eğer konu başlığı "kaynanam odama daldı çok utandım" değillde "kaynanam odama daldı ama o utansın"olsaydı şayet evet o utansın derdikki normalde bi insanın o durumda basılınca utanmaması mümkün değil,o yüzdende tekrar böyle düşüncesizlikler sebebiyle utanmasın diye "kapını kitle"diyoruz arkadaşımıza..

Başlığın bir önemi yok, önemli olan konunun içeriği. Başlık şöyle de olabilirdi. Utanmaz kaynana odaya daldı. Ne değişir.

Arkadaşın utanması gayet normalde, kaynananın utanmaması anormal biraz. Bu kaynana bunu yapıyorsa ben utanmam, o utansın .Hadi diyelim kapıyı kilitledik, bu zihniyeti nasıl değiştireceğiz.

Şöyle örnek vereyim, kayınvalidem biz de kaldığı bir zaman, geceleri biz kapıyı tam olarak kapamıyoruz, aralık kalıyor. Birgün kayınvalide sabah uyanmış ve saate bakmış, saati yanlış görmüş. Daha eşimin işe gitme vakti gelmemişti. Eşimin uykusu ağır olduğu için biraz ,heralde kalkamadı geç kaldı diye düşünmüş. Kapıya gelmiş sesleniyor, bayağı seslendi ve içeri asla girmedi. Kapı aralık olduğu ve uyuduğumuzu bildiği halde.

Yani bunu bilmek için, karı-kocanın odasına girilmezi bilmek için alim olmak gerekmez. Ama girmek için kaynana olmak yetiyor heralde.

Bu durumda bizi o halde de görecek olsa ben kendi adıma kapımı kilitlemem. O gelsin izlesin bakalım ,izleyebiliyorsa, o kadarda utanması vardır heralde.

Siz çözüm olarak kapımı kilitleyim, birşeyde demiyim, kesin çözüm bu diyebilirsiniz tabi ki. Ama ben bu zihniyeti kökünden halletmekten yanayım, çünkü bunun gibi ne sorunları vardır arkadaşın kimbilir.

ayyyyyyy.skandal :kedi: odaya öyle dalınırmı yaa? en sevmediğim şey :kızgın:
üstelik anladığım kadarıyla (hepsini okumadım yazılanların) kilit değiştirmenizide istemedi.
olurmu yaa öyle? istediğinde rahatça odaya girsin diemi? kilit altında oda olmazmı? bilmiyorumkismile

Bir kere kayınvaliden size başta haksızlık yapmış. Oğullarının arasında ayrım yapması son derece adaletsiz ve kabul edilemez bir davranış. Bir de siz ev alalım diye para biriktirmek maksatlı onun yanına geliyorsunuz hatasını anlayıp mahçup olması gerekeceği yerde, yok kilit takamazsın, yok banyo yapamazsın, falan falan.. Ayrıca eve gerçekten bir misafir de gelse siz yanlarına çıkmak zorunda değilsiniz (eğer size gelmediyse). Gelen ona geliyor di mi ya? Ben böyle bakıyorum olaya... Siz onun yaptığı haksızlık dolayısıyla mağdur olmuşsunuz zaten, ikinci kere mağdur etmesine gerek yok.

Başlığın bir önemi yok, önemli olan konunun içeriği. Başlık şöyle de olabilirdi. Utanmaz kaynana odaya daldı. Ne değişir.

Arkadaşın utanması gayet normalde, kaynananın utanmaması anormal biraz. Bu kaynana bunu yapıyorsa ben utanmam, o utansın .Hadi diyelim kapıyı kilitledik, bu zihniyeti nasıl değiştireceğiz.

Şöyle örnek vereyim, kayınvalidem biz de kaldığı bir zaman, geceleri biz kapıyı tam olarak kapamıyoruz, aralık kalıyor. Birgün kayınvalide sabah uyanmış ve saate bakmış, saati yanlış görmüş. Daha eşimin işe gitme vakti gelmemişti. Eşimin uykusu ağır olduğu için biraz ,heralde kalkamadı geç kaldı diye düşünmüş. Kapıya gelmiş sesleniyor, bayağı seslendi ve içeri asla girmedi. Kapı aralık olduğu ve uyuduğumuzu bildiği halde.

Yani bunu bilmek için, karı-kocanın odasına girilmezi bilmek için alim olmak gerekmez. Ama girmek için kaynana olmak yetiyor heralde.

Bu durumda bizi o halde de görecek olsa ben kendi adıma kapımı kilitlemem. O gelsin izlesin bakalım ,izleyebiliyorsa, o kadarda utanması vardır heralde.

Siz çözüm olarak kapımı kilitleyim, birşeyde demiyim, kesin çözüm bu diyebilirsiniz tabi ki. Ama ben bu zihniyeti kökünden halletmekten yanayım, çünkü bunun gibi ne sorunları vardır arkadaşın kimbilir.

