Kaynanam ve annem

Bisey yapma .. zamana bırakin. Iki koca kadin kederi cozssun sorunlarını. . Neden aramak zorunda kaynananiz annenizi.. içli dışlı olmanın ne anlamı var mesafe iyidir.

Bisey yapma .. zamana bırakin. Iki koca kadin kederi cozssun sorunlarını. . Neden aramak zorunda kaynananiz annenizi.. içli dışlı olmanın ne anlamı var mesafe iyidir.
İçli dışlı olsınlr demiyoz ki insanız aile olmuşuz insan bi arar sorar en azından önemli zamanlarda yetimhaneden kız almadılar ki

İçli dışlı olsınlr demiyoz ki insanız aile olmuşuz insan bi arar sorar en azından önemli zamanlarda yetimhaneden kız almadılar ki
Haklisiniz ama bazi insanlar muhatab olmak istemez .. kendi hallerine bırakacaksınız. . Arayıp sormasın annen sizi anlıyorum... bizim ki de öyle cunki

Annem kaynanamı sürekli arar ama kaynanam hiç aramaz ilgilenmez ailecek ailemi takmazlar. En son annem Kaynanama sitemli mesaj attı kaynanamda senle uğraşamam diyip engellemiş ne yapmalıyım (kısaca anlattım)
Anneniz kayınvalidenize çok yüz vermiş mi desem ne desem bilemedim boşverin mesafe iyidir

Siz hiç bir şey yapmayın hatta anneniz de yapmasın.
Neden zorlamayla bir ilişki kurulsun ki.

Annem kaynanamı sürekli arar ama kaynanam hiç aramaz ilgilenmez ailecek ailemi takmazlar. En son annem Kaynanama sitemli mesaj attı kaynanamda senle uğraşamam diyip engellemiş ne yapmalıyım (kısaca anlattım)
Oncelikle konuyu alintilayayim zira silme huyunuz var.

Kayınvalidemde kayınpederimde ailemi aramıyor bizimkiler aramasa aslaaaa konuşacakları yok. Aynı zamanda benide aramıyorlar hep ben arıyorum her cuma arıyorum artık onuda bırakmak istiyorum. Babamlar yurtdışına taşındı arayıpta bi Allaha ısmarladık der insan hiiçç yoklarmış gibi davranıyorlar. Ama çokta iyiler bana karşı hediye alır sürekli över ailemide övdüğü oldu ben anlamıyorum gerçekten bu insanları. Bana bi akıl verin ailem de bende çok üzülüyoruz hep yüzüm eğiliyor onlara karşı benim durumumda olan var mı?

10 Ekim’de actiginiz konu uzerinden tam 4 ay gecmis. Ben bu surede defalarca Cin’de mal urettirip ulkeye getirttim. Siz masallah 1 arpa boyu yol almamissiniz.

Rahat birakin insanlari.

Not: Sildiginiz konuyu sikayet ederek geri getirtebiliyoruz. Yarin obur gun baniniz kalkinca silmeye yeltenmeyin.

Benim ailem de eşim in ailesini aramazlar.Aralari kötü olduğundan değil ama gayet de iyiler.Sadece özel bir günde babam arar onlar da babamı.Annem in sesini zor duymuşlardır 😅Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.

bizde şöyle bi durum olmuştu erkek kardeşim eşinin ailesinin bi hastası bi durumu olsa annemi arar tembihler ara geçmiş olsun de ara gözün aydın de şirinlik yaptırır ama annemin başına neler geldi bırak ailesini gelin bile aramaz annemde oplunu kırmamak için kabul eder herşeyi, biz anne bi sarma yap yiyelim desek kendiniz yapın yiyin der ama gelin geleceği zaman kaç gün önceden hazırlıklar başlar böylede acayip bi dünya işte 🙋🏼‍♀️

Back
X