Kaynanam yüzünden birdaha çocuk yapmak istemiyorum

Tubii1802

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
839
742
53
35
Merhaba hanımlar okadar zor durumdayım ki sizinle paylaşmak istedim fikrinizi almak istedim ben oğluma hamile kaldıgımda kaynanamlardan baya uzak oturuyoduk ve herşey çok iyi gidiyodu eşimle çok mutluyduk ama sonra ben eşimin işinden dolayı tayinimzi çıktıgu için kaynanamlarda kaldım orda doğum yaptum yaşadıklarımı anlatsam sayfalar yetmez bebeğimi sahiplendi resmen bana vermedi kıskandı benden şimdi oğlum 4 yaşında aslımda çocukları çok seviyorm oğlum kardeşsiz büyüsünde istemiyorum ama şimdi benim çalışma durumum var kaynanamda sabırsızlıkla bekliyo bidaha doğurda bakim ben diye yani bakmaktan ziyade 1 çocuga bakan 2 anne gibi okuyprz ben bundan çok rahatsızım en ufak bişey söyledimde sanki o luhusalıymılş gibi alınıp ağlıyo bu sefer eşim bana tepki gösteriuo eşimle aramız bozuluyo ama annesinin bu davranıslarına da üff abartıyosn ne var kadın yardım ediuo falan diyo napcamı gerçekten bilmiyorum istiyorum bi çocuk daha ama aynı travmaları yaşicam diye erteliyorum eşimde dahil kimse yanıdöa olmadı

Merhaba hanımlar okadar zor durumdayım ki sizinle paylaşmak istedim fikrinizi almak istedim ben oğluma hamile kaldıgımda kaynanamlardan baya uzak oturuyoduk ve herşey çok iyi gidiyodu eşimle çok mutluyduk ama sonra ben eşimin işinden dolayı tayinimzi çıktıgu için kaynanamlarda kaldım orda doğum yaptum yaşadıklarımı anlatsam sayfalar yetmez bebeğimi sahiplendi resmen bana vermedi kıskandı benden şimdi oğlum 4 yaşında aslımda çocukları çok seviyorm oğlum kardeşsiz büyüsünde istemiyorum ama şimdi benim çalışma durumum var kaynanamda sabırsızlıkla bekliyo bidaha doğurda bakim ben diye yani bakmaktan ziyade 1 çocuga bakan 2 anne gibi okuyprz ben bundan çok rahatsızım en ufak bişey söyledimde sanki o luhusalıymılş gibi alınıp ağlıyo bu sefer eşim bana tepki gösteriuo eşimle aramız bozuluyo ama annesinin bu davranıslarına da üff abartıyosn ne var kadın yardım ediuo falan diyo napcamı gerçekten bilmiyorum istiyorum bi çocuk daha ama aynı travmaları yaşicam diye erteliyorum eşimde dahil kimse yanıdöa olmadı
Annenden yardım isteyeceksin

Ya var ya son cümlene çok üzüldüm. Bir insanın konu ne olursa olsun eşi yaninda olmali ama neden boyle yapiyorlar anlamiyorum. Çocuğun annesi sensin o da babaannesi ve bunun bir ayrimi olmali yetistirirken. Allah yardimcin olsun . Çare yine eşinle konuşmaktan geçiyor bu durumu toparlicak kişi o diye dusunuyorum.

Oğlunun kardeşe değil sağlıklı bi anneye mutlu bi anneye ihtiyacı var

Sinir oluyorum ya neden ben hayatımı onlara göre yönlendirmek zorundayım kestiremiuorm bi bebek daha yapsam üstrsinden gelirmiyim aceba bu cahillerin

Bence biraz erteleyin kardesi. Çocuğunuzla daha cok vakit geçirmeye çalışın eşinizle adam akıllı konuşun. Kendimi gördüm bi an sizde benimki henüz yolda ama böyle kvnin sahiplenme korkusu aldi beni.

ben tek çocuğum bir evlada yapılacak en büyük kötülük tek olmak. annee baba herkes biryere kadar bir kardeş lazım ne olursa olsun ben zorluğunu çok yaşadım tek olmanın.. kaynana yüzünden oğlunuza ceza vermemelisiniz

Çocuğun çok şanslı ben onun tarafından baktım olaya iki tane kendisini cok seven insan var. Bakmak için can atan kendi yavrusu gibi sahiplenen bir kaynana. Kendinizi düşünürseniz evet belki kötü bir durum ama çocuğunuzu düşünürseniz onun için çok güzel bir sey keske benim cocuklarimi da o kadar biri sahiplense ben de çalışırım ama kimse benim gibi bakamıyor diye ben mesleğimi bıraktım.

Ben senin yerinde olsam 5 tane dogururum :)
Bakan olduktan sonra ben de çocuklarıma aşık bir insanim . Ama tek baktığım için kardeş düşünemiyorum. Benimkiler ikiz yetiyorlar birbirine

Çocuğun çok şanslı ben onun tarafından baktım olaya iki tane kendisini cok seven insan var. Bakmak için can atan kendi yavrusu gibi sahiplenen bir kaynana. Kendinizi düşünürseniz evet belki kötü bir durum ama çocuğunuzu düşünürseniz onun için çok güzel bir sey keske benim cocuklarimi da o kadar biri sahiplense ben de çalışırım ama kimse benim gibi bakamıyor diye ben mesleğimi bıraktım.
Bu çok farklı seviyo emzirmeye kalktı çocugumu daha bi kaç aylıkken

Uzaktan çok sevip bakmaya gelince bakamam demiyormus sonuçta mis gibi bakiyormus bence çok şanslısın.
Kizmayin ama çocuk dogurmaktan daha zor bakmak. Biz bile genç olduğumuz halde yoruluyoruz yaşlı insanlarin bakması bence güzel birşey. Yerinde olsam ikinciyi de düşünürdüm

Bence rahat bir insan olacaksınız istediği kadar baksın sonuçta çok güzel bakıyormuş bir çocuğun annesi yerine geçemez...sizin yeriniz her zaman çok çok farklı...Benim tüp Bebek ve 9 ay hiç kalkmadan yatarak geçirmem gerekiyor hamileligimi benimde yavruma okadar iyi bakan olsada bende yaşım geçmeden tekrar deneyebilsem diyorum ama maalesef ne anneme ne kayinvalideme güvenemiyorum ikisi de açık açık bakamam diyor emin ol bu türlüsü daha zor...

Benimkilerde baştan bakamayız dediler zaten ben de kimselere baktırmak istemedim Allah da nasip etti bakabildim, ama şimdi üç yaşına geliyor çoğu zaman tükenmiş hissediyorum biraz kan değerlerimden de; yine de bakarım deseler de onlara hiç güvenmiyorum da bırakmıyorum da, eli olanın dili oluyordur belki baktıranlar daha iyi bilir. gerçi benimkilerin faydası yok yine de laf söyleyebildiler zaman zaman, Ben eskiden yeşim salkım'ın bir konuşmasını dinlemiştim ilk çocuğunu annesi büyütmüş ikinciyi kendi, bakıcıma çocuğumun bezini bile değiştirtmem diyordu banyosunu mutlaka ben yaptırırım en doğrusu bu diyordu beni çok etkilemişti, bakıcıya getir götür işlerini veriyormuş, mama hazırlama, ütüsü, çamaşırı, bulaştığı falan. Bebeğim küçükken biraz fazla kucaklarına alsalar bi kötü oluyordum, kaynanam çekiyordu ben çekiyordum çocuğu lohusa kediler gibi😈😂ben biraz takıntılıyım sanırım

Bu çok farklı seviyo emzirmeye kalktı çocugumu daha bi kaç aylıkken
Yok artıkkk hangi taze sütüne güvenmis öz güvene bak. Ayrıca kendini ne sanmış yaa bu hareketi yaparken. Uzaklaştırma kararı çıkarttırın 2 metreden fazla yaklasamasin gıcık oldum :sinirli:

Back
X