ÖNCELİKLE bildiğim kadarıyla bu forumda her kez,hür iradesiyle kendi düşündüğü yorumu yapmakta bu yüzden ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarımda olaya mantıklıca şu yorumu yapıyoruz,evet bunu bilmek veya düşünmek için alim olmaya hacet yok amaa düşünüyor veya düşündüğü halde işine gelip tatbik etmiyorsa karşı tarafta ÇOK NORMAL OLARAK UTANIYORSA EĞER ozaman iki şıkla bu sorunu halledebilir,birincisi evi ayırmak,ikinciside eğer orada oturma zaruriyeti varsa odasını kitleyip tedbir almak.ben şahsen "o düşünsün o utansın"diye inatlaşıp kimsenin uygun vaziyette olmadığım bi anda odama dalmasına müsade etmem.bu benim ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın yaptığı yorumdur.yorumlarımızdan alıntı yaparak kendi yorumunuzu tekrar tekrar yazmanıza gerekte yok bence.çünki o sizin buda bizim yorumumuz.. :kahve:

ÖNCELıKLE bildiğim kadarıyla bu forumda her kez,hür iradesiyle kendi düşündüğü yorumu yapmakta bu yüzden ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarımda olaya mantıklıca şu yorumu yapıyoruz,evet bunu bilmek veya düşünmek için alim olmaya hacet yok amaa düşünüyor veya düşündüğü halde işine gelip tatbik etmiyorsa karşı tarafta ÇOK NORMAL OLARAK UTANIYORSA EĞER ozaman iki şıkla bu sorunu halledebilir,birincisi evi ayırmak,ikinciside eğer orada oturma zaruriyeti varsa odasını kitleyip tedbir almak.ben şahsen "o düşünsün o utansın"diye inatlaşıp kimsenin uygun vaziyette olmadığım bi anda odama dalmasına müsade etmem.bu benim ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın yaptığı yorumdur.yorumlarımızdan alıntı yaparak kendi yorumunuzu tekrar tekrar yazmanıza gerekte yok bence.çünki o sizin buda bizim yorumumuz.. :kahve:

Tabi ki sizin fikriniz, istediğinizi düşünebilirsiniz. Biz dediğiniz kesim kimdir. Ben kendi adıma yazıyorum , bütün forum adına değil.

Ancak odanın kapısını kilitlemek için önce kaynananızdan odaya kilit taktırmak için izin almanız gerekecek...ızin verirse kilitlersiniz inş.

elbette kaynnanizin pat diye girmesi hic hos degil dir ama bence kadin misafirlerin gelicegi anda böyle bir sey yapicaginizi düsünememistir canim bende olsam bende düsünememm

bence her iki tarafta utanmali eger toplu halde yasiyorlarsa sanki kendi evlerindeymis gibi rahat edemezler bazi seylere katlanmak zorundalar malesef eltisi gelmis onlarada gelin oturun demesi cok normal bence kaynananin tabi odaya dalmamaliydi orasi ayri

bence her iki tarafta utanmali eger toplu halde yasiyorlarsa sanki kendi evlerindeymis gibi rahat edemezler bazi seylere katlanmak zorundalar malesef eltisi gelmis onlarada gelin oturun demesi cok normal bence kaynananin tabi odaya dalmamaliydi orasi ayri

Her iki tarafta utanmıyorsa zaten sıkıntı var, normal olan utanır. Utanmayan taraf ortada.
Gelin oturun der ya da başka birşey der orası önemli değil.

Son kez şu şekilde kendi adıma fikrimi yazacağım, kimseye de fikri için hesap sormuyorum, kim ne isterse onu düşünür tabi ki.

Ben kayınvalide yanında oturan insanların köle yerine koyulmasına karşıyım. İyi hem yanına almışsın, bir oda açmışsın diye o odaya canım istediğinde girerim hakkın yok bana göre. Sığıntımı bu insanlar orda. Oğlun ayrı bir ev açamamış, kızıda rezil ediyor işte orda. Ev kayınvalidenin istediği gibi davranır deniliyorsa , böyle bakmamalı, madem bir odanı vermişsin, sende o evde ve oda da karı-kocanın yaşadığını kabulleneceksin. O zaman atsın sokağa. (Kapıyı kilitleme, banyo yapma...eee o zaman ,ev benim yaşama da , bu nasıl mantık)

Evde misafir vaken hiçbir aklı yerinde insan tabi ki bu işin peşine düşmez. Eğer bu insanların ayrı evi olsaydı ve onlara misafir gelselerdi zaten böyle birşey yapmazdı bence. Eve gelen kişiler her zaman gelen, annesinin evine gelen kişiler, sıradan misafirler değil yani. İnsan normal olarak odasına çekilebilir. Hatta arkadaş onlar geldiklerinde dışarıya çıktıklarınıda yazmış. Her geldiklerinde bu insanların hazır olda beklemeleri beklenemez.

Neyse, isteyen istediği gibi düşünür.

Tabi ki sizin fikriniz, istediğinizi düşünebilirsiniz. Biz dediğiniz kesim kimdir. Ben kendi adıma yazıyorum , bütün forum adına değil.

Ancak odanın kapısını kilitlemek için önce kaynananızdan odaya kilit taktırmak için izin almanız gerekecek...İzin verirse kilitlersiniz inş.

tabi aydınatıyım seni.biz dediğim benim gibi her iki tarafta bu durumdan utanmalı diyen arkadaşlarım yani sizin gibi "ben ne utanıcanm"diyip çıplak basılmayı inat etmeye yeylemesini tavsiye"edenler değil.bence utanmalı ama sadece tek taraf değil,her iki tarafta bu durumdan utanmalı..odada basılan böyle düşüncesiz bi ailenin içinde kapısını kitlemeden bu duruma bi nevi müsade ettiği için,odaya dalanda içerde özel bişey yaşanılıyor olabileceğini düşünmeden odaya daldığı için utanmalı..

Back
X