hayır ayrı oturuyoruz geçen kendi annem bizdeydi gidecekti o gün o yolcu etti ben işe gelmiştim o gün yapmışberaber mi oturuyorsunuz? sizin çocugunuz için düzenlediğiniz dolabı nasıl değiştiriyor?
merhaba herkese,
hamileyim 5 aylık çocuğuma kıyafet alıyorum falan dolabı herşeyi hazır hemen hemen.
dolaba düzenli olarak kendi istediğim gibi dizdim kaynanam yerlerini değiştirmiş. onunda ilk torunu.
ama o böyle yapınca sinirimi bozuyor sanki ben beceriksizim de o herşeyin doğrusunu biliyor.
bebek kıyafetleri bakıyoruz . ben daha şirin şeyler beğeniyorum oda daha olgun şeyler.
benim oğlum adam gibi giyincek falan diyor.Benim seçtiklerimi beğenmiyor.
Dünde eşime bana ferace al , yeni spor ayakkabı almıştım bende spor ayakkabı istiyorum ama siyah artık birini sen alacaksın birini baban giyecek bişeyim yok diyor.
ona genelde ben akıl ederim eşimle karar verir bişeyler alırız hediye . hep bahsederken oğlum aldı oğlum yaptı der .
ne yapmalıyım akıl verin bazen çok zoruma gidiyor
ha iyi o zamanhayır ayrı oturuyoruz geçen kendi annem bizdeydi gidecekti o gün o yolcu etti ben işe gelmiştim o gün yapmış
eşime söyledim ne var bunda çok gözüksün diye yaymış işte dediBence bu konuyu eşinizle ve annesiyle kibarca konuşmalısınız. Evet, onun ilk torunu olabilir ama bu da sizin çocuğunuz. Böyle şeyleri kendiniz seçmek istemeniz gayet doğal bir durum. Ben olsam ben de içlenirdim.
Heh tam tahmin ettiğim gibi.. hey Allahım ya.. Allah yardımcın olsun kardeşim.. o kocana akol fikir versin. Kaynananı da size uzak etsin.. ağızlarını açıp analarına karışma diyemezler taş olurlar mazallah ya da çarpılıverirler oracıkta..eşime söyledim ne var bunda çok gözüksün diye yaymış işte dedi
Heh tam tahmin ettiğim gibi.. hey Allahım ya.. Allah yardımcın olsun kardeşim.. o kocana akol fikir versin. Kaynananı da size uzak etsin.. ağızlarını açıp analarına karışma diyemezler taş olurlar mazallah ya da çarpılıverirler oracıkta..
Benim de oğlum var ve ben bunları okudukça kuduruyorum sinirden.. bu ne yaaaa bi rahat verin sanki siz genç olmadınız fesatlar topluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?