Kaynanam şişmansın diyor

Onun yaşındaki taş hatunları göster sen de ona. Ben azmeder veririm kiloyu sen kıçını yırtsan böyle olamazsın mesajı ver. Kendisini buzdolabının altına kaçmış taşınana kadar varlığından kimsenin haberdar olmadığı büzüşmüş tozlanmış kuru üzüm gibi hissettir.

Herkese merhaba benim bir derdim var bu olay dün gerçekleşti kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazmayı düşündüm dün bize kaynana geldi görümcem geldi görümcem şuan evli. Ve ben de yeni doğum yaptım. Bebeğim dört aylık ben hamileliğimde maalesef şaşıracaksınız 30 kg aldım dengesiz beslendim. Ve ne yazık ki bu kiloyu atması çok zor oluyor Allaha şükür 20 kilom gitti Doğumla birlikte felan geriye on kilom kaldı ideal kiloma 20 kilom kaldı ama her seferinde kaynanamla bir şey iyi bir yere gidersem şişmanlık konusu açılıyor dün de şişmanlık konus açıldı ve ben sevmiyorum ben bu kadına ısınmak istiyorum ama her ısınacağım zaman bir şeyler oluyor benim zayıflamam lazım bunlara inat zayıflamam lazım.Kızıyla kendisi zayıf kendisi 70 kg kızı 59 60 kg ama onlarda olmayan da ben de var benim yine vücut formum var. Her defasında şişmanlık konusu açıldığı zaman hep moralim bozuluyor ya da çocuğumu bir şey diyorlar sıkı giydire oldu yapma dikkat et bunu yapma
ben anneyim ya ben çocuğumu sizlerden daha fazla düşünüyorum Bu arada okuduğunuz için teşekkür ederim bana yardımcı olun lütfen derdime derman olun konuşalım
Ben kayinvalidemle arkadaş gibiyiz onunda geçende bana gaf ı oldu masa da yemek yerken eşim ben kendisi kaldı kalmama bi iki bacagiyla çarptı hayırdır anne dedim azcık erisin dedim dedi şaka yolu ay anne kocam beni bu kalçamla seviyor dedim :deli:kızardı azcık bu arada ben de yeni doğum yaptım 5 ay önce 1 sene sonra süt ten kesince sıkı diyetle veririm diye düşünüyorum
Sen de relaks ol kocam beni böyle seviyor de en azından verecek cevabı kalmasın
Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah canım

Onun yaşındaki taş hatunları göster sen de ona. Ben azmeder veririm kiloyu sen kıçını yırtsan böyle olamazsın mesajı ver. Kendisini buzdolabının altına kaçmış taşınana kadar varlığından kimsenin haberdar olmadığı büzüşmüş tozlanmış kuru üzüm gibi hissettir.
Vuvvv o neydi öyle:KK70:

Büyük çoğunluk kaynanalara saydirmis ki kaynana olan bir bayan için 70 kg gayet iyi. Sisko sun dediyse o hoş değil ama ideal kilo denen bişey var. Bazıları saliyor kendini top gibi sürekli yemek peşinde ler. Yok kocam böyle seviyor de yok rahatla şişti m de öneriler de ayrıca komik. İdeal Kilo var sağlıklı beslenir spor yaparsaniz buna kavusursunuz.
Birisi sisko dediğinde sağlık sorunu dışında yemeğe bağlı siskoluksa hiç alinmamali ideal kilonuza bakın boyunuza uygun mu kilonuz? Değilse siskosunuz ah vah yerine zayiflayin.
Not: İki doğum yaptım 50 kiloyum. Ve ikinci doğumdan çok kısa süre sonra zayifladim. Herkes zayıf olmak zorunda değil diyenler için de; o zaman sismanlar kilolariyla barışık olup yemeğe devam etsinler.

Kv niz niyeti iyimi kötümü bilemem ama aldığınız kilo baya fazlaymış. Bunun konusu bu yüzden açılıyor olabilir. Rahatsız olup kafanıza takıyorsanız bunu söyleyin onlara. Ama bebeğe nasıl bakıcağınızla alakalı tavırları lütfen yanlış anlamayın. Tabiki sizde artık bir annesiniz ne yapacağınızı bilirsiniz ama onunda torunu ve tecrübesi var. Yani dayatma olmadıktan sonra bence uyarıları dikkate alın derim tecrübe kazanırsınız bu kötü birşey değil.

Emzirmeyi bıraktım çünkü biberon alıştı çünki iki gıda veriyordum birayı erken geldiği için de hem anne sütü hem aptamil pre veriyordum ve bu biberonun akışını sevmeye başladı göğüslerimden o kadar çok akış gelmiyor hep ağlamaya başladı ben de bıraktım
Demin yorum yaparken şu mesajını okumamıştım kesinlikle kv ni yada bir büyüğünü dinle. Kimseyede ben anneyim bilirim deme çünkü çok yanlış yapmışsın. Sütün varken ek gıdaya ne gerek sürekli emzirzeydin. Biberona alıştı bende kestim ne demek o sütün herdamlasına ihtiyacı var bebeğinin. Kilolarını kafana takacağına bunu taksaydın keşke.

Büyük çoğunluk kaynanalara saydirmis ki kaynana olan bir bayan için 70 kg gayet iyi. Sisko sun dediyse o hoş değil ama ideal kilo denen bişey var. Bazıları saliyor kendini top gibi sürekli yemek peşinde ler. Yok kocam böyle seviyor de yok rahatla şişti m de öneriler de ayrıca komik. İdeal Kilo var sağlıklı beslenir spor yaparsaniz buna kavusursunuz.
Birisi sisko dediğinde sağlık sorunu dışında yemeğe bağlı siskoluksa hiç alinmamali ideal kilonuza bakın boyunuza uygun mu kilonuz? Değilse siskosunuz ah vah yerine zayiflayin.
Not: İki doğum yaptım 50 kiloyum. Ve ikinci doğumdan çok kısa süre sonra zayifladim. Herkes zayıf olmak zorunda değil diyenler için de; o zaman sismanlar kilolariyla barışık olup yemeğe devam etsinler.
Söylediklerin de haklı olabilir sin fakat daha yeni doğum yapmış bir bayan lohusadan yeni çıkmış büyük ihtimal bebek emziriyordur bebeğin sağlıklı beslenmesi için de anne sütüne ihtiyaç var dır çok yemek değil elbette ama kısmamak gerekir 1 sene sonra toparlanip kilo verilir bunu yeni doğum yapmış bir bayana çok kilolusun gibi soylem çok itici ve kırıcı bana göre

Herkese merhaba benim bir derdim var bu olay dün gerçekleşti kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazmayı düşündüm dün bize kaynana geldi görümcem geldi görümcem şuan evli. Ve ben de yeni doğum yaptım. Bebeğim dört aylık ben hamileliğimde maalesef şaşıracaksınız 30 kg aldım dengesiz beslendim. Ve ne yazık ki bu kiloyu atması çok zor oluyor Allaha şükür 20 kilom gitti Doğumla birlikte felan geriye on kilom kaldı ideal kiloma 20 kilom kaldı ama her seferinde kaynanamla bir şey iyi bir yere gidersem şişmanlık konusu açılıyor dün de şişmanlık konus açıldı ve ben sevmiyorum ben bu kadına ısınmak istiyorum ama her ısınacağım zaman bir şeyler oluyor benim zayıflamam lazım bunlara inat zayıflamam lazım.Kızıyla kendisi zayıf kendisi 70 kg kızı 59 60 kg ama onlarda olmayan da ben de var benim yine vücut formum var. Her defasında şişmanlık konusu açıldığı zaman hep moralim bozuluyor ya da çocuğumu bir şey diyorlar sıkı giydire oldu yapma dikkat et bunu yapma
ben anneyim ya ben çocuğumu sizlerden daha fazla düşünüyorum Bu arada okuduğunuz için teşekkür ederim bana yardımcı olun lütfen derdime derman olun konuşalım
oğlun böyle seviyor zayiflamiycam deyiiver ne dert ediyorsun kendine boşver. :halay:

Aynı şeyleri ben de duydum doğumdan sonra.Bende 35 kilo almıştım.Hepsini verdim.Hamile kaldığım kilonun altına düştüm.1 yılda gitti hepsi üzülme azimli ol kilo bu verilir

Görmeyin şu cahil insanları. İzin vermeyin artık huzurlarınızi kaçırmalarina. Siz ozelsiniz, eşiniz benzeriniz yok. Kendinizi sevin, değer verin. Başkasına inat olsun diye değil kendiniz için, aynada görmek istediğiniz siz için çaba çaba gösterin.

Back
X