• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam yapmaya çalışıyo

Ben geçmişini diliyorum ayriyeten telimde şifre var ve bilmiyor
yazmayacağım diyorum ama şu rahatlığın beni delirtiyor yaa
benim kocam da benim şifremi bilmez, geçmişi sürekli silerim ama nasıl olduysa oldu kadınlar kulübüne üyeliğimi buldu ve bütün mesajlarımı okudu
sen neden bahsediyorsun
şifre kırmak çocuk oyuncağı artık
azıcık bilgisayardan da anlıyorsa nereye giriyorsun çıkıyorsun bulur
ya bilerek yapıyorsun kocan görsün bunları diye ya da inanılmaz cesursun
ne diyeyim ki ben sana pes valla pesssssss

Arkadaşlar neler yazmoşisiniz gerçekten bu kadar vicdansız olamam herhalde ne öldürmesi bor anlık öfkeyle yazılan şeyler ya

Arkadaşlar neler yazmoşisiniz gerçekten bu kadar vicdansız olamam herhalde ne öldürmesi bor anlık öfkeyle yazılan şeyler ya

sinirin geçmiş sevindim.
lütfen sinirliyken biraz kendine hakim olmaya çalış.
eşinle nasılsınız son durum ne ?

Bence de. Habire dayak yeyip, yediği dayakların raporunu koleksiyon yapan, birgün babasını bırakıp başka kocaya kaçmayı düşünen, babaannesini öldürmek isteyen bir ruh hastası annesi var. Hakaret olsun diye değil, gerçekten ruh hastası. Ruh hastasına ruh hastası denir. Bu kadar kendini kaybetmiş insanlar hastaneye yatırılarak tedavi ediliyor. Artık ölmekten öldürmekten bahsediliyorsa, hastanelik olmuş demektir.
Hayır evdeki o çocuğu kim düşünüyor? Akıbetini, o çocuğun nasıl bir ortamda nasıl büyüdüğünü? Herkes kafayı yemiş, koca koca insanlara acımam, ama o çocuğa yazık. Kimse istemez böyle bir aileye doğmak.
Ya arkadaşlar siz ne diyorsunuz onlar sinirle yazılan şeyler ben o kadar merhametsiz miyim ya iyice sacmaladon yok ruh hastası... Bilmem ne yok şikayet edelim bunlar ne demek oluyor... Bu zamana kadar kaynanam neler yapmadıki bana öyle birşey yapmada simdimi yapacağım... Lütfen mantıklı olun biraz hakaretten etmeyin şikayette... Ben zaten babamla konuşacagım bugün herşeyi

@Kazen bize yardim :KK43: kafayi yemek uzereyiz
Bu uyeyi nereye nasil sikayet ederiz? Yaninda bir masum cocuk, manyak bir koca var
Ya arkadaşım sen iyimisin sen kocama benimi öldürteceksin... Ben onları bir anlık öfkeyle yazdım beyden bahsediyorsun anlıyamamdım.. Ya şikayet ederiz bilmem ne o kadar vicdansız birimiyim... Ben ya egerki beni şikayet edip bu konular açığa çıkarsa kocam beni öldürür çocuğum ortada kalır lütfen... Bunları aklınızdan çıkarınz. Buradaki üyeliğini kapatıyorum zaten... Konuda açmiyacam bugünde babamla konusacam herseyi

sinirin geçmiş sevindim.
lütfen sinirliyken biraz kendine hakim olmaya çalış.
eşinle nasılsınız son durum ne ?
Ya bir an sinirle yazdım onları bu benim onları yapacağım anlaminamı gelir.. Buradaki arkadaşlara bakarmısınoz yok şikayet edicez falan diyorlar.. Kocam duysa beni keser lime lime zaten buradaki üyeliğini ve konularını sildirip bugün babamla herşeyi konusacagim dün gece baya bir uzun sağlıklı şekilde düşündım.. Piskolojim daha çok bozulacagına ayrılırlm

Ya bir an sinirle yazdım onları bu benim onları yapacağım anlaminamı gelir.. Buradaki arkadaşlara bakarmısınoz yok şikayet edicez falan diyorlar.. Kocam duysa beni keser lime lime zaten buradaki üyeliğini ve konularını sildirip bugün babamla herşeyi konusacagim dün gece baya bir uzun sağlıklı şekilde düşündım.. Piskolojim daha çok bozulacagına ayrılırlm

Konularinizi ve üyeligi sildiremezsiniz. Sadece üyelik deaktif olur, konular kalir yani.

Back
X