- 20 Şubat 2019
- 1.438
- 2.846
- 133
Kesinlikle haklısın ve kolay değişmez bu adamlarSusmasamda devam ediyor ne yapacagimi bilmiyorum yani aile olmamizi istwmiyor bence. Ben cocuklarim icin yasiyorum diyip duruyor ama bence bu sevgi degil sevse boyle yapmaz
Siz nereden biliyorsunuz rol yaptığını? Fizyolojik olarak sorunu olmasa da belki psikolojik olarak onu görmek, sarılmak, ondan güç almak istiyor.Merhaba. Kayinvalidem tek yasiyor hepimiz ayni sehirdeyiz üç oglu bir kizi var ama diger iki ogluyla kizina bunu yapmiuor sadece benim esime yapiyor. Surekli ariyor hastayim soyle boyle ya da bi gun gitmese esim sen neden gelmedin diye ariyor artik cok sıkıldim. Ne yapmaliyim esim anlamiyor rol yaptigini
Çok ayıp ya bu düşünce” dulsa bulsun bu koca çeksin oğlundan elini” aşırı rahatsız edici..Böyle başlar hanfendi sonra elini verir kolunu alamaz.. ne alaka kadının kendi kocası kayınpeder konu mankeni mi ? İki çorba içirip nazlasın karısını? Ha dulsa oğluna soracağına bulsun bi yalnız dede elini çeksin oğlundan utanmasa bu kadınlar oğlunu kendine koca yapar da analık kutsal ya hani.....Bu arada ben de anneyim ruh hastası ile anne kavramını birbirinden uzak tutmalı..kendime hakaret olarak algılıyorum
Gidince ne oluyor kocasız mı kalıyorsunMerhaba. Kayinvalidem tek yasiyor hepimiz ayni sehirdeyiz üç oglu bir kizi var ama diger iki ogluyla kizina bunu yapmiuor sadece benim esime yapiyor. Surekli ariyor hastayim soyle boyle ya da bi gun gitmese esim sen neden gelmedin diye ariyor artik cok sıkıldim. Ne yapmaliyim esim anlamiyor rol yaptigini
2 oglu daha var birde kizi var onlara boyle degil bende anlamiyorum neden esime boyleAllah sabır versin.Yalnizlik hissinden dolayı oluyor olabilir tabi dengede olmalı eşiniz sürekli yanında duramaz.Psikolojik yardım teklif edilse çok sıkıntı oluyorsa bir müddet sonra alisacaktir.Ama neden sadece eşinize böyle davrandığını anlayamadım iki evladı daha varmış kadının.Onlara da yapıyor mu bunu.
Evet kocasiz kaliyorumGidince ne oluyor kocasız mı kalıyorsun
Biraz da naz geçme durumu var sanırım.2 oglu daha var birde kizi var onlara boyle degil bende anlamiyorum neden esime boyle
ileride olcak işte , aniden getirirse kabul etmemek sorun olur, şimdiden kulak arkası yapsın. o kadın hastalanacak yaşlanacakYoo
Bakilacak bir durumu yokki zate
3 ay once vefat etti ama surekli bu sekildeyiz yarim saat 1 saat 2 saat degil gittiginde 11 den oncr gondermiyor aksam
Evet boyle ve ben cok yoruldumEşin çalışmıyor mu, çalışıyorsa her akşam oraya mi gidiliyor, öyleyse sıkıntı olur bence de, durum böyle mi??
Kabahatin büyüğü eşinde vakti zamanında üvey evlat muamelesi yapmış hala anasının dizinden ayrılamıyor.
Yani canı da sıkılmıyor her gün her gün anneye gitmek nedir.
Sizin hiç özel bir ev yaşamınız
Birsey demez ki ben anlamadim bu isi yani bu sevgi mi sizce aile sevgisiEşine aynısını yap sende o çıktığında annenlere falan git hatta ondan sonra eve gel rahatsız olursa sen yapmaya devam ettikçe bence yapıcam de.
Bakın zararı yoksa diyorum
Eğer zarar veriyorsa tabiki sınır çizilmesi gerekir
Ama bir annenin evladına da azbuçuk bir naz hakkı vardır diye düşünüyorum
Kadınlar oğlunu kendilerine koca yaparlar tabiri esefle kınıyorum
Bağlılık ne olursa olsun koca yapmaz hiçbir anne oğlunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?