pin_up_girl ordamisin canim?
sorun şu .benim yüzümden eşim abisine yengesıne kız kardeşine el kaldırdı çok kötü yaptı annesıne neler söyledi kendımı suçlu hıssedıyorum .atlatmıştım onu ama esrar olayı sankı eşimin ailesi ile olan olaylar yüzünden kafaya takıp içtiği için bu sucluluj duygusu belirdii..esrar sonucta uyuşturucu madde takmaz olurmuyum çok üzülüyorum .5 senedir her gece arabası olmadıgı zaman bıle baskasının arabasıyla içip gelıyor basidi kaza yapar :S okadar korkuyorum aklım çok kalıyor.kadın konusuna gelınce benım yuzumden diğer işi hem yakın hem daha rahat ettiği halde benım için bıraktı al bırde ordan benım yuzumden olmuş gibi .:s
sorun şu .benim yüzümden eşim abisine yengesıne kız kardeşine el kaldırdı çok kötü yaptı annesıne neler söyledi kendımı suçlu hıssedıyorum .atlatmıştım onu ama esrar olayı sankı eşimin ailesi ile olan olaylar yüzünden kafaya takıp içtiği için bu sucluluj duygusu belirdii..esrar sonucta uyuşturucu madde takmaz olurmuyum çok üzülüyorum .5 senedir her gece arabası olmadıgı zaman bıle baskasının arabasıyla içip gelıyor basidi kaza yapar :S okadar korkuyorum aklım çok kalıyor.kadın konusuna gelınce benım yuzumden diğer işi hem yakın hem daha rahat ettiği halde benım için bıraktı al bırde ordan benım yuzumden olmuş gibi .:s eşim sınırlı biri değil aksına çok sakin ama sonucta kafası gidiyor kavgacı olurda vurulur yada vurur o kafayla neler neler geliyor aklıma .bana söylediği güzel kelimeler hep kafası iyiykenmi normalde etmez galiba demekten kendımı alamıyorum .neler neler geliyor aklıma .Canım çook uzun anlatmışsın sorun kaynananlar mı? Yoksa eşinin esrar kullanması mı, yoksa o eşine sarkan kadın mı anlayamadım. Ama eğer tamamen anlattığın gibiyse olay, eşin mükemmel bir eş rahatsız olmanı gerektirecek bir durum yok ortada, zaten kesin karşı çıkanlar olur bu fikrime ama ben esrarın insan psikolojisine zararlı olduğunu ve aşırı seviyede bağımlılık yarattığını düşünmüyorum. Onun dışında kaynananlarla evi ayırmışsın sanırım bu durumda bir problem göremiyorum ben senin hayatını etkileyen.
önemli değil canım .15 yıldır diyor ama şeytan işte aklıma acaba getirtiyor belki bana yalan soyluyor o olaydan sonra içtim diyemem diye...lütfen yanlış anlamayın özel olmassa siz yada çevrenizde içen birilerini tanıdınızmı .?Hak etmiş onlarda sana vurmaya kalkmışlar bikere ne hadlerine, annen baban seni elin kadını gelip vursun diye mi büyütüyor. Hem 15 yıldır kullanıyormuş eşin siz 15 yıldır mı berabersiniz ki. Bir de litaretürde uyuşturucu gibi geçiyor esrar, ama acayip yaygın aslında DÜnya genelinde, gümrükten bile küçük miktarlarda sorunsuz geçiriyorlar, bazı ülkelerde anksiyete tedavisinde sakinleştirici olarak veriliyor ki, bence psikiyatristlerin verdiği çoğu ilaçtan daha az bağımlılık yapıyor. Tabi bunlar benim kendi görüşlerim katılan olur katılmayan olur. Ama en azından şunu hepimiz kabul edebiliriz ki esrar kullanıyor olması, kocanızı dengesiz, ailesine karşı ilgisiz bir adam yapmamış, adam işinde gücünde, karısını ve çocuklarını seviyor hala, bu durumda en azından sosyal açıdan endişelenmenize gerek yok.
