kaynanam ve eşim.. başına böyle bir olay geçen arkadaşlar yardım edin lütfen

elfida84

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
11
0
16
İstanbul
tamam arkadaşlar k.bakmayın çok uzun yazdım affedin hakkınızı helal edin ...belliki piskolejik olarak burda dahada fazla yardım görmesi gerek durumu vahim arkadaşlar var yazdıgıma pişman oldum ama illaki duyarlı arkadaşlar vardır....
eşim esrar kullanıyor arkadaşlar cebinde yakaladım .takmadı bile beni...bu meret yüzünden 3 aydır aramız hep bozuk .işten geldikden sonra yemeği yiyip arabayla dışarı gidiyor içiyor ve geliyor...6 senelık evliliğimizde hep böyle yaptı .tabi ben yakın zamanda anladım .ne yapmam lazım başına gelen arkadaşlar varsa bilgilerine ihtiyacım var...

Son düzenleme:
Canım çook uzun anlatmışsın sorun kaynananlar mı? Yoksa eşinin esrar kullanması mı, yoksa o eşine sarkan kadın mı anlayamadım. Ama eğer tamamen anlattığın gibiyse olay, eşin mükemmel bir eş rahatsız olmanı gerektirecek bir durum yok ortada, zaten kesin karşı çıkanlar olur bu fikrime ama ben esrarın insan psikolojisine zararlı olduğunu ve aşırı seviyede bağımlılık yarattığını düşünmüyorum. Onun dışında kaynananlarla evi ayırmışsın sanırım bu durumda bir problem göremiyorum ben senin hayatını etkileyen.

aa tamam o zaman insallah burdasin yaa sana okadar ozel msj atim gelmedimi ?pin_up_girl

pin_up_girl ya sen ban alutfen ozel mesaj atsana orda msj at adres
ok ver oldumu bekliyorum konusuruz olursa tabi

sorun şu .benim yüzümden eşim abisine yengesıne kız kardeşine el kaldırdı çok kötü yaptı annesıne neler söyledi kendımı suçlu hıssedıyorum .atlatmıştım onu ama esrar olayı sankı eşimin ailesi ile olan olaylar yüzünden kafaya takıp içtiği için bu sucluluj duygusu belirdii..esrar sonucta uyuşturucu madde takmaz olurmuyum çok üzülüyorum .5 senedir her gece arabası olmadıgı zaman bıle baskasının arabasıyla içip gelıyor basidi kaza yapar :S okadar korkuyorum aklım çok kalıyor.kadın konusuna gelınce benım yuzumden diğer işi hem yakın hem daha rahat ettiği halde benım için bıraktı al bırde ordan benım yuzumden olmuş gibi .:s

pin_up_girl ordamisin canim?

Canım bak başkalarının konularını gereksiz yere meşgul etme. Geyik topiğine gel orda bende konu açtım başka konu açan insanlarda var konuşursun istediğin gibi. Bir de yazdığın mesajların başında pembe biryer varya nickinin gözüktüğü o pembe yerin en sağ köşesine bak attığın her mesajdan sonra mesaj sayın gözükecek şuan 87 gözüküyor 100 olmadan özel mesaj atamazsın.

sorun şu .benim yüzümden eşim abisine yengesıne kız kardeşine el kaldırdı çok kötü yaptı annesıne neler söyledi kendımı suçlu hıssedıyorum .atlatmıştım onu ama esrar olayı sankı eşimin ailesi ile olan olaylar yüzünden kafaya takıp içtiği için bu sucluluj duygusu belirdii..esrar sonucta uyuşturucu madde takmaz olurmuyum çok üzülüyorum .5 senedir her gece arabası olmadıgı zaman bıle baskasının arabasıyla içip gelıyor en basidi kaza yapar :S okadar korkuyorum aklım çok kalıyor.kadın konusuna gelınce benım yuzumden diğer işi hem yakın hem daha rahat ettiği halde benım için bıraktı al bırde ordan benım yuzumden olmuş gibi .:s

