Kizlar benim sorunum cok.kayinvaldemden su mubarek gun dun yine burnumdan.getirdi iftari her dedigini yapiyorum rabbim bagilsasin.bilirsiniz bi oglum var cok hareketli yerinde durmuyor hep tehlikeli islerle ugrasiyor gozumu ustunden ayiramiyorum amabkayinvaldem bunu dinlemiyor evi temizlenecekmis eski evlerden su ile yikaniyor kizlari yapiyor ile benimde gelmemi istiyor ama benim oglum su gorunce hic durmuyor zor oldu benim bebegim doktorlar umudu kesmisti anne olamam diye ama rabbim nasip etti sukur anne olarak ogluma birsey olacak diye korkuyorum evimin isi.i bile o uyuyunca tutabildigim kadar tutuyorum temizlige gitmedim diye kaynanam bana trip atti dun ilk iftar diye yemege cagirdik gelmedi sonra gorumcem aradi kusmus dedi canim sikildi nasil iftar yaptim bilmiyorum hep boyle sorun cikariyor ne yapicam bilemiyorum artik usandim bosanmayi bile goze aldim ama oglumla tehdit ediyor 7 yasina kadar bende kalirmis osnra alirlarmis boyle seymi olur anlamiyorum sizce boyle birsey olurmu uff ramazandan sonra psikologa gidecegim uzun oldu kusura bakmayin kizlar