Merhaba hanımlar okadar zor durumdayım ki sizinle paylaşmak istedim fikrinizi almak istedim ben oğluma hamile kaldıgımda kaynanamlardan baya uzak oturuyoduk ve herşey çok iyi gidiyodu eşimle çok mutluyduk ama sonra ben eşimin işinden dolayı tayinimzi çıktıgu için kaynanamlarda kaldım orda doğum yaptum yaşadıklarımı anlatsam sayfalar yetmez bebeğimi sahiplendi resmen bana vermedi kıskandı benden şimdi oğlum 4 yaşında aslımda çocukları çok seviyorm oğlum kardeşsiz büyüsünde istemiyorum ama şimdi benim çalışma durumum var kaynanamda sabırsızlıkla bekliyo bidaha doğurda bakim ben diye yani bakmaktan ziyade 1 çocuga bakan 2 anne gibi okuyprz ben bundan çok rahatsızım en ufak bişey söyledimde sanki o luhusalıymılş gibi alınıp ağlıyo bu sefer eşim bana tepki gösteriuo eşimle aramız bozuluyo ama annesinin bu davranıslarına da üff abartıyosn ne var kadın yardım ediuo falan diyo napcamı gerçekten bilmiyorum istiyorum bi çocuk daha ama aynı travmaları yaşicam diye erteliyorum eşimde dahil kimse yanıdöa olmadı