kaynanam ve lafları

mahperi82

Kartal
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
516
1
96
Ağrı
arkadaşlar benim kaynana arkamdam beni çok çekiştiriyor kaynımda annesi üzülüyor diye benim eşime söylemiş.eşimde bende bir daha gelmem o zaman demiş.ama ben haberim yokmuş gibimi davranmalıyım eşim birşey söyleme diyor haberin yokmuş gibi davran diyor.öyle yapmak kabul etmek gibi geliyor ne yapmalıyım

cnm kısaca kaynanamın benim hakkımda söylediklerini bildiğim halde hebrim yokmuş gibimi davranayım yoksa tepkimi koyayım

kaynananız izin arkanızdan konuşuyor eşinizde kaynananza söyeniyor sizde hiçbirşey yokmuş gibi davranızmı gerekiyor
bence ilk mesajı değiştirin ve detaylıca yazın yoksa ilk mesajı okuyan herkes anlamadım yazacak

Kayinvaliden ile iliskini bilmeden yorum yapmak yanlis olur bence.

Hadi araniz iyi diyelim yani görünürde sana karsi herhangi bir sey yok o zaman bosver ne derse desin.

Bosuna canini sikma derim.

Ama söylenen laflar cok kötüyse o zaman en azindan bildigini belli etmen lazim ki enayi olmadigini anlasin.

Bu durumda yine kendin karar vereceksin.

Haa bu arada esin faktörünü de unutmmak lazim sen kayinvalidene karsi cikarken o bu duruma nasil tepki verecek bunu da düsün.

hata eşinde canım,kayınvaliden senin hakkında birşey söylemişse eşin niye bunları sana söylüyor,çok saçma geliyor erkeklerin laf taşıması.bilmiyor gibi davranma bence söyle kayınvalidene sorunlar neyse anne bana söyle de halledelim diye.

konunun içeriğini bilmiyoruz ama..sana sadece şunu söyleyebılırım..neden eşin gelipte sana bunları anlatıyor..oda çok tuhafmış canım..allah alah..insan anasını kotulermı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…