• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam surekli hastayim diyip oglunu ariyor yanina cagiriyor ama hic bi hastaligida yok

Eşim beni evini ve çocuklarını ihmal etmiyorsa umrumda olmazdı. Annesini görmesi onla ilgilenmesi beni neden rahatsız etsin ki ?
Ben keyfime bakardım açıkçası.

Her gece 11e kadar annesinde oturup eşini evde gece yarılarına kadar yalnız birakıyorsa eve sadece yatmaya geliyorsa bu bir sorundur.

Sorun kimden kaynaklıdır bilemem ama bu durumdan sorumlu olan iki kişi vardır.
Kadın ve kocası.
Konu sahibinin anlattığı kadarı ile biliyoruz belki de konu sahibinde de hata olabilir.
Belki çenebaz bir kadındır kadının çenesinden kaçıyordur ya da başka herhangi bir sebep.

Ama adamın tutumu sürdürülebilir değil. Anne talepkar olabilir eğer istese adil bir zaman dilimi yaratır. Hani kendi hayatları da var ya.
Fakat eşi ile bir sorunu varsa bunu oturup tartışması lazım.
Her gece her gece 11 e kadar anasında oturan kocayı ben eve almam
Gitsin anasının koynunda uyusun.

Deme böyle linçlerler şimdi, kaynana düşmanı olacaksın ölsün banane diyeceksin yoksa sana etmedik laf bırakmıyorlar burda. Bizzat yaşadım o yüzden diyorum
Ay linçlerlerse linçlesinler doğruya doğru yanlışa yanlış.. evladı büyüt evlendir sonra görüşme sakın arama sorma.. dul kalırsan da yeniden evlen🤬.. ne hadsizce ne saçmasapan bir düşünce bir yapısı.. empati bir zeka türü ve bazılarında gerçekten bulunmuyor

Merhaba. Kayinvalidem tek yasiyor hepimiz ayni sehirdeyiz üç oglu bir kizi var ama diger iki ogluyla kizina bunu yapmiuor sadece benim esime yapiyor. Surekli ariyor hastayim soyle boyle ya da bi gun gitmese esim sen neden gelmedin diye ariyor artik cok sıkıldim. Ne yapmaliyim esim anlamiyor rol yaptigini

Kadın tek yaşıyormuş her gün uğrasa ne olacak?

Ay linçlerlerse linçlesinler doğruya doğru yanlışa yanlış.. evladı büyüt evlendir sonra görüşme sakın arama sorma.. dul kalırsan da yeniden evlen🤬.. ne hadsizce ne saçmasapan bir düşünce bir yapısı.. empati bir zeka türü ve bazılarında gerçekten bulunmuyor
O kadar haklısın ki.

3 ay erken bi süre ama hergün hergün saat 11e kadar annede kalmakta normal değil. Eşinizin sınırı belirlemesi gerek, sizde gidin annenize 11e kadar bakalım eşiniz ne diyecek.
Eşinize açıkca söyleyin bu şekilde olmaz gitmende sorun yok yarım saat kahveni yada çayını iç gel diye

Kayinpeder yok ayrica cok saglikli diger oglunun bebegine bakiyor aksama kadar ama aksam olunca benim esimi ariyor hastayim gece uyuyamadim vs vs bi gitmese boylr seyler yapiyor gidince de saatlerce birakmiuor otur oglum otur
O zaman eşiniz giderken beni bi avm ye Bırak da ben de sinemaya gideyim, ben de kahve içeyim diye her seferinde kendi başınıza plan yapın. Bence adam bir süre sonra size eşlik etmek ister. Sizin kocanızda iş yok.

Kadın diyor ki her akşam çağırıyor. Saat 11 lere kadar gitme oğlum diyor. Kocam da gelmiyor diyor. Kadın her gece 11 12 lere kadar tek kalacaksa niye evlendi

Hergün gidip yarım saat uğrasa hal hatır sorsa daha mantıklı 11lefe kadar durursa hergün ev hayatı kalmaz ki. Evli kimse bu düzende yapamaz

11'e kadar mı kalıyormuş? Nedense buna pek inanasim gelmedi çünkü konu sahibi eşimi arıyor diye yakınıyor. Muhtemelen 1 saat uğrayıp geliyordur. Aklibasinda evli kimse o kadar kalmaz, kalsaydı eşinden şikayet ederdi konu kayınvalide rol yapıyor olmazdı.

11'e kadar mı kalıyormuş? Nedense buna pek inanasim gelmedi çünkü konu sahibi eşimi arıyor diye yakınıyor. Muhtemelen 1 saat uğrayıp geliyordur. Aklibasinda evli kimse o kadar kalmaz, kalsaydı eşinden şikayet ederdi konu kayınvalide rol yapıyor olmazdı.
Yorumlarda öyle yazmış yarım saat 1 saat olsa neyse yatma saatine kadar tutuyomuş eşide hayır diyemiyomuş. Büyük ihtimalle kayıpta yaşandığı için annesini kıramıyor, aslında diğer kardeşlerinden destekte alabilir böyle böyle bi durum var diye. Sonuçta kayıp yaşamış hastalıkları psikolojiktir ama bunun sebebide kayıp yaşaması zaten çok normal.
Tek kalmaktan korkuyo heralde kadıncağız.

