• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam Ve Eşim

Nasıl davranayıM

• Boşver takma Gül geç umursamaz ol

OY: 47 88,7%
  • Eşine söyle annesiyle konuşsun

OY: 6 11,3%

• Ankete Katılan
    53
Yok Allah a sukur mesafemi korudum . Her gun gunduz 1-2 saat gelir (homeoffice calisiyorum) bazen o kadar da durmaz. Bazen gelmez. Bazen ben 10 dk ligina cikarim. Neyse .Sonra cikar. Hafta da birde biz esimle aksam otirmaya gideriz. Ilk baslarda anlatmaya zorlandim cok samimi olmami istiyordu . Eski koylerdeki gibi yasanti istiyordu ancak aksine ben de ailemde hatta sulalemde boyle icli disli bir yasanti yasamadigimiz icin ona defalarca anlattim. Sukur sonunda anladi ya da anlamadi ama rahatsiz edici bir durum yok suan. Ama cocugum olunca ne olur bilemiyorum.
Aslina bakarsaniz istanbulun gobeginde ailemle cekirdek olarak yasadik ve cok sikintili gunlerde en yakinimiz babanemiz amcamiz falan hic yanimizda olmadi. O yuzden bugun ki yakinliktan beni rahatsiz etmedigi surece yakinmiyorum. Kendim icin degil. Ileride cocugum anane babane amca bunlarla akraba olmanin tadina varsin. Sevilsin sevsin. Sadece dozu umarim kacirmaz ve benimde yalniz kalmak istedigim zamanlara anlayis gosterirler. Bakalim nolcak.
Konu sanki benimmis gibi oldu ama :)))
Yo hiç önemli değil:) iyi valla anladıysa ben konuşsam bile anlamaz nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum ama eşimi de çok sıkmak istemiyorum sonuç da annesi. Ve sizin moraliniz bozmak istemem ama çocuk olunca daha da zor inanın. Sürekli görmek isteyecektir:(

öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum hanımlar...
İlk önce şöyle bi özet geçeyim 3 yıllık evliyim 1 yıl sevgililik dönemi ardından 7 ay nişanlı kaldık. Bi tane dünya tatlısı evladım var da 1 yaşında ellerinizden öper :)
Sorunuma geleyim tabi ki kaynanam başka ne olabilir ki dimi :) çok yakın oturmuyoruz ayda toplam da 4 veya 5 defa giderim gittiğimiz de 1 gece falan yatılı kalıyoruz. Ama şu sıra özellikle laf sokmalar başladı. İlk başlarda pek fazla takmıyordum nedense son zamanlarda bu konuyu oldukça kafama takar oldum. Kv çok eleştirir insanları bi Çalışkan bi o iyi bi o akıllı diğer herkes aptal sanki. Çok konuşur ağzı hiç durmaz sürekli kendini anlatır kendini ispat etme çabası içinde. Yok o kv siyle birlikte oturmuş şimdi gelinler oturmazmışız İnann yazsam roman olur Daha bir süre şey. Bana da laf sokmaya başladı eşime rahatsız olduğumu hoşlanmadığımı söyledim canı sıkıldı Yk kötü niyetli değilmiş annesi de desin boşver takma da ben müdahale ederim yeri gelince ben seni ezdirmem gibisin den bir şeyler söyledi. Ne yapmam lazım kızlar nasıl davranayıM sizce ne önerisisiniz.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim :KK200:
Bakın kendi huzurunuz için, huyunu suyunu öğrenmişsiniz idare edin kendinizi yormadan yipratmadan, ama kendinizi de ezdirmeyin yeri gelince lafinizi söyleyin geçin kenara bu sizin kinlenmenizi onler. Yeri gelince söylenen söz çok sorunu cozer, tabi kavga dövüş değil sözü inceden söylemek :KK66::KK66:
Akıllı olun bir zaman sonra yoluna girecek :21::21:

Bakın kendi huzurunuz için, huyunu suyunu öğrenmişsiniz idare edin kendinizi yormadan yipratmadan, ama kendinizi de ezdirmeyin yeri gelince lafinizi söyleyin geçin kenara bu sizin kinlenmenizi onler. Yeri gelince söylenen söz çok sorunu cozer, tabi kavga dövüş değil sözü inceden söylemek :KK66::KK66:
Akıllı olun bir zaman sonra yoluna girecek :21::21:
Umarım ya dediğinizi dikkate alacağım.

Ne güzel eşin seni ezdirmem demiş,böyle cümlelere hasret kaldık..

Yo hiç önemli değil:) iyi valla anladıysa ben konuşsam bile anlamaz nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum ama eşimi de çok sıkmak istemiyorum sonuç da annesi. Ve sizin moraliniz bozmak istemem ama çocuk olunca daha da zor inanın. Sürekli görmek isteyecektir:KK43:
Evet onun stresini bende yasadim. Kayinvalidem hem kesinlikle ben bakamam (hasta) diyordu hem de evlendigim ilk gunden beri cocuk diye baski yapiyordu. Onu hic kafaya takmiyordum ama bazen tepemin tasi attigi oluyordu. Olacaklari tahmin ettim ne yapacagim hem evimdsn cikmicaklar hem yardim etmeyecekler. Ben biraz hayiflaninca "Merak etme cocuga bi sekilde bakilir. Babana (kayinpeder) getirirsin o bayilir " dedi ve ben bu sozu cok kafaya taktim. Ama esime hic bahsetmedim . Kotu niyetle mi soyledi hic bilmiyorum cunku bazen cok dusuncesiz konusuyor ama kendine karsi cok dusunceli davranilmasini istiyor. Kayinpederimi severim ama bunun emzirme donemi olcak vs ayrica ben cocugu kayinpeder baksin diye dogurmicam. Hep dua ettim bi yolunu bulayim diye sonra aklima bisey geldi. Ve annemi bize cagirdim artik annem babam bizimle yasayacaklar. Gelme gitme mevzusu zamanla yerine oturur. Cok bunalirsam oturdugum yerden tasinmayi dusunuyorum ama dozunda olursa aile arasinda cocugumu buyutmek isterim aslinda.
Bence ben yeni bi konu mu acsam acaba suan kendi kendime guluyorum bende az dertsiz degilmisim :))))))))))))))))

Evet onun stresini bende yasadim. Kayinvalidem hem kesinlikle ben bakamam (hasta) diyordu hem de evlendigim ilk gunden beri cocuk diye baski yapiyordu. Onu hic kafaya takmiyordum ama bazen tepemin tasi attigi oluyordu. Olacaklari tahmin ettim ne yapacagim hem evimdsn cikmicaklar hem yardim etmeyecekler. Ben biraz hayiflaninca "Merak etme cocuga bi sekilde bakilir. Babana (kayinpeder) getirirsin o bayilir " dedi ve ben bu sozu cok kafaya taktim. Ama esime hic bahsetmedim . Kotu niyetle mi soyledi hic bilmiyorum cunku bazen cok dusuncesiz konusuyor ama kendine karsi cok dusunceli davranilmasini istiyor. Kayinpederimi severim ama bunun emzirme donemi olcak vs ayrica ben cocugu kayinpeder baksin diye dogurmicam. Hep dua ettim bi yolunu bulayim diye sonra aklima bisey geldi. Ve annemi bize cagirdim artik annem babam bizimle yasayacaklar. Gelme gitme mevzusu zamanla yerine oturur. Cok bunalirsam oturdugum yerden tasinmayi dusunuyorum ama dozunda olursa aile arasinda cocugumu buyutmek isterim aslinda.
Bence ben yeni bi konu mu acsam acaba suan kendi kendime guluyorum bende az dertsiz degilmisim :))))))))))))))))
Ooo valla ne güzel anneniz sizle olacak ama ilerde o da sorun olmasın

Back
X