Bir de özür dilerim ben egzona adına da çok meşgul ettik biz senin topiğini
önemli değil canım .15 yıldır diyor ama şeytan işte belki bana yalan soyluyor o olaydan sonra içtim diyemez diye...lütfen yanlış anlamayın özel olmassa siz yada çevrenizde içen birilerini tanıdınızmı .?
ama benimki her gün içiyor .yakalansa cezası belli .kaza yapsa belli ne olacağı .iş hayatı biter .keşke dediğiniz gbi olsa sosyal hayatı.burda okuyoruz bayanlar kocalarından neler çekıyor ediyor ama benı etkilemıyor ilerde ''bizi'' etkilememesinin garantisi yok düşünmemek elde değil...sinir olmak elde değil...yanımda yatarken aklıma gelince sanki başka biri yatıyor gibi geliyor...Ben bayağı bi kişiyi tanıdım, hatta zararlı alışkanlıklar bölümünde de anlatmıştım, böyle aşırı yargılamayın aşırı tepki vermeyin mutlaka çevrenizden birilerinin kullanmışlığı/denemişliği vardır siz farkında değilsinizdir diye. Ben kaliteli sayılabilecek bir Anadolu Lisesinde okudum ilk denemem 11.sınıfta, sınıf arkadaşlarımızla yaptığımız bir partide oldu, bayağı bir yaygın ve küçük yaşlara kadar inmiş birşey türkiyede o yüzden 15 yıldır kullanıyor olabilir eşiniz. Bir de illa çok mutsuz olması, ailesinin aşırı şımartmış yada hiç yüz vermemiş olması gerekmiyor, her çevreden merak edip deneyen insanlar var. Üniversitede ev partilerinde olur arasıragenelde, erasmuslular bile kendi ülkelerinden getiriyolar bazen, Türkiyede de bulması çok zor değil nerdeyse sigaradan ucuz bir fiyatı var. YAnlız şunu söyliyim ben bağımlılık yapmaz diyorum ama hiç düzenli bir şekilde hergün hergün ya da herhafta kullanan birini tanımadım. Benim tanıdığım insanlar genelde ayda yılda bir defa denk geldiği ortamda kullanan insanlar, ben de ilk lise3'te gördüm diyorum ama sonraki 4 yıl boyunca denk geldiğim ortamının sayısı iki elin parmağını geçmez, o yüzden yanlış yönlendirmiş olmak istemem sizi ama bence eşinizdede bir problem yokmuş gibi gözüküyor.
hanımlar iyi sabahlar öncelıkle .intnernette derdim ile ilgili araştırma yaparken buldum bu siteyi ve 1 aydır çok konu okudum .banada bi fikir verecek arkadaşlar illaki olur diye yazıyorum çok önemlı fıkırlerınız lütfen esirgemeyinn.uzun olacak şimdiden okuyanlardan Allah razı olsun ......6 senedir evliyim ..üniversite için 11 sene önce kayseriye gittim .eşimle orada tanıştım kendiside kayserilidir.ilk gittiğim sene çok aşık olup çıkmaya başlamıştık.aynı anda üniversiteye başladık.okula başlamadan önce askerliğini bitirmişti 16 yaşlarında 2 sene civarında cezaevinde kalmış ve benden 5 yaş büyük eşim..o endüstri mühendisliği ben sınıf öğretmenliği okuyorduk .okulumuz 2.öğretim olduğu için eşim daha ilk yıldan sabah 8 akşam 5 e kadar çalışıyordu bir restorantta dönerci ustası olarak.çok dolgun maaş alıyordu ve her aldığında bana bilezik alırdı ileride sıkıntı çekmeyelim diye .gerçi bana verırken kızara bozara veriridi utanırdı para mevzularında çok ama benım çok hoşuma giderdi okadar güvenmesi ve ileriye dönük geleceğimiz için yatırım yapması.gel zaman git zaman 4 sene sonra evlenecektik benden bütün bilezikleri istedi verdim ozamanın parasıyla kayseriden iyi kötü ev alınırdı ailesinin köyden merkeze taşınmasıyla ortaklaşa ev yaptralım dedi kayınbabam.eşimde kabul etti.3 katlı ev yaptırdılar .evlendik bizde bu arada.benım ailemın durumuda evleneceğimiz zaman çok kötüydü babam borç içindeydi nişanı ve yatakodası nı bile alabılecek durumumuz yokdu .eşim önceden durumu anlayıp buldu buluşturdu kimseye belli etmeden bana söyledi ve parayı verdi.ikimiz arasında tabi bu. .bende aileme ben birktirdim okadar sene nişanı yapalım dedim babam da kabul etti herşeyi yaptık evlendik .eşimin 4 erkek kardeşi birde kız kardeşi var bu arada.en üst katında biz karşımızzdaki dairede eltim .alt katta kaynanam ve onun karşısında diğer eltim oturuyordu en alt kattaki 1 kiracı ve görümcem oturuyordu. .eşim bi fabrıkada mühendiis olarak çalışmaya başladı işini gücüne çok önem veren biridir gerçekden çok hakkıyıyla işini yapar ve 3 ay da bir kademe atlardı ılk yıl fabrıkada.neyse gelınlerın ortak derdi kaynana derdinden bende nasıbımı aldım.