Merhaba. Kayinvalidem tek yasiyor hepimiz ayni sehirdeyiz üç oglu bir kizi var ama diger iki ogluyla kizina bunu yapmiuor sadece benim esime yapiyor. Surekli ariyor hastayim soyle boyle ya da bi gun gitmese esim sen neden gelmedin diye ariyor artik cok sıkıldim. Ne yapmaliyim esim anlamiyor rol yaptigini
sana sorun çıkarmıyorsa ogunu doldurmuyosa sende git eşinle beraber her gün😃 benim kaynana eşimi her aradıgında kavqa ediyoruz evine gidincede boşanma aşamasına gelşyoruz çünki gelin oglumla diyil benimle yaşamalı diyor kaç yıl oldu üç tane oglunu gelinlerden ayırmaya çalışıyo ayırdıklarıda oldu ne kaynanlar var öp koy gözüne seninkini 😄

Yorumlarda öyle yazmış yarım saat 1 saat olsa neyse yatma saatine kadar tutuyomuş eşide hayır diyemiyomuş. Büyük ihtimalle kayıpta yaşandığı için annesini kıramıyor, aslında diğer kardeşlerinden destekte alabilir böyle böyle bi durum var diye. Sonuçta kayıp yaşamış hastalıkları psikolojiktir ama bunun sebebide kayıp yaşaması zaten çok normal.
Tek kalmaktan korkuyo heralde kadıncağız.

Şimdi konu sahibinin mesajlarına baktım kayınpederi 3 ay önce vefat etmiş. Kayinpederim 3 ay önce vefat etseydi eşime her akşam ben gidelim derdim ya da annen bize gelsin derdim. Kayıp yaşamayan insanlar olaya daha farklı bakabilir ama ben olsam böyle yapardım. 3 ay kısa bir süre alışmak için.

Şimdi konu sahibinin mesajlarına baktım kayınpederi 3 ay önce vefat etmiş. Kayinpederim 3 ay önce vefat etseydi eşime her akşam ben gidelim derdim ya da annen bize gelsin derdim. Kayıp yaşamayan insanlar olaya daha farklı bakabilir ama ben olsam böyle yapardım.
Yas süreci ve senelerdir beraber olduğu hayat arkadaşı gerçekten hiç kolay değil, diğer evlatlarınında bu kadar umursamaz olması kötü olmuş

Kadın diyor ki her akşam çağırıyor. Saat 11 lere kadar gitme oğlum diyor. Kocam da gelmiyor diyor. Kadın her gece 11 12 lere kadar tek kalacaksa niye evlendi
Konu sahibi için yaptığım bir yorum değil .. yorumun yorumu oldu benimki biraz. Her gece 11-12 ye kadar anasının evinde kalacaksa zaten niye evlendi bu adam.. ama anneler evlendikten sonra evlatların yakasından çeksin ellerini gerekirse dede bulup evlensin o nazlasın demek de akla izana vicdana sığmaz

Bu zihniyete göre ek olarakta; yememiş içmemiş mal mülk yapmışsa EVLATLARINI düşünmeli onlara bırakmalı, torunlara da ihtiyaç hâlinde bakmalı.

Sunu anlamiyor gitsin ne olacak diyenler benimde bi hayatim var ve emin olun boyle devam edecek yani hep boyle istiyor kv

Sunu anlamiyor gitsin ne olacak diyenler benimde bi hayatim var ve emin olun boyle devam edecek yani hep boyle istiyor kv
Sen hala anlamıyorsun sorun kayınvaliden değil sorun eşin. Ne yani annesinin bu kadar sözünü dinliyorsa boşa karinj dese boşar o zaman. Bu kadar görüşmesi doğru değil. Eşinle ciddi tartış ve küs ya da kv ile tartış ve küs bu iş cingar çıkarmadan çözülmez

Kv çocuklarını görmek için binbir türlü bahane bulur. İş eşinizde bitiyor. Gerçekten hastaysa seve seve götürürsünüz hastaneye. Yok gitmiyorsa sadece mızmızlanmak için arıyorsa kısa kesecek eşiniz yada birkaç kere açmayıp ertesi günü dönecek beni aramışsın diyerek. Biz çok yakın oturuyoruz. 2 gün uğramasak, 3. Gün başlar “oğlumu özledim” krizleri. Bana bile birkaç kere “özletiyor kendini uğramıyor, aramıyor” dedi eşim için. “Kocaman adam 32 yaşında, bana mı şikayet ediyorsun anne” dedim. Ki görüşmeyeli dediğim gibi 2 gün olmuştu. Gittiğimizde 2 saat oturalım kalkmak isteyelim “aa nereye” der. Klasik yani bunlar. Eşim o sınırı çizdiği için bana gerek kalmıyor. Ha severim bu arada kv yi ama çoğu annede var bu oğul bağımlılığı. Eşiniz sınır çizmedikçe nafile.

Back
X