Yapma bence..
Yorum yapma kayınvaliden hakkında eşine..
Eninde sonunda annesi..
Sen %100 haklı bile olsan,adam sürekli şikayet dinlemekten sounda sana patlayacaktır..
Bırak parkta görsün,lafı geçince de evine de gelirse rahatsız olmayacağını,ama kendisi madem öyle arzu etti saygı duyduğun için sesini çıkarmadığını söylersin..
Oğluna harçlık,süt,hediye vs. vermesini de bekleme..
İnan sadece kendine yazık ediyorsun..
Bitmez canım benim bitmez..
Kayınvalide muhabbetleri ömür boyu bitmez..
Baktın çok sıkıldın,gel anlat burada,ama eşine sürekli yansıtma..
İnşallah kırılmadın,böyle yazdım diye..
vallahi parkta gizli görmesiyle siz evden çıkınca gelip torununu görmesi arasında bi fark yok. neticede siz kayınvalidenizle görüşmüyorsunuz.. nerde gördüğünün bi önemi yok bunun nesine sinirlendiniz anlamadım..
neticede kötü bile olsa anne iyi niyetiniz ve samimi tavırlarınızla kayınvalidenizi utandırın madem..hem herzaman iyi niyet güler yüz tatlı dil kazanır..
Yapma bence..
Eninde sonunda annesi..
Sen %100 haklı bile olsan,adam sürekli şikayet dinlemekten sounda sana patlayacaktır..
Bırak parkta görsün,lafı geçince de evine de gelirse rahatsız olmayacağını,ama kendisi madem öyle arzu etti saygı duyduğun için sesini çıkarmadığını söylersin..
---------------
Yok canım neden kırılıyım.Zaten o günden beri pek mevzusunu açmıyorum.Telefonda hergün oğluyla konuşuyor,ne dedi diye sormuyorm bile.
Ben de onu anlatmaya çalıştım, neden rahatsız oluyum, burası onun oğlunun da evi , gelsin görsün torununu burada.Ne işi var park köşelerinde ben ona kızıyorum.
Çünkü ben böyle bir insan değilim, bir anneyi oğlundan ve torunundan ayıracak kadar vicdansız ve katı bir insan değilim.
Hiçbir zaman böyle bşey istemedim ki zaten.He istesem çirkefik eder göndermezdim çocuğu ama içim el vermedi.
Zaten eşime de bu kadar sert konuşmadım, buraya yazarken bu kadar sinirli anlatıyorum..
Evet evet, acitasyon yapmaya calisiyor, yani ne gerek var öyle park köselerinde....
sonrada iste gelinim torunumu göstermiyorda, ben gizli gizli park köselerinde görebiliyorum sadece der garanti
amaaan takma bosver dicem ama iste insan ister istemez sinirleniyor, böyle haksiz durumlarda, offf offff nedir bu kaynanalarin derdi he ?
----------------------------------------------------------betican daha evvelinde neler yaşadığını bilmiyorum bu konudada haklı olabilirsin ama benim takıldığım istesem çirkeflik eder göndermezdim çocuğu demen oldu,böyle birşeyi zaten yapamazsın diye düşünüyorum bu cesaret ister biraz o çocuğun babası o kadının oğlu,sen göndermedin hadi babası demezmi ne haddine göndermemek çocuk yalnız seninmi diye,ayrıca kaynanan geldiğinde sen evde olmayacaksan kadının eve gelmesine ne gerek var....o da kendince sana tavır yapıyo işte
Yapma bence..
Eninde sonunda annesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?