• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam

Sadece orta parmak saglam onla yazıyoö
baştan sona tahmin ettiğim gibi gidiyor sözlerin. Önce parmaklarında sorun olduğunu söyleyeceğini biliyordum, hangi parmak diye sordum hepsi dedin sağlam olanın da orta parmak olduğunu da tahmin ettim. Yani yalanın da bir sınırı olur be arkadaş

baştan sona tahmin ettiğim gibi gidiyor sözlerin. Önce parmaklarında sorun olduğunu söyleyeceğini biliyordum, hangi parmak diye sordum hepsi dedin sağlam olanın da orta parmak olduğunu da tahmin ettim. Yani yalanın da bir sınırı olur be arkadaş
Allah basına vermesın

Karnındaki bebekten feyz al ya obez doğarsa ? Söylediklerin ne kadar ayıp ne kadar acı ! Saygı yokken saygı bekliyorsun ya beni benden alıyorsun sayın orta parmak...
Ben zayıfım bana ceker omlara cekmez obez olursa tedavı olur yer ıcmez ıkı kısılık

Eşinizin annesi için söyledikleriniz (defolsunlar gitsinler) çok ağır değil mi
2 kat ya da 3 kat çarşaf serebilirsiniz kanepelere
Veya onlar gidince yıkatabilirsiniz koltuklarınızı

Sütyen meselesi de bahane olmuş sanki, ister giyer ister giymez.
Duşa girmesini kibarca söylebilirdiniz: "Anne buraya havlu bıraktım, duşa girerseniz diye" demeniz kafiydi.

Eşinizin yerinde ben de olsam ben de annenize gönderirdim sizi.

Tek haklı olduğunuz nokta şiddete maruz kalmamanız gerektiği. Ama onu da pek umursamıyor gibisiniz, kocanızı nasıl kazanacağınızı düşünüyorsunuz.

Kal geldi bana...
+1

Amin amin vermesin. Ama sende biraz akıllı ol karnındaki çocuğundan olacak kadar katı çirkin cümleler kurma olur mu ? İnsanların dış görünüşüne bu kadar hakaret edilmez. Ayıp ayıp!
Onlar bana neler yaotı aynı mahalledeyız hamıle hamıle hızmet rdıyorum cnm cok uzuluyorum :( gece 1 de karpu dılımle dıyor ben yoruluyorum evlerınde kalaınlae 1 ay oldu

Onlar bana neler yaotı aynı mahalledeyız hamıle hamıle hızmet rdıyorum cnm cok uzuluyorum :KK43: gece 1 de karpu dılımle dıyor ben yoruluyorum evlerınde kalaınlae 1 ay oldu
Gece bir de hamile kadının yatakta olması gerekiyor sen neden uyanıksn ?

Bende işten eve gelince ilk işim sutyen çıkarmak oluyo sonra sallaya sallaya geziyom evde :D hobim oldu :D millet para verip büyütüyor buda tiksiniyor :KK31:

Birde orta parmakla yazarken hayal ettim çok değişik :KK75:

Back
X