Kaynanam ve isim sorunu !!

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
Selam kızlar..
Ben üç aylık hamileyim henüz cinsiyet belli değil ama kv oğlan olsun diye aşırı Bi baskısı var .. Gene böyle konuşurken ben sana çok kızıyorum dedim neden Dedi .anne kız oğlan ne farkeder Rabbim hayırlı olanı versin dedim.. Orası öyle ama oğlan olsun oğlum yanlız filan Dedi bende yanlızım ben tek kIzım dedim.. Sağlklı olsun hayırlı evlat olsun diye dua etmen lazım dedim orası öyle ama işte Dedi Neyse sustu.. Ortada çocuk yokken yok ben babamın adını koycam Tahsin koycam diye tutturdu kendi oğlunun adını niye koymadın madem dedim onu amcası koydu bana mı kaldı sanki filan Dedi ... Ben istemiyorum oğlum olursa Tahsin koymak.. Tahsin'in kelime anlamına baktım alkışlamak ... Böyle Bi isim koymak istemiyorum .. Hatta sırf onun bu baskısından oğlum olsun bile istemiyorum Rabbim aratmadı çok şükür ama başıma gelecekleri biliyorum . Oğlum olursa beni aşırı bunaltacak ısrarlar ,kendisi doğurmuş gibi davranmalar ... Her önüne gelene çocukdan tut yaşlısına kadar sizce cinsiyet ne olcak sorusu .. Oğlan olcak diyenlere bak gördün mü o da oğlan diyo dlye bana söylüyo kendince.. Oğlan yeleği başladı.. Benim için gerçekten farketmez sağlıklı olsun da ama bu kadın beni geriyo nefret geldi nefret

Anne oğluna söyle sen onu. O becerememişse ben ne yapayım de? Söyleseydin de erkek dölleseydi de. Tabii bunları gülerek söyle ki kocana yumurtlarsa ben şaka yapmıştım diye kıvırabil. İsim konusu açılınca da belli onun adı de kestirip at.

Böyle sözünü etmiş insanlarla uğraşmak o kadar zor ki!Peki koyucam deyin Tahsini ama kendi istediğiniz ismi de ona söyleyin.Ancak nüfus kağıdına yazdırmayın istemiyorsanız.Göbek adı olarak kalsın.Yanlız eşinizin de sizle aynı fikirde olması lazım annesini dinleyip nüfusa yazdırırsa sonra bilemem tabii!

Selam kızlar..
Ben üç aylık hamileyim henüz cinsiyet belli değil ama kv oğlan olsun diye aşırı Bi baskısı var .. Gene böyle konuşurken ben sana çok kızıyorum dedim neden Dedi .anne kız oğlan ne farkeder Rabbim hayırlı olanı versin dedim.. Orası öyle ama oğlan olsun oğlum yanlız filan Dedi bende yanlızım ben tek kIzım dedim.. Sağlklı olsun hayırlı evlat olsun diye dua etmen lazım dedim orası öyle ama işte Dedi Neyse sustu.. Ortada çocuk yokken yok ben babamın adını koycam Tahsin koycam diye tutturdu kendi oğlunun adını niye koymadın madem dedim onu amcası koydu bana mı kaldı sanki filan Dedi ... Ben istemiyorum oğlum olursa Tahsin koymak.. Tahsin'in kelime anlamına baktım alkışlamak ... Böyle Bi isim koymak istemiyorum .. Hatta sırf onun bu baskısından oğlum olsun bile istemiyorum Rabbim aratmadı çok şükür ama başıma gelecekleri biliyorum . Oğlum olursa beni aşırı bunaltacak ısrarlar ,kendisi doğurmuş gibi davranmalar ... Her önüne gelene çocukdan tut yaşlısına kadar sizce cinsiyet ne olcak sorusu .. Oğlan olcak diyenlere bak gördün mü o da oğlan diyo dlye bana söylüyo kendince.. Oğlan yeleği başladı.. Benim için gerçekten farketmez sağlıklı olsun da ama bu kadın beni geriyo nefret geldi nefret
mümkün oldugunca az görüşün kv ile

buradan da kv lere seslenelim
bırakın cocugun adını annesi ve babası koysun
yıl olmuş 2017 ......

Oğlum yalnız ne ya babası olacak onun arkadaşı değil.
Tahsin falan da koymayın zaten sizin çocuğunuz, gerisini takmayın kafanıza boşverin aski kafalar işte kız olur belki yeleği kendisi giysin:)
koymıcam eşim göbek ismi olsun sen öyle seslen Dedi kv bozuldu ama napayım

Böyle sözünü etmiş insanlarla uğraşmak o kadar zor ki!Peki koyucam deyin Tahsini ama kendi istediğiniz ismi de ona söyleyin.Ancak nüfus kağıdına yazdırmayın istemiyorsanız.Göbek adı olarak kalsın.Yanlız eşinizin de sizle aynı fikirde olması lazım annesini dinleyip nüfusa yazdırırsa sonra bilemem tabii!
Aşırı baskı, aşırı ısrarcı beni tüketiyo

koymıcam eşim göbek ismi olsun sen öyle seslen Dedi kv bozuldu ama napayım
O zaman daha ne eşiniz vermiş cevabını, siz isim düşün işte tadını çıkarın bu günlerin gitmeyin evine de.
Hamilesiniz bahaneye de gerek yok yatın kendi evinizde niye sık görüşüyorsunuz ki.

Selam kızlar..
Kv cami avlusuna birakin

Saka bi yana aldiris etmeyin cevabini verin. Isim konusunda kesinlikle simdiden esinizle konusun bi kiz bi erkek ismi belirleyin. Ben kiz olursa x erkek olursa da y koyucam diye soyleyin.

mesafeni koy. sık görüşme alttan alttan sende ver cevabını..
cokta kafana takma üzülen sen olrsn
en cok eşinin tutumu önemli o ne diyor ?
isim konusunu direk eşinle konuş hangi ismi istiyorsanz koyun onun karışmaya hakkı yok.

Anne oğluna söyle sen onu. O becerememişse ben ne yapayım de? Söyleseydin de erkek dölleseydi de. Tabii bunları gülerek söyle ki kocana yumurtlarsa ben şaka yapmıştım diye kıvırabil. İsim konusu açılınca da belli onun adı de kestirip at.
Gelin boyle derse o kv o cahillikle ne demek istedigini anlamaz bir de oglumun erkekligine laf mi ediyorsun diye olay cikarir :)

izin verse az görüşmeye Bi gün görmeyince ben siZsiz yaşayamıyorum diye triplere giriyo
offff çok sinir bozucu
Allah yardımcınız olsun cidden:(
bu tarz annelerden nefret ediyorum
insanları bir rahat bırakmıyorlar

Ben tebrik ederim sizi. İçinize atmayip yüzüne soylemissiniz rahatsız olduğunuzu. Bir çok kadın yapamıyor bunu, burda okurken biz deliriyoruz. Böyle devam edin, istediğiniz ismi koyarsınız. Uzmeyin kendinizi.

Back
X