Bu konuyu okuyunca, aklima hani su supermen kocasi olan, 2 haftada dublex ev yaptiran.
Karisina 1 yilmi 2 yilmi hatirlamiyorum simdi, elini surmeyen ama coook seven bir adam vardi.
Akilma o geldi.
Konu Sahibi arkadasin kocasida supermen gibi, madde kullaniyor ama hiiiic bir sekilde belli olmuyor.
Bilmiyorum eger gercekten oyleyse internette degil, Doktorlarda care arayin
Bu konuyu okuyunca, aklima hani su supermen kocasi olan, 2 haftada dublex ev yaptiran.
Karisina 1 yilmi 2 yilmi hatirlamiyorum simdi, elini surmeyen ama coook seven bir adam vardi.
Akilma o geldi.
Konu Sahibi arkadasin kocasida supermen gibi, madde kullaniyor ama hiiiic bir sekilde belli olmuyor.
hayır canım öldürdü demedimki dayılarını yaralmış .öldürme falan kesinlikle yok ...bu arada okuyup böyle güzel bi paragraf yazdıgın için teşekkür ederim çok saolun .öncelikle arkadaşım sen neden kendini suçluyosun ki.
evine gelmişler sinirlerini bozmuşlar üstüne yürüyüp tokat atmışlar Allahın sopası yok ya kocanda tam üstüne gelmiş yakalamış onları.
gözleriyle görmüş olanları.
eşinin sana sahip çıkıp koruyup kollamasını takdir ettim gerçekten bu konuda şanslısın.
ayrıca o kadın yüzünden işinden ayrılmasıda pek çok erkeğin yapmayacağı birşey.
ancak eşinin öfkesini kontrol etmesinde sıkıntısı var gibi.
hemen sille tokat olaylara dalması yanlış.
ileride başına çok problemler açılabilir.
eşin zor şeyler yaşamış.
2 kişiyi öldürmüş bilemiyorum belkide yaşı küçük olduğu için üstüne yıktılar.
eğer gerçekten o öldürdüyse bunun vicdan azabı, ailesinin davranışları onun psikolojisini bozmuş.
acılarından kaçmak içinde esrara sığınmış.
onu psikologa gitmeye ikna etmelisin.
ondan uzak durup onu yalnızlığa itme, destek ol.
iç dünyasına ulaşmaya çalış.
sarılmamak öpmemek bence yanlış davranışlar.
esrar pine up girl'in dediklerinde hareketle sanırım bağımlılığı daha az olan bir uyuşturucu türü.
bırakması da diğer uyuşturucu çeşitlerine göre daha kolay olacaktır.
inşallah ikna edersin.
ailesini de düşünme kendileri etmiş kendileri bumuşlar.
kocan barışmak istemezse sen laflarını bile açma.
Allah kolaylıklar versin.
Birde 2 kişiyi öldüren birine 2 yıl ceza hernekadar 16 yaşında olsa da bana garip geldi az değilmi.
avukat arkadaşlar daha iyi bilir tabi.
bilmediğin şeyler olabilirmi.
weiss çok doğru söyluyorsunuz bende bunu yazmak istedim tavrımı koydum 3 aydır aramız çok kötü ...çok dik kafalı çokk desemki ayrılalım ayrılır.ölelelim inanın beraber ölür ne bılm çok değişik biri.ben buraya yazmamakdaki amaç kötülük yada iyilik mevzusu değil ...bu mereti nasıl bıraktıracam nasıl ikna edcem fikir almak istiyorum sadeceIlk olarak sizin sorununuzla alakali yazacagim;
Eger saglikli bir yuva, iyi giden bir evlili istiyorsaniz, esinizin en kisa zamanda tedevi olup bundan kurtulmasi gerekiyor.
Ikinci dile getirmek istedigim konu ise su;
Bagimlilik yaratan, akli melekelerin kullanimi azaltan, bir nevi akli örten ve kisinin davranislarini normal disina cikaran her türlü madde tehlikelidir!!
Bu tehlike hem cevreyi hem de insanin kendi sagligini icermektedir. Akli melekelerinin kullanimi azalan yada yok olan insan potansiyel olarak her türlü seyi yapabilecek insandir.
