kaynanam ve kocam tavsilerinizi bekliyorum...

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
32
slm arkadaşlar konum soyle ben 6 haftalik hamileyim bir kizim var 2 bucuk yasinda olucak .hamile oldugumu benim ailemden ablam biliyo ona söyledim oda annemlere falan söylemiş burda (Almandayım ben)benim 3 samimi arkadaşım biliyo ...Esime dün annengilede söyleyelim dedim "yok acelesi mi var kalsin simdi " dedi benim ailemden sadece ablamın bildigini sanıyo burdada kimsenin arkadaşlarımın bilmediğini de sanıyo...simdi ben akraba evliliği yaptim olursa kaynanam duyarsa darılır neden ona söylemedim diye ...bugun aradı kaynanam (3 yildir izine gidememiştik bu kış nasip olucak )beni ruyasinda gordugunu ne zaman geleceğimizi sordu kızımı sordu sonra rüyadan etkilenmiş olucak ki cok ağladı bnde cok üzüldüm o an demek istedim anne ben hamileyim diye sevin diye ama eşimden dolayı diyemedim... sizce arayıp desem mi...kaynanam öyle ağlayınca cok üzüldüm çünkü cok seviyorum kaynanamı bnide cok düşünür ...

ne güzeldert bu böyle. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bence eşine direk söyle ablam annemlere söylemiş onun kulağına gider de kırılır diye korkuyorum hadi biz sürpriz yapalım de.

ne güzeldert bu böyle. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bence eşine direk söyle ablam annemlere söylemiş onun kulağına gider de kırılır diye korkuyorum hadi biz sürpriz yapalım de.
amin cnm insallah...bugun işten geldimi öyle yapayim bari

eşinle tekrar konuş. annen ağladı üzüldüm vs söyleyelim de. düşük tehlikesini de söyleriz de.

geçmiş olsun.

Bence eşinizle akşam tekrar konuşun annesinin ağladığını söyleyin bugun...
söyleyelim bilsin dersiniz ama aynı zamanda düşük ihtimalinide söyleyin .
Başkasından duyarsa uygun olmaz.

Birşey olur diye mi söylemek istemiyor acaba çok erken diye olabilir daha kalp atışı duymamışsınızdır onu da duyun sonra söylersiniz sevinir söyleyelim dersiniz biraz sabredin

Back
X