• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam

Hiç vakit kaybetme.kıyafetlerin yerini değistir.eski senin yaptığın düzene gero getir.görup tekrar değiştirirse sen yine değiştir.laf ederse kısa , öz ,net cevap ver.ben böyle istiyorum

Yapacağınız şey çok basit. Benim oğlum adam gibi giyince dediginde torunun şeklinde duzelteceksiniz öncelikle. Yaptığı değişiklikleri hemen geri duzelteceksiniz hemen. Yanınızdaysa görsün değilse gelince görür. Sorarsa ben böyle seviyorum ya da uygun gördüm deyin. Yoksa önünü alamazsınız. Hele ki doğduktan sonra dusunemiyorum.benim kayinvalidem de geldiğinde bir iki bu masa şöyle dursa falan dedi yok ben böyle seviyorum dedim. Eğer dediği şey kafama yatsaydı yapardım yatmadı. O sizi kırmaktan korkmuyorsa siz de korkmayın. Kırmayın ama izin de vermeyin. Oğlunuzu sahiplenecek potansiyel görüyorum onda. Size acemi muamelesi yapıp herşeyi ele almaya çalışacaktır dikkat edin

merhaba herkese,
hamileyim 5 aylık çocuğuma kıyafet alıyorum falan dolabı herşeyi hazır hemen hemen.
dolaba düzenli olarak kendi istediğim gibi dizdim kaynanam yerlerini değiştirmiş. onunda ilk torunu.
ama o böyle yapınca sinirimi bozuyor sanki ben beceriksizim de o herşeyin doğrusunu biliyor.
bebek kıyafetleri bakıyoruz . ben daha şirin şeyler beğeniyorum oda daha olgun şeyler.
benim oğlum adam gibi giyincek falan diyor.Benim seçtiklerimi beğenmiyor.
Dünde eşime bana ferace al , yeni spor ayakkabı almıştım bende spor ayakkabı istiyorum ama siyah artık birini sen alacaksın birini baban giyecek bişeyim yok diyor.
ona genelde ben akıl ederim eşimle karar verir bişeyler alırız hediye . hep bahsederken oğlum aldı oğlum yaptı der .
ne yapmalıyım akıl verin bazen çok zoruma gidiyor :KK64:
canım benim .
öncelikle seni becerkisiz hissettiren kv ne tavrını koyacaksın .
o öyle hissettiriyor diye sen beceriksiz falan değilsin . o senin öyle hissetmeni istiyor . çünkü kv lik yapıyor .

geneli yapar bunu malesef . keşke yapmasalar.

neyse . tavrını baştan koymazsan . anne neden benim koyduğum şeylerin yerini değiştirdin. lütfen elleme de.
ve onun değiştirdiğini yine sen bildiğin gibi yap.
kv benim evime gelirdi bi şeyin yerini değiştirirdi. ben alır eski yerine koyardım. ve bi bakardım yine almış bildiği yere koymuş .
ben değiştiririm o değiştirir. sinir oldum. bi gün dedim . anne neden değiştiriyorsun . ben onu oraya koymuşum.
bana dediği "onun yeri orası mı?" hiç oraya konur mu. koyduğu değiştirdiği şey de biblo.
buyrun .

işte sonra ben bi şey demedim kendi haline bıraktım.

ama yanlış yaptım .

Back
X