Böyle başlar hanfendi sonra elini verir kolunu alamaz.. ne alaka kadının kendi kocası kayınpeder konu mankeni mi ? İki çorba içirip nazlasın karısını? Ha dulsa oğluna soracağına bulsun bi yalnız dede elini çeksin oğlundan utanmasa bu kadınlar oğlunu kendine koca yapar da analık kutsal ya hani.....Bu arada ben de anneyim ruh hastası ile anne kavramını birbirinden uzak tutmalı..kendime hakaret olarak algılıyorumOğlunu görmek istiyor ya ne olacak
Belliki hastayım diye bahane ediyor
Nazı kocanıza geçiyor
Eğer size zararı yoksa bırakın gitsin
Bakın zararı yoksa diyorumBöyle başlar hanfendi sonra elini verir kolunu alamaz.. ne alaka kadının kendi kocası kayınpeder konu mankeni mi ? İki çorba içirip nazlasın karısını? Ha dulsa oğluna soracağına bulsun bi yalnız dede elini çeksin oğlundan utanmasa bu kadınlar oğlunu kendine koca yapar da analık kutsal ya hani.....Bu arada ben de anneyim ruh hastası ile anne kavramını birbirinden uzak tutmalı..kendime hakaret olarak algılıyorum
Konuda az buçuk denmediği gayet açık..inşallah böylesi kaynana size nasip olsun ya da kardeşinize böylr vefalı damatlar ne diyelim....Bakın zararı yoksa diyorum
Eğer zarar veriyorsa tabiki sınır çizilmesi gerekir
Ama bir annenin evladına da azbuçuk bir naz hakkı vardır diye düşünüyorum
Drama yapmış dayın yengene helal olsun hayat böylesi dramalar için fazla kısa.....Ben olsam gitme falan demezdim ölümlü dünya kadın ölü verir falan sen anneme gitmeme izin vermedin olur. Dayım yengeme izin vermedi çok gidiyor diye yenğemin annesi kalp krizinden vefat etti yengem herkesin içinde dayımı suçladı senin yüzünden diye sonuç yengem dayanamadı ayrıldı.
Bu bir beddua mı?Konuda az buçuk denmediği gayet açık..inşallah böylesi kaynana size nasip olsun ya da kardeşinize böylr vefalı damatlar ne diyelim....
Kayinpeder yok ayrica cok saglikli diger oglunun bebegine bakiyor aksama kadar ama aksam olunca benim esimi ariyor hastayim gece uyuyamadim vs vs bi gitmese boylr seyler yapiyor gidince de saatlerce birakmiuor otur oglum oturBöyle başlar hanfendi sonra elini verir kolunu alamaz.. ne alaka kadının kendi kocası kayınpeder konu mankeni mi ? İki çorba içirip nazlasın karısını? Ha dulsa oğluna soracağına bulsun bi yalnız dede elini çeksin oğlundan utanmasa bu kadınlar oğlunu kendine koca yapar da analık kutsal ya hani.....Bu arada ben de anneyim ruh hastası ile anne kavramını birbirinden uzak tutmalı..kendime hakaret olarak algılıyorum
RAhatsiz olmuyor benim gitmemden de saatlerce oturun diyorHastayim diye ariyor esin napiyor hastaneye mi goturuyor?
Onu yazmamissin
Aa annen mi hasta dur bende geleyim de sende git bak bakalim
Belki senin gelmenden rahatsiz olur ve cokca cagirmaz
Eger bahane ettigini dusunuyorsan
Dramayı bilmem ama bir insan annesine gidiyor diye kısıtlanmamalı… şu olur hergün gidiyor ise bana yansıtmadan git gel. Olması gereken budur bence.Drama yapmış dayın yengene helal olsun hayat böylesi dramalar için fazla kısa.....
Susmasamda devam ediyor ne yapacagimi bilmiyorum yani aile olmamizi istwmiyor bence. Ben cocuklarim icin yasiyorum diyip duruyor ama bence bu sevgi degil sevse boyle yapmazEşininde işine geliyor sesini çıkarmayan eş orada ilgilendikçe onu pohpohlayan anne .. sen sustukça devam eder gider
Demiyor ama bi gun gitmese aksamina ariyor sen neden beni aramiyorsun jeden gelmiuorsun e biz nasil aile olacagizDramayı bilmem ama bir insan annesine gidiyor diye kısıtlanmamalı… şu olur hergün gidiyor ise bana yansıtmadan git gel. Olması gereken budur bence.
Konu sahibinin eşi sende geleceksin demiyor ise bence sorun etmemeli
Yoo esim hastaneye goturecek oluyor gitmiyorHastayim diye ariyor esin napiyor hastaneye mi goturuyor?
Onu yazmamissin
Aa annen mi hasta dur bende geleyim de sende git bak bakalim
Belki senin gelmenden rahatsiz olur ve cokca cagirmaz
Eger bahane ettigini dusunuyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?