Yok canım ben kendisiyle bir tartışmaya yada polemiğe girmedim hatta onun benim yorumumdan alıntı yapıp bana yazdıklarını bile okumuyorum ki şu hamile halimle gerilmeyeyim diye.
Ben hep şunu derim "Bir insanın fikri neyse zikri de odur"
Evet dediğiniz çok doğru ülkemiz insanında Empati kurma yetisi ve İroni anlama yeteneği maalesef ki yok.Herkes olaylara kendi tarafından ben merkezli sübjektif yaklaşarak bakıp yorumluyor. Yapım gereği biraz agresif fakat İroni yaparak olayları kendi açımdan irdeleyerek eğlenceli hale getirip karşımda ki kişiyi yumuşatmak ve sakinleştirmek gibi bir huyumda var.
Fakat burada konu açan bazı bayanlar ne yazık ki sadece istediklerini duymak yada okumak istiyor. Eleştirye tahammülleri de yok.
Malum dediğiniz gibi alınganlık göstermiş olabilirim çünkü hamileliğimin son evrelerindeyim 2 gündür de az biraz sancım ve açılmam var.Tüm günüm sıcaklardan mütevvelid evde internet başında KK da geçiyor.
Amacım burada milletle uğraşıp ego tatmin etmek değil.
Genelde konulara tarafsız ve objektif yakalşarak yorum yapıp yıkıcı değil yapıcı olmaya özen gösteririm.
Fakat ne yazık ki arada sırada samimiyetimi kendi zikrine göre algılayıp hamile olduğumu gördükleri halde bana karşı savunmaya geçen kelimelerini hakaret boyutuna kadar getirenler oluyor.
Önceleri bu hakaretleri polemiğe çevirip karşılıklı atışmalara giriyordum KK yönetimi tarafından bir kaç kez banlandıktan sonra birebir de kimseyle atışmaya girmemeye gayret ve özen gösteriyorum.
Not; Sizin üzerinizden içimi döktüğüm için lütfen kusura bakmayın