Bu, her kullanimdan sonra mutlaka bir sorun cikacak anlamina gelmez ama o potansiyel oldukca yüksektir.
Yasadigimiz zamanda normal olmayan olaylar karsisinda, kimi zaman kisisel saygi, kimi zaman anlayis!, kimi zaman sorun cikmiyor bahaneleri ile ses cikarilmayip normalmis gibi karsilanmasini anlayamiyorum.
Insanin akli melekelerini ister az ister cok kaybetmesine neden olan maddeler zararli ve tehlikelidir!
sizi anlayamadım .süperman derken neyi kastediyorsunuz ?.neresi süper ? ben orada okadar iyi açıkladıgıma eminimki eşim benım ıcın bazı şeyleri yaptı doğru ama aynı olayı kendi annesi,babannesi tarafından eziyet gördüğündede yapmış .kaldıkı eskiden gelen eşimin ailesine kardeşlerine kinii.bumu süpermanlık?.yada iş yerindeki olaymı nedir? ...superman olsa eksiksiz kusuruz olsa o uyuşturucu illetini kullanmaz çocuklarını karsıını düşünür.daha bır kere özür dilemedi adama ben yada o illet diye sorsam emınım o der geçer.!!bumu süpermanlık yazıklar olsunBu konuyu okuyunca, aklima hani su supermen kocasi olan, 2 haftada dublex ev yaptiran.
Akilma o geldi.
reddettim cünkü dedimya yanımda başka adam yatıyor yahubence sizin en büyük hatanız cinsel açıdan onu reddetmiş olmanız.kendinizden uzaklaştırmışsınız iyice.ona destek olup onu esrardan kurtarmaya çalışmak yerine tamamen yalnızlaştırmışsınız.eşiniz sizin için tüm ailesini silmiş ama siz ilk gördüğünüz yalnışta eşinizi tek başına bırakmışsınız.
olanlar için kendinizi suçlamaktan vazgeçip eşinizin yanında olmanız gerekir.benim abimde kullanıyor yıllardır üstelik onunda 2 kızı var,bağımlılık oldugunu düşünmüyorum ama tasvip ettiğimide söylemem.ancak eşinizi mutlu etmeye çalışıp esrardan uzaklaştırmanız gerekirdi bence.
burada ki hatayı kendinizde aramalısınız.eşinizden özür dileyip destek olmalısınız bence.
bu nasıl birşey böyle onu anlamıyorum benimkide hayatta içki içmez sigara bile çok az içer ama gel görki içiyor ...arkadaşımın babası tam 75 yaşında hala içiyor bu mereti....içki içmez,sigara içmez,namazını kılar ama bağımlı:18::18::18:
tamam arkadaşlar k.bakmayın çok uzun yazdım affedin hakkınızı helal edin ...belliki piskolejik olarak burda dahada fazla yardım görmesi gerek durumu vahim arkadaşlar var yazdıgıma pişman oldum ama illaki duyarlı arkadaşlar vardır....
eşim esrar kullanıyor arkadaşlar cebinde yakaladım .takmadı bile beni...bu meret yüzünden 3 aydır aramız hep bozuk .işten geldikden sonra yemeği yiyip arabayla dışarı gidiyor içiyor ve geliyor...6 senelık evliliğimizde hep böyle yaptı .tabi ben yakın zamanda anladım .ne yapmam lazım başına gelen arkadaşlar varsa bilgilerine ihtiyacım var...
tamam arkadaşlar k.bakmayın çok uzun yazdım affedin hakkınızı helal edin ...belliki piskolejik olarak burda dahada fazla yardım görmesi gerek durumu vahim arkadaşlar var yazdıgıma pişman oldum ama illaki duyarlı arkadaşlar vardır....
eşim esrar kullanıyor arkadaşlar cebinde yakaladım .takmadı bile beni...bu meret yüzünden 3 aydır aramız hep bozuk .işten geldikden sonra yemeği yiyip arabayla dışarı gidiyor içiyor ve geliyor...6 senelık evliliğimizde hep böyle yaptı .tabi ben yakın zamanda anladım .ne yapmam lazım başına gelen arkadaşlar varsa bilgilerine ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?