• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam ve bebeğim

Bence el kadar bebekle diyar diyar gezmeyin. Ben bebek bakımı hiç yapmamıştım hatta tutmayı dahi bilmezdim. İki anne de iki üç gün kaldı hevesini aldı evlerine yolladım. Eşim işten geldi dönüşümlü baktık. Zorlandım mı evet ama lohusa halim ile kimsenin tipini göresim yoktu. Bebeğinizle evinizde huzur dolu günler geçirin🙏

Sizin kayınvalidede ne işiniz var ki? Herkes evinde otursun. Yenidoğanla KVye gitmeye erinmediniz mi Allah aşkına? Bebek bakmak isteyen zahmet edip gelsin bir zahmet. Ağrımayan başını ağrıtmışsın resmen.

Yahu kadın torun sevmek istiyor.zaten başka şehirde yaşıyorsunuz.Bırakın azıcık sevsin. Ben mi yanlış anladım ama " ağlayacak alma" gibi bir şey okudum. Niye ağlıyor Bebek onu anlamadım?

Bebek sizin en çok sizi sevecek merak etmeyin. Evet yeni doğan bebeği kıskanıyorsunuz ama zaten kadın başka şehirde. Kadının ara ara kucağına verseniz belki bu kadar gözünüze batmayacak

Lohusalık döneminde olduğunuz için sağlıklı düşünmekte zorlanıyorsunuz. Ayrıca neden eşinizi yanlız bıraktınız anlamadım. Kırk gün kendi anneniz kalmış bir on gunde KV evinize gelebilirdi. Aynı şeyi eşiniz yapsa ne hissedersiniz?

ama emzirme stilime bile karışıyor neden yatarak emziriyomuşum neden öyle yapmışım böyle yapmışım cocuga bakacaksa benim düzenimde baksın ikide bir laf edip duruyo
Ben yatarak emzirebiliyordum ilk 1 ay sezeryan yerim cok aciyordu kucagima bile alıp emziremiyordum ama gazını cikarabiliyordum sizin gibi.. sizi cok iyi anlıyorum uyuyan cocugu uyandirip gazini almak kadar sacma bir sey yok zaten.. gunduz bebek uyanikken sevsin istedigi kadar niye uyuyan bebegi uyandiriyo?? Neden basinizda emzirirken bekliyo ki ben açıkçası emzirirken yanimda dursun istemedim durmadi musade de etmedim odama gittim emzirdim bebegimi.. gunduz de uyanikken sevdi..
Gercekten kaynanalari anlamiyorjm tamam iyiligimizi guya dusunuyorlar benimki kucaginda bebegim varken kafasini bir anda atiyordu benimki tutup bebek kucağındayken çay icti basimdan kaynar sular döküldü çayın acelesi mi vardi kucagindan indirince iç yani cocugum yanacak diye ödüm koptu yine kavga olmasın diye ses etmemistim..sen boyle yazdikca anılarim canlandi gozumde 🥲 kocanda izin vermis git annene hatta direkt kendi evine git ne diye duruyorsun oralarda

Back
X