Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay linçlerlerse linçlesinler doğruya doğru yanlışa yanlış.. evladı büyüt evlendir sonra görüşme sakın arama sorma.. dul kalırsan da yeniden evlenDeme böyle linçlerler şimdi, kaynana düşmanı olacaksın ölsün banane diyeceksin yoksa sana etmedik laf bırakmıyorlar burda. Bizzat yaşadım o yüzden diyorum
Merhaba. Kayinvalidem tek yasiyor hepimiz ayni sehirdeyiz üç oglu bir kizi var ama diger iki ogluyla kizina bunu yapmiuor sadece benim esime yapiyor. Surekli ariyor hastayim soyle boyle ya da bi gun gitmese esim sen neden gelmedin diye ariyor artik cok sıkıldim. Ne yapmaliyim esim anlamiyor rol yaptigini
O kadar haklısın ki.Ay linçlerlerse linçlesinler doğruya doğru yanlışa yanlış.. evladı büyüt evlendir sonra görüşme sakın arama sorma.. dul kalırsan da yeniden evlen.. ne hadsizce ne saçmasapan bir düşünce bir yapısı.. empati bir zeka türü ve bazılarında gerçekten bulunmuyor
Hergün gidip yarım saat uğrasa hal hatır sorsa daha mantıklı 11lefe kadar durursa hergün ev hayatı kalmaz ki. Evli kimse bu düzende yapamazKadın tek yaşıyormuş her gün uğrasa ne olacak?
O zaman eşiniz giderken beni bi avm ye Bırak da ben de sinemaya gideyim, ben de kahve içeyim diye her seferinde kendi başınıza plan yapın. Bence adam bir süre sonra size eşlik etmek ister. Sizin kocanızda iş yok.Kayinpeder yok ayrica cok saglikli diger oglunun bebegine bakiyor aksama kadar ama aksam olunca benim esimi ariyor hastayim gece uyuyamadim vs vs bi gitmese boylr seyler yapiyor gidince de saatlerce birakmiuor otur oglum otur
Kadın diyor ki her akşam çağırıyor. Saat 11 lere kadar gitme oğlum diyor. Kocam da gelmiyor diyor. Kadın her gece 11 12 lere kadar tek kalacaksa niye evlendiAy linçlerlerse linçlesinler doğruya doğru yanlışa yanlış.. evladı büyüt evlendir sonra görüşme sakın arama sorma.. dul kalırsan da yeniden evlen.. ne hadsizce ne saçmasapan bir düşünce bir yapısı.. empati bir zeka türü ve bazılarında gerçekten bulunmuyor
Hergün gidip yarım saat uğrasa hal hatır sorsa daha mantıklı 11lefe kadar durursa hergün ev hayatı kalmaz ki. Evli kimse bu düzende yapamaz
Yorumlarda öyle yazmış yarım saat 1 saat olsa neyse yatma saatine kadar tutuyomuş eşide hayır diyemiyomuş. Büyük ihtimalle kayıpta yaşandığı için annesini kıramıyor, aslında diğer kardeşlerinden destekte alabilir böyle böyle bi durum var diye. Sonuçta kayıp yaşamış hastalıkları psikolojiktir ama bunun sebebide kayıp yaşaması zaten çok normal.11'e kadar mı kalıyormuş? Nedense buna pek inanasim gelmedi çünkü konu sahibi eşimi arıyor diye yakınıyor. Muhtemelen 1 saat uğrayıp geliyordur. Aklibasinda evli kimse o kadar kalmaz, kalsaydı eşinden şikayet ederdi konu kayınvalide rol yapıyor olmazdı.
sana sorun çıkarmıyorsa ogunu doldurmuyosa sende git eşinle beraber her günMerhaba. Kayinvalidem tek yasiyor hepimiz ayni sehirdeyiz üç oglu bir kizi var ama diger iki ogluyla kizina bunu yapmiuor sadece benim esime yapiyor. Surekli ariyor hastayim soyle boyle ya da bi gun gitmese esim sen neden gelmedin diye ariyor artik cok sıkıldim. Ne yapmaliyim esim anlamiyor rol yaptigini
Yorumlarda öyle yazmış yarım saat 1 saat olsa neyse yatma saatine kadar tutuyomuş eşide hayır diyemiyomuş. Büyük ihtimalle kayıpta yaşandığı için annesini kıramıyor, aslında diğer kardeşlerinden destekte alabilir böyle böyle bi durum var diye. Sonuçta kayıp yaşamış hastalıkları psikolojiktir ama bunun sebebide kayıp yaşaması zaten çok normal.
Tek kalmaktan korkuyo heralde kadıncağız.
Yas süreci ve senelerdir beraber olduğu hayat arkadaşı gerçekten hiç kolay değil, diğer evlatlarınında bu kadar umursamaz olması kötü olmuşŞimdi konu sahibinin mesajlarına baktım kayınpederi 3 ay önce vefat etmiş. Kayinpederim 3 ay önce vefat etseydi eşime her akşam ben gidelim derdim ya da annen bize gelsin derdim. Kayıp yaşamayan insanlar olaya daha farklı bakabilir ama ben olsam böyle yapardım.
Konu sahibi için yaptığım bir yorum değil .. yorumun yorumu oldu benimki biraz. Her gece 11-12 ye kadar anasının evinde kalacaksa zaten niye evlendi bu adam.. ama anneler evlendikten sonra evlatların yakasından çeksin ellerini gerekirse dede bulup evlensin o nazlasın demek de akla izana vicdana sığmazKadın diyor ki her akşam çağırıyor. Saat 11 lere kadar gitme oğlum diyor. Kocam da gelmiyor diyor. Kadın her gece 11 12 lere kadar tek kalacaksa niye evlendi
Bu zihniyete göre ek olarakta; yememiş içmemiş mal mülk yapmışsa EVLATLARINI düşünmeli onlara bırakmalı, torunlara da ihtiyaç hâlinde bakmalı.Ay linçlerlerse linçlesinler doğruya doğru yanlışa yanlış.. evladı büyüt evlendir sonra görüşme sakın arama sorma.. dul kalırsan da yeniden evlen.. ne hadsizce ne saçmasapan bir düşünce bir yapısı.. empati bir zeka türü ve bazılarında gerçekten bulunmuyor
Sen hala anlamıyorsun sorun kayınvaliden değil sorun eşin. Ne yani annesinin bu kadar sözünü dinliyorsa boşa karinj dese boşar o zaman. Bu kadar görüşmesi doğru değil. Eşinle ciddi tartış ve küs ya da kv ile tartış ve küs bu iş cingar çıkarmadan çözülmezSunu anlamiyor gitsin ne olacak diyenler benimde bi hayatim var ve emin olun boyle devam edecek yani hep boyle istiyor kv