Hak etmiş onlarda sana vurmaya kalkmışlar bikere ne hadlerine, annen baban seni elin kadını gelip vursun diye mi büyütüyor. Hem 15 yıldır kullanıyormuş eşin siz 15 yıldır mı berabersiniz ki. Bir de litaretürde uyuşturucu gibi geçiyor esrar, ama acayip yaygın aslında DÜnya genelinde, gümrükten bile küçük miktarlarda sorunsuz geçiriyorlar, bazı ülkelerde anksiyete tedavisinde sakinleştirici olarak veriliyor ki, bence psikiyatristlerin verdiği çoğu ilaçtan daha az bağımlılık yapıyor. Tabi bunlar benim kendi görüşlerim katılan olur katılmayan olur. Ama en azından şunu hepimiz kabul edebiliriz ki esrar kullanıyor olması, kocanızı dengesiz, ailesine karşı ilgisiz bir adam yapmamış, adam işinde gücünde, karısını ve çocuklarını seviyor hala, bu durumda en azından sosyal açıdan endişelenmenize gerek yok.

Bir de özür dilerim ben egzona adına da çok meşgul ettik biz senin topiğini

sorun şu .benim yüzümden eşim abisine yengesıne kız kardeşine el kaldırdı çok kötü yaptı annesıne neler söyledi kendımı suçlu hıssedıyorum .atlatmıştım onu ama esrar olayı sankı eşimin ailesi ile olan olaylar yüzünden kafaya takıp içtiği için bu sucluluj duygusu belirdii..esrar sonucta uyuşturucu madde takmaz olurmuyum çok üzülüyorum .5 senedir her gece arabası olmadıgı zaman bıle baskasının arabasıyla içip gelıyor basidi kaza yapar :S okadar korkuyorum aklım çok kalıyor.kadın konusuna gelınce benım yuzumden diğer işi hem yakın hem daha rahat ettiği halde benım için bıraktı al bırde ordan benım yuzumden olmuş gibi .:s eşim sınırlı biri değil aksına çok sakin ama sonucta kafası gidiyor kavgacı olurda vurulur yada vurur o kafayla neler neler geliyor aklıma .bana söylediği güzel kelimeler hep kafası iyiykenmi normalde etmez galiba demekten kendımı alamıyorum .neler neler geliyor aklıma .

önemli değil canım .15 yıldır diyor ama şeytan işte aklıma acaba getirtiyor belki bana yalan soyluyor o olaydan sonra içtim diyemem diye...lütfen yanlış anlamayın özel olmassa siz yada çevrenizde içen birilerini tanıdınızmı .?

Son düzenleme:

Ben bayağı bi kişiyi tanıdım, hatta zararlı alışkanlıklar bölümünde de anlatmıştım, böyle aşırı yargılamayın aşırı tepki vermeyin mutlaka çevrenizden birilerinin kullanmışlığı/denemişliği vardır siz farkında değilsinizdir diye. Ben kaliteli sayılabilecek bir Anadolu Lisesinde okudum ilk denemem 11.sınıfta, sınıf arkadaşlarımızla yaptığımız bir partide oldu, bayağı bir yaygın ve küçük yaşlara kadar inmiş birşey türkiyede o yüzden 15 yıldır kullanıyor olabilir eşiniz. Bir de illa çok mutsuz olması, ailesinin aşırı şımartmış yada hiç yüz vermemiş olması gerekmiyor, her çevreden merak edip deneyen insanlar var. Üniversitede ev partilerinde olur arasıragenelde, erasmuslular bile kendi ülkelerinden getiriyolar bazen, Türkiyede de bulması çok zor değil nerdeyse sigaradan ucuz bir fiyatı var. YAnlız şunu söyliyim ben bağımlılık yapmaz diyorum ama hiç düzenli bir şekilde hergün hergün ya da herhafta kullanan birini tanımadım. Benim tanıdığım insanlar genelde ayda yılda bir defa denk geldiği ortamda kullanan insanlar, ben de ilk lise3'te gördüm diyorum ama sonraki 4 yıl boyunca denk geldiğim ortamının sayısı iki elin parmağını geçmez, o yüzden yanlış yönlendirmiş olmak istemem sizi ama bence eşinizdede bir problem yokmuş gibi gözüküyor.

ama benimki her gün içiyor .yakalansa cezası belli .kaza yapsa belli ne olacağı .iş hayatı biter .keşke dediğiniz gbi olsa sosyal hayatı.burda okuyoruz bayanlar kocalarından neler çekıyor ediyor ama benı etkilemıyor ilerde ''bizi'' etkilememesinin garantisi yok düşünmemek elde değil...sinir olmak elde değil...yanımda yatarken aklıma gelince sanki başka biri yatıyor gibi geliyor...

Keşke paragraf,cümle başı filan yapsaydın.
Zaten uzun,büsbütün okunmuyor.

2 part halinde okudum, serviste ve işte :) keşke satırbaşı falan yapabilseydiniz :S Neyse...

Eşiniz esrar kullanıyor bu durumun; hem sağlık acısında zararlı hem de suç unsuru oluşturduğunun farkındasınız umarım.... Eşinizin durumunun kayınvalide ile falan ilgisi yok. Çok güclü görünebilir fakat öyle değil. Kolayı secmiş acılarını bastırabilmek için....

Bu işler internetle araştırmakla cözülmez, eşinizi ikna edin tedavi olsun. Bu illet yuva yıkar, Allah korusun, cocuklarınız var. Amatemden baska care göremiyorum ben.

eşinize once koca bir helal olsun dedim. bu zamanda karısını ezdirmeyen erkek gerçekten az. sizi ne kadar sevdiği belli . herkese kafa tutmuş. diyeceksiniz ki haklıydım iyide haklı olsada ailesinin tarafını tutan çok erkek var bu konuda çok şanslıymışsınız
ama diğer konuya gelirsek tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum. boyle kendini mahfeder

Sibelim84 e katiliyorum esinizin yaptigini herkes yapmaz...

Konuya gelince Bence esiniz akli basinda size deger veren biri Gibi gorunuyo anlattiklariniza gore size kiyamiyo,esrar konusunu ona anlatin ama ikide bir dile getirmeyin...
kendi halinde insaAllah birakir....

öncelikle arkadaşım sen neden kendini suçluyosun ki.
evine gelmişler sinirlerini bozmuşlar üstüne yürüyüp tokat atmışlar Allahın sopası yok ya kocanda tam üstüne gelmiş yakalamış onları.
gözleriyle görmüş olanları.
eşinin sana sahip çıkıp koruyup kollamasını takdir ettim gerçekten bu konuda şanslısın.
ayrıca o kadın yüzünden işinden ayrılmasıda pek çok erkeğin yapmayacağı birşey.
ancak eşinin öfkesini kontrol etmesinde sıkıntısı var gibi.
hemen sille tokat olaylara dalması yanlış.
ileride başına çok problemler açılabilir.
eşin zor şeyler yaşamış.
2 kişiyi öldürmüş bilemiyorum belkide yaşı küçük olduğu için üstüne yıktılar.
eğer gerçekten o öldürdüyse bunun vicdan azabı, ailesinin davranışları onun psikolojisini bozmuş.
acılarından kaçmak içinde esrara sığınmış.
onu psikologa gitmeye ikna etmelisin.
ondan uzak durup onu yalnızlığa itme, destek ol.
iç dünyasına ulaşmaya çalış.
sarılmamak öpmemek bence yanlış davranışlar.
esrar pine up girl'in dediklerinde hareketle sanırım bağımlılığı daha az olan bir uyuşturucu türü.
bırakması da diğer uyuşturucu çeşitlerine göre daha kolay olacaktır.
inşallah ikna edersin.
ailesini de düşünme kendileri etmiş kendileri bumuşlar.
kocan barışmak istemezse sen laflarını bile açma.
Allah kolaylıklar versin.
Birde 2 kişiyi öldüren birine 2 yıl ceza hernekadar 16 yaşında olsa da bana garip geldi az değilmi.
avukat arkadaşlar daha iyi bilir tabi.
bilmediğin şeyler olabilirmi.

Son düzenleme:
canim yazini basindan sonuna kadar okudum.sana soyle soyliim.tamam esin esrar kullaniyor bu kotu bisey.e swnin soylemenle yada inat etmenlede biraknayacagini biliyosun,ozaman ne diye diretiyosun.adam kendini kaybetmiyomuski icyikten sonra,eger araba kullanabiliosa bi sorunu yoktur demekki.tabii cok zararli ama senin ekinden gelen baska bise yok bence.oninla rahatlatmasa kendini daha kotu seyler yapacak belki.stresten hergun kavga cikarsa,gozu disarda olsa daha mi iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…