öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum hanımlar...
İlk önce şöyle bi özet geçeyim 3 yıllık evliyim 1 yıl sevgililik dönemi ardından 7 ay nişanlı kaldık. Bi tane dünya tatlısı evladım var da 1 yaşında ellerinizden öper :)
Sorunuma geleyim tabi ki kaynanam başka ne olabilir ki dimi :) çok yakın oturmuyoruz ayda toplam da 4 veya 5 defa giderim gittiğimiz de 1 gece falan yatılı kalıyoruz. Ama şu sıra özellikle laf sokmalar başladı. İlk başlarda pek fazla takmıyordum nedense son zamanlarda bu konuyu oldukça kafama takar oldum. Kv çok eleştirir insanları bi Çalışkan bi o iyi bi o akıllı diğer herkes aptal sanki. Çok konuşur ağzı hiç durmaz sürekli kendini anlatır kendini ispat etme çabası içinde. Yok o kv siyle birlikte oturmuş şimdi gelinler oturmazmışız İnann yazsam roman olur Daha bir süre şey. Bana da laf sokmaya başladı eşime rahatsız olduğumu hoşlanmadığımı söyledim canı sıkıldı Yk kötü niyetli değilmiş annesi de desin boşver takma da ben müdahale ederim yeri gelince ben seni ezdirmem gibisin den bir şeyler söyledi. Ne yapmam lazım kızlar nasıl davranayıM sizce ne önerisisiniz.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim