Kaynanam surekli hastayim diyip oglunu ariyor yanina cagiriyor ama hic bi hastaligida yok

Siz nereden biliyorsunuz rol yaptığını? Fizyolojik olarak sorunu olmasa da belki psikolojik olarak onu görmek, sarılmak, ondan güç almak istiyor.

3 ay az bir süre… ama sınır koymayı eşin yapacak.

benim Kvalide de yalnız. Görümcem vefat edince gidiş geliş sıktı, daha sonra haftada 2ye düştü. Yavaştan alıştıracak eşiniz. İlk onu ikna edin.

Hangi kv drama yapıp yalandan ayilip bayilmiyor ki ? Esiniz kurdugu ailesini ihmal etmiyorsa evler de yakinsa her gün yarim saat bir saat ugrayip hal hatır sorsun tabii ki.Benim babaannem de amcamlara yemegini yapar yedirir icirir ama dizlerim ağrıyor diye babamı arar tansiyonum cikti gel der hastane randevularini anneme aldırır mesela nazi gecmediklerine yapamiyorlar bunu anne baba diyip idare ediliyor iste.Eskiden daha farkli düsünüyordum bu konuda ama kendim iki cocuklu anne olunca daha baska bir gözle bakmaya basladim

Çok ayıp ya bu düşünce” dulsa bulsun bu koca çeksin oğlundan elini” aşırı rahatsız edici..
Siz de anneymişsiniz 18den sonra çekersiniz artık elinizi oğlunuzdan/kızınızdan.. iyi günde kötü günde yanınızda yamacınızda istemezsiniz evlatlarınızı ne kadar uzak o kadar iyi dersiniz.. kocanız ölürse de 2. Yı alır ona nazlanırsınız…

Gidince ne oluyor kocasız mı kalıyorsun

Allah sabır versin.Yalnizlik hissinden dolayı oluyor olabilir tabi dengede olmalı eşiniz sürekli yanında duramaz.Psikolojik yardım teklif edilse çok sıkıntı oluyorsa bir müddet sonra alisacaktir.Ama neden sadece eşinize böyle davrandığını anlayamadım iki evladı daha varmış kadının.Onlara da yapıyor mu bunu.

2 oglu daha var birde kizi var onlara boyle degil bende anlamiyorum neden esime boyle

Yoo

Bakilacak bir durumu yokki zate

3 ay once vefat etti ama surekli bu sekildeyiz yarim saat 1 saat 2 saat degil gittiginde 11 den oncr gondermiyor aksam
ileride olcak işte , aniden getirirse kabul etmemek sorun olur, şimdiden kulak arkası yapsın. o kadın hastalanacak yaşlanacak

Eşine aynısını yap sende o çıktığında annenlere falan git hatta ondan sonra eve gel rahatsız olursa sen yapmaya devam ettikçe bence yapıcam de.

Eşini yeni kaybetmiş sayılır kendince teselli buluyordur. Eşinizin de babası vefat etmiş sonuçta o da üzgündür annesine de bu süreçte kıyamıyordur. Zamanla düzelir.

OFF TOPIC!

Gayet yapanlar var ama. Tam anlamda koca yapanlar var. Neden sapik denilince akillara sadece erkek figürleri geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…