kaynanam sinir hastasi yapto sonunda

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
Kizlar benim sorunum cok.kayinvaldemden su mubarek gun dun yine burnumdan.getirdi iftari her dedigini yapiyorum rabbim bagilsasin.bilirsiniz bi oglum var cok hareketli yerinde durmuyor hep tehlikeli islerle ugrasiyor gozumu ustunden ayiramiyorum amabkayinvaldem bunu dinlemiyor evi temizlenecekmis eski evlerden su ile yikaniyor kizlari yapiyor ile benimde gelmemi istiyor ama benim oglum su gorunce hic durmuyor zor oldu benim bebegim doktorlar umudu kesmisti anne olamam diye ama rabbim nasip etti sukur anne olarak ogluma birsey olacak diye korkuyorum evimin isi.i bile o uyuyunca tutabildigim kadar tutuyorum temizlige gitmedim diye kaynanam bana trip atti dun ilk iftar diye yemege cagirdik gelmedi sonra gorumcem aradi kusmus dedi canim sikildi nasil iftar yaptim bilmiyorum hep boyle sorun cikariyor ne yapicam bilemiyorum artik usandim bosanmayi bile goze aldim ama oglumla tehdit ediyor 7 yasina kadar bende kalirmis osnra alirlarmis boyle seymi olur anlamiyorum sizce boyle birsey olurmu uff ramazandan sonra psikologa gidecegim uzun oldu kusura bakmayin kizlar

Kizlar benim sorunum cok.kayinvaldemden su mubarek gun dun yine burnumdan.getirdi iftari her dedigini yapiyorum rabbim bagilsasin.bilirsiniz bi oglum var cok hareketli yerinde durmuyor hep tehlikeli islerle ugrasiyor gozumu ustunden ayiramiyorum amabkayinvaldem bunu dinlemiyor evi temizlenecekmis eski evlerden su ile yikaniyor kizlari yapiyor ile benimde gelmemi istiyor ama benim oglum su gorunce hic durmuyor zor oldu benim bebegim doktorlar umudu kesmisti anne olamam diye ama rabbim nasip etti sukur anne olarak ogluma birsey olacak diye korkuyorum evimin isi.i bile o uyuyunca tutabildigim kadar tutuyorum temizlige gitmedim diye kaynanam bana trip atti dun ilk iftar diye yemege cagirdik gelmedi sonra gorumcem aradi kusmus dedi canim sikildi nasil iftar yaptim bilmiyorum hep boyle sorun cikariyor ne yapicam bilemiyorum artik usandim bosanmayi bile goze aldim ama oglumla tehdit ediyor 7 yasina kadar bende kalirmis osnra alirlarmis boyle seymi olur anlamiyorum sizce boyle birsey olurmu uff ramazandan sonra psikologa gidecegim uzun oldu kusura bakmayin kizlar
hayat işte kimi kv deler sahuruna kadar hazırlayıp çağırır

kimisi de hizmetçi muamelesi yapar.

onu dinleme kimse çocuğundan önemli değil çocuğundan gözünü ayırma ne yaparsa yapsın utanmaz.

Kayınvalidenizin evini temizlemek zorunda değilsiniz yatdım etmek içinizden gelirse edersiniz , büyük sonuçta. Her anneye evlat kıymetli ama oğlunuzu da o kadar herşeyden sakınmayın derim :) Valide hanım hemen küsmesin siz de bi zahmet böyle basit meselelerden boşanmayı düşünmeyin. Eşinizin günahı ne? Üstelik eviniz ayrı yolunuz sapa. Tutun ki küssün sizle neden yemek yiyemeyecek kadar büyütüyorsunuz ki?

Cok tesekkur ederim morel verdiniz haksiz miyim diye vicdan azabi cekiyordum
hayat işte kimi kv deler sahuruna kadar hazırlayıp çağırır

kimisi de hizmetçi muamelesi yapar.

onu dinleme kimse çocuğundan önemli değil çocuğundan gözünü ayırma ne yaparsa yapsın utanmaz. Cok tesekkur ederim morel verdiniz haksizlik bendemi diye dusunup duruyordum

oha çocuğun velayetini bile düşünmüş yani hesapları var ..ne boşanırım ne çocuğumu gösteririm.ne kendim giderim..kendi kendine çalsın oynasın densiz.

Insani duyguları bozuk insanlar evleniyor çocuk yapıyor çocuklarını evlendiriyor gelin geliyor bütün kinini nefretini her firsatta gelinden cikariyor .Böyle insan evlenmesi çocuk yapmasın gelin de almasin. Bu kadar da olmaz ki her gün gorumce kaynana sorunları yemiyor ıçmiyor ara bozuyor lar .hiç bir mecburiyetinde yok temizliğe gitmeye oyle bir sey olsa evlensem şahsen bana teklif dahi edemezler ettirmem .

esim.onceden birsey demezdi ama oglymun balkon demirlerine bile tirmandigini gorunce oda bana hak verdi gitmek istemiyorsan gitme dedi ama huzursuzlugunu birakdi kayinvaldem kayinbabamda ona uydu
çok ayıp kimse kimsenin temizliğini yapmak zorunda deil...eşin birşey demiyor mu bu duruma...[/QUO

ÇOCUĞU 7 YAŞINDAN SONRA ALACAK OLAN KV ME EŞİNİZ Mİ ANLAMADIM

Kocama dermis kendisi alirmis 7 yasina kadar mahkeme bana veriyormus avukat arkadala konustum bir yavruyu anneden.kimse ayirmaz dedi
bana da dedi kv hastanedem geldiğimin 2 .günü .boşanın artık ama ben kızımı vermem (ki dünyanın lafını etti dünyalar başına yıkıldı dedi durdu kız diye. doğunca da ben doğurdum bu benim torunum değil kızım onun annesi benim sen cici annesisin dedi durdu)
yeni medeni kanunumuz der ki eğer annede fuhuş alkol uyuşturucu yoksa kimse çocuğu anneden alamaz.
alsın bakalım kaç gün bakacak .anne bakarken büyütürken kıymetli olur da onların eline kalınca itilip kakılır hep torunlar.
he de geç. ama boşanma ciddi ve ağır düşünmek gerekir her yönüyle .ama düşünüp karar verince de sonuç boşanma ise en sağlıklı ve mankıtlı olana göre hareket edersin

her tasin altindan kayinvalideler cikiyor, bunlar ne bicim insan, resmen gelinlerinin hayatini yonetmek gelinlerini yonetmek amacli neredeyse hepsi, artik kayinvalidelerden sogudum yemin ederim

esine soyle, bir laf var kuserse esegini ayri baglasin
sende ona kus, size gelmedi diye
dinsizin hakkindan imansiz gelirmis
yemin ederim biktim bu kayinvalidelerden

Kocama dermis kendisi alirmis 7 yasina kadar mahkeme bana veriyormus avukat arkadala konustum bir yavruyu anneden.kimse ayirmaz dedi
ayrıca kocan gelip bunu sana söylüyorsa suçu eşinde aramalısın...
yani eş eş eş..
huzur da mutluluk da kavga da eşte bitiyor...elbet akıllanırlar da iş işten geçtikten sonra ...buda kime yararsa artık

X