ılk sene canım cicim derken 2.sene korunmamıza ragmen daha 2.yılımızın başlarında erkek bebeğimiz oldu.ılk sene bende özel okulda öğretmenlık yapıyordum belkide ondan benle uğraşmaya vakit bulamıyordu.kaynanam trabzonlu bu arada.işi bıraktım doğal olarak evime zırt bırt sormadan gelmeye başladı kaynanam hep laf sokmalar hep çocuk bakamıyormuşum gibi laflar söylemeye başladı sanki ben çok becerıksizmişim gibi .2 eltimide kaynanam bulmuş ve onlarla araları süper yanı bana karşı görümcem dahil 4 kişi hep uğraşıp durmaya başladılar.eşimle aram süperdi her zaman 1 kere kırdığını üzdüğünü küs kaldığımızı hatırlamam..sevdiğim için sineye çektim.çektikce üstüme gelmeye başladılar. .bigün yemek yapıyordum kaynanam ve görümcem gelip yemek yapmayı bılmeyenlere neden yaptırıyoruz gibi laflar söylemeye başladılar o arada eşim işten gelmiş ve o lafları duyunca kaynanama çok biliosan doğru evine git kendin yap kardeşim ozaman dedi görümcede biraz ağır laf konuştu yani sopayı yemeden kaybol şurdan deyip.geldi sarıldı bana neden anlatmadın bana dedi ve birdaha anlatmassan kırılacagını söyledi.eşim annesiyle arası normalde iyi ama adaletsiz birşeyler oldugunda gerçekden babasını bile tanımaz derlerya aynen öyle biridir.gel zaman git zaman kestiler bana laf sokmayı .3 sene sonra 2.erkek bebeğimiz dünyaya geldi eşimin bana sevgisi ve ailesine düşkünlüğü kaynanamı eltilerimi ve görümcemi çileden çıkarıyordu bana hakaretler etmelerinden tutunda anneme babama laf söylemeler hatta ben sustukca üstüme yürümeye başladılar.eltim vurmaya kalktı ben onu kaale almıyormuşum herşeyi kocama yetiştiriyormuşum gibilerinden .okadar çok ağlamıştımki kocam geldiğinde soğan soydum gibi basit bahaneler söyluyordum .çünkü her akşam eşim alır götürür bizi en güzel yerlere gezeriz dolaşırız bunlar akşama kadar evde durunca kıskanmaya başladılar .kendi eşleri hergün ezer ezer hınclarını benden çıkarırlar .eşim bana söylemesine rağmen ben yinede şikayet edemedim .kızken bunlar olcak deseler evi terkeder kaçarım derdim bende nazlım bi kız değildim ama aşk herşeyin önüne geçiyor gerçekden .bi gün eltim ve görümcem ve kaynanam evime geldi oturmaya .pek şıksın dışarımı çıkacaksın ne bu böyle dediler.halbuki herzamanki halim.yok dedim herzaman böyleyim dedim .he başka birşey yok yani deyince terbiyesizlik etmeyin dedim.3ü birden üstüme yürüdü gözlerimi kapattım besmele çektim bi tane tokat yedim kocam işten gelmiş o arada anahtarı var ben cocuklarla ilglenıyorum dıye rahatısz etmez kendı açar girer .sesleri duyar duymaz geldi içieri herşeyi gördü .kaynanamın eltimin görümcem kekelemeye başladılar falan eşim eltime ve görümceme tokatlar atıp kan içinde bıraktı annesinide ağza alınmıcak laflar etti .senin anneliğin bumu sen Allahın emanetıne nasıl böyle yaparsın hadi bana çektirdin sevmıyordun bu sabinin ne suçu var .sülalesi bozuk sülaleni bilmem napım .senın o şarapcı kardeşini gebertseydim keşke (göya kabadayıymış kaynanamın erkek kardeşi trabzonda eşime silah cekmişler dayısının kııznı almayınca eşim 2 dayısını çekmiş vurmuş 16 yaşlarındayken)... aynı evı yaptırmak için bın takla attın bumu güvenımın sonu dıye.senın kaynanan sana eziyet ettiler diye sende bütün gelinlere düşmanmı oldun gibi laflar söyledi..o arada kaynım girdi.işi gücü belli olmayan serseri bi adammış köyde hatta deli harun muş lakabı.gelir gelmez bırbırlerıne gırdıler eşimle kardeşi.ben gözlerimi kapattım açtığımda kaynımın kandan yüzü gözükmüyordu kayınbabam geldi eşim onada yazıklar olsun baba dedi.o arada polisler geldi .ambulans falan .çocuklarım yan odada ağlamaya falan başladı neyse olay bitti. kocam evlendıkden sonrada çok iyi maaş alıyordu ve evde bizim olduğu için yine bilezik alıp verırdı bana .2 gün sonra kocam nezarretten çıktı .girdiğindede halaasından rica etti bizim evde kal diye göz kulak olması için .çıktıgında eşyalarımızı topla gidiyoruz dedi istanbula gittik .bi arkadaşının evı varmış onu kiraladı .kayserideki işini bıraktı bu arada .ama benim okadar vicdanım rahatıszdıkı hep benım yuzumden oldu hep azap çektim o ay .kocamda bana asla mahçup olma olursan üzersin beni onlar haketti dedi..senin onlara uyucagını bılsem asla yapmazdım zaten ama geçti artık dedi.ben hernekadar tasvip etmesemde onlar aralarında geçmişdende gelen birşeyler vardı araları hep mesafeliydi.kaynanam eltimin kardeşini kocama yapmak istemiş.bu arada eşimin vurduğu eltim le eşim kuzenler yani eşimin dayısının kızı oluyor.eşim onu reddettiğinde annesıyle ve dayısıyla bozuşmuşlar .işin garibi eşim daha 10 yaşındayken babaannesi kaynanama çektiriyor ve kımse ses etmıyor diye babaannesıne neler yapmış o çocuk yaşta babannesi hala eşimi görünce çeknir dedesi falan hep çekınerek konuşurlar.neyse eşim cv sini bi kaç iş yerine verdi ve bi kaç yerden telefon aldı gel işe başla diye.bir yerde işe başladı 2.ayı falandı eşimin telefonuyla kız kardeşime mesaj atarken mesajları gördüm xxxx hanım diye kaydetmiş .senden çok etkilendim çok hoşlanıyorum evlisin ama ..... diye başlayan ayıpca kelimeler.eşim cevap olarak saçmalama demiş ama ısrar edince mesaj atmaya senin kafandaki türbana bilmeme napayım diye mesaj çekmiş terbiyesiz deyip....küfür eden biri değil ama gerçekden sınırlendiğinde ağzını bozuyor çok çok sınır oluyordum haklıda olsa .sonra bendende özür dilerdi çiçek falan alırdı k.bakma diyerek. ..eşime bune dedim ne bilm serseri bi kadın dedi...çok üzüldüm ben tabi....o xxxx hanımıda görmüştüm bebek gibi yüzü olan bi bayan çok sınır oldum ağladım .eşim 2 gün daha sabretti ve ayrıldı o işten benım halımı gorunce . eli yüzü çok düzgün kocamın çıkmaya başladığımızda arkadaşlarım hep sölerdi uğraşırssın kadınlarla falan die ama ozamanlar takmazdım ..sonra bana biraz kafamızı dinleyelim diye yurt dışına gezi turuna gidelim dedi tamam dedim bırıkmış parası da vardı bıraz.çocukları aldık gittik .çok güzeldi ama eşim hep çaktırmasada mutsuzdu sonucta abısıne vurdu anasına neler dedi.ama bize belli etmiyordu tabi.neyse dönünce başka biryerde çalışmaya başladı kayserideki evi sattık falan gene bırıktırdıgımız bilezikleri sattık birazda krediyle ev aldık.hani o mutsuz oldugunu anlıyordum ama afedersiziniz yatak odasına asla yansıtmazdı yada sınırle bana kırıcı laflar söylemezdi hep aynı kaldı derken kocamın çekcetinin cebinde esrar buldumtütün sarma kağıtları falanda cabası.ilk başda anlayamadım araştırnca gördüm .ilk başlarda söylemedim internetlerde araştırdım taraştırdım .gözleri gerçekden haftanın 5 günü kızarık gelirdi halsiz asla değildi ama nasıl desem hep espiri yapardı gerçekden benı uzun uzun seyrederdi hatta doğum günlerimde çok güzel portre resimmi çizerdi harıka resim çizer bu arada.hep muhabbet eder dururdu.konuşmayan ınsan konuşurdu eskıdende böyleydi .eve gelirdi konuşmazdı dışarı çıkıp gelirdio zıkkımı içince başlardı konuşmaya ama hep havadan sudan espiri komik şeyler yada romantık şeyler ..internette çok çabuk zayıflar bunu kullanan kişiler halsiz kalır cinsel gücü zayıflar hafızası zayıflar saçları dökülür yazıyordu tek tek kontrol ettim okadar paranoyaklaştımki .180 lerde boyu var omuz tarafları kemikli ve uzun oldugu için zayıflayıp kilo almasını anlayamamıştım .cinsel güç de ise afedersiniz bir gece 5 6 kere birlikte olmak istedim bu yazıyı okunyunca 1 oldu 2 olsun dedim 3 4... gitti .yeter demedi .artık ben yeter dedim .hafıza konusunda ise eşimde en çok hafızasını severim yani zhinssel özelliği olarak hiçbirşeyi unutmaz bi yazı okusa hepsını diğer gün tek tek ezberden okur ..saç konusunda ise saçları nerdeyse alnından çıkacak saçını 0 numaraya vurduğu zaman bile 3 4 numaraya vurmuş gbi gözüküyor...dedim galiba bu zıkkımı eşim içmiyor.delil çıktı ama etkilerinin hiçbiri yok . gittim oturdum konuştum bana 15 senedir içtiğini söyledi ama senın ıcın sorun değil bu merak etme deyip geçiştirdi utandı kızardı ....gece hep ağladım sızladım .ilk defa ağlamama dayandı .yapcak bişeyim yok dedi.... göründüğüm insanların söyledi gibi fiziksel olarak güçlü olmak bi işe yaramıyor karıcım aciz insanımki 15 senedir her streslendiğimde bunla unutuyorum herşeyi dedi.geçmişte köyünde olaylar çok yaşamış çok seveni var köyünde hatta istanbulda bile oturdugumuz yerde çok saygı gösteriyorlar en önemlisi onu çok seven karısı 2 evladı var cocuklarına aşırı düşkün evine barkına ama neden içiyor.alkol aldıgını birkere görmedim .inetnette alkol esrardan 50 kat zararlı falan yazıyor ama nafilee...kendısıde oruçlarını 1 kere yemedi zekatını çaktırmadan verir cumalarını kaçırmaz bayram sabahları namazına gider çiçekle evine döner.sigara bile günde 5 adet falan içer az içer yani...3 ay önce işten geldi .arkadaşlarıyla dışarı çıktı arabayla 2 saat sonra geldi esmer oldugu ıcın gözler yakından baktım gözler kıpkırmızı.arabada her akşam neden dışarı hava alcam diye çıktıgını anladım .yemeği yedik gece yanaştı bana reddettim istemeyerek istemiyorum seni dedim .3 aydır kendımı okadar zor tutuyorumki öpmemek ıcın sarılmamak ıcın oda gelmıyor hayatta gelmez çok alıngandır bana karşı .3 aydır aynı yatakda kardeş gibi uyuyoruz .2 kelime konuşmuyoruz.eve geliyor yine çocuklarıyla konuşuyor oynuyor televızyondu benden önce yatıyor .çaresiz kaldım arkadaşlar anlıcagınız ne yapmam gerekiyor Allah rızası için yardım edin .çok zoruma gidiyor anneme bile söyleyemıyorum.söylersem annemler onu çok sever bırakır der nolcak sanki der babamda öyle der ama eşim aileme söylediğimi duysa iyice kızışır işler .boşanmayı asla düşünmedım ama ama dınlemıyor sonucu ne olur bılmıyorum boşanmak istesem yemın ederim kafana göre der çıkar işin içinden bılıyorum .boşansam ona olan bitmemiş aşkım sevgim ve onun dürstlüğü dorulugu sevgisi saygısı evine düşkünlüğü kırmayışı off bilmıyorum .evlendiğimizden beri her akşam arabası olmadıgı zaman bile baskansının arabasını alır içer gelir.kaza yapacak diye ödüm kopuyor .çok sakin biridir ama kavgacıdır o kafayla vurulur yada vurursa birilerini diye çok korkuyorum .bana her gün söylediği güzel sözler sahte geliyor kafası iyi oldugu için .gecenin bi vakti dayanamadım.uykum kaçtı yazdım buraya .kimseye anlatamaıyorum .internetlerde araştırıyorum bakıyorum çare bulamıyorum lütfen yardım edin...başında böyle bir dert olan hanımlar yardımlarınızı beklıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?