• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam sorunu

Mikser gibi desenize ne diyeyim anne dediğin yapıcı olur işte kaynana adının hakkını vermis kayınvalide olmak nasip olmuyor her kadına .Boşuna kayınvalide ve kaynana diye iki sıfat çıkmamış biri daha hurmetkar olgun saygı gösterip sevilesi diğeri kaçılası kayınvalide oluruz inşallah kaynana demezler banada sizde üzmeyin kendinizi düşünüp düşünüp herşey olacağına varır
Teşekkür ederim

Ay memeden kesilmemiş biri daha bacım geri adım atma bu sefer tepene mıçarlar haberin olsun

Kayınvalidem her şeyime karışmaya başladı aşırı beni bunalttı bir şey oluyor ne oldu demeye başladı sonra eşimle tartışmıştık noldu diye koşarak eve gelmiş bende bu bizim özelimiz kendimiz hallederiz dedim sonra olan oldu birden ben kriz geçirdim sinirden agzimdan her şey çıktı sinir krizi geçirdim kayinvakidem çık git dedim eşim üstüme yürüdü iyice delirdim sonra ailem geldi eşim yanımda olmadı hiç şuan evimdeyim eşim de ne arıyor ne soruyor kayınvalidem beni her yerden silmiş fotolarımı kaldırmış
yaradan kurtarmış.

bir ömür eş, kayınvalide ile evliliğe razı iseniz barışın. normal sadece eşle evlilik ömürlük olan derseniz de önünüze bakın ve kendinizi seçin lütfen.

tedavisiz düzelmezler.

Kayınvalidem her şeyime karışmaya başladı aşırı beni bunalttı bir şey oluyor ne oldu demeye başladı sonra eşimle tartışmıştık noldu diye koşarak eve gelmiş bende bu bizim özelimiz kendimiz hallederiz dedim sonra olan oldu birden ben kriz geçirdim sinirden agzimdan her şey çıktı sinir krizi geçirdim kayinvakidem çık git dedim eşim üstüme yürüdü iyice delirdim sonra ailem geldi eşim yanımda olmadı hiç şuan evimdeyim eşim de ne arıyor ne soruyor kayınvalidem beni her yerden silmiş fotolarımı kaldırmış
Kayınvalidenize "Bu bizim özelimiz." dedikten sonra ne oldu da sinir krizi geçirdiniz?Bir de kriz esnasında neler dediniz?

Yani öyle bir anlatmışsınız ki her şey sanki kendi kendine gerçekleşmiş.

Kocanızın yaptığı iğrenç şeyleri konudan silmişsiniz. Allahtan ilk mesajı atan arkadaş alıntı yapmış da öyle okuduk. İlginç.

afedersiniz de aranızdaki mahrem olayları eşiniz gidip anasına danasına anlatmış.
o anlatmasa kim nereden bilecek yatak odanızı. konu komşuda sizi dinlemiş gözetlemiş gidip herşeyi yetiştirmiş. yoksa kim nereden duyup bilecek.
oturup şükredin böyle bir aileden kurtulmuşsunuz. hemen kv eşiniz numaranızı filan silmiş. oooo
onlar zatem kafada sizi boşamışlar. hatta yerinize gelin bile bakıyorlardır.

Ama sürekli kayınvalideleri suçlamaya luzüm yok ağzınızdan çıkanı saymanız çok yanlış burada siz haksızsınız her şeye rağmen kendiniz tutmanız üslubunuz bozmamanız lazımdı

sen de arama boş ver
inceldiği yerden kopsun

Ama sürekli kayınvalideleri suçlamaya luzüm yok ağzınızdan çıkanı saymanız çok yanlış burada siz haksızsınız her şeye rağmen kendiniz tutmanız üslubunuz bozmamanız lazımdı
Neden ‘her şeye rağmen’ kendisini tutmak zorundaydı? Zorunda olmak ne demek? İnsanları delirtmeye gelince hiç kimse duygusal masum değil, karşı taraf haddini bildirince hemen duygusala bağlamalar, ayılıp bayılmalar.

Sinir tedavis görün öncelikle bu sizin iyiliğiniz için hayatı bu kadar sinirli yaşamaya değmez. Aile apartmanında mı yaşıyorsunuz?

boşanıyoruz eşim mesaj atmış devam etmek istemiyormuş

Back
X