Mrb hanımlar
Ben 7 yıllık evliyim. Aslında çok karışık. Kirada oturuyorm suanda. İlk evlenıncede kiraya gittim. Sonra kendı annemlerın evinde oturdum. 3 yıl oturduktan sonra evın terası akıyor dıe eşimin babasının evi dubleks üst katta eşyalarınızı koyup onların yanında kaldık. Hiçbir türlü terası kaldırma planları yoktu. Ve ozmn hamıleydım. Sonrasında bende kiraya cıkmadk istedim çunkı kimse ne üstü kaldırmak ne burda oturun dıe laf etmedi. Şimdi eşimin abisi evleniyor. Teras katı komple bastan yaptırdılar. Eşimin babasıda yardımcı oldu maddi manevi. Üstelik tanıdık mobılyacı bulup yardımcı oldular. Bizde yakın oturuyoruz. Gidip gelmiyorum DİE laf ettiler birkaç kere. Ama içimden gitmek gelmıyor. Çunkı bız zor durumdayken hıcbır türlü destek olmayıp diğer çocuğuna yardımcı olması hoş deıl. Ve herzaman eşimden abisini ayrı tutuyorlar. Abisi herzaman ön planda. Şuan bozulmasın dıede hıcbır türlü laf etmiyoruz. Ama gıttıgımde de suratım beş karış otururiyorum.
Bu önceki konu kayınvalıdemın kankası dedıgı ız kapı komşusu benım e
Ya elalemin evini temizlemeye yardıma gitmeyin boşverin. İçinden gelir yaparsın,yaşlıdır zorlanıyordur yaparsın ama keyfe keder yapmayın. Ayrıca istediklerini desinler bu hayatta herkes bir şey diyor zaten 3 günlük dünyada değmeyecek insanları dert etmeyin.
Bana haksızlık yapılsın birde gidip iş yapayım yardım edeyim öyle mi? Yok öyle bir dünya. Ama gittiğinde de surat beş karış oturma belli etme kendini de ezdirme konuştukça gül geç. Kız birde şu tarafından düşün Allah seni kurtarmış orda yaşamaktan gelecek olan gelin neler cekecek? Sen o zamn kira verdiğine iyi ki çıkmışım diye sükredeceksin.
Sizinkiler yine sizi eve almış kabul etmişler.Beterin beteri var aynı durumda kaldım hamile idim kabul etmediler.Evin üstünü abisine yaptırdılar tabi onlar yaptırdı diyorlar ama biz de yaptırsam dedigimizde istemediler yok ev kaldırmazmıs Boşver sürat asma umrunda olmasın ,kimseden beklentiye girmeyince daha mutlu olursun ve emin ol böyle durumlarda kaybeden gibi dursaniz da ,siz kazanırsınız.Hem de kimse size karışamaz her konuda söz hakkı siz